Inspirace jak na domacnost

5.10.22 19:06

Inspirace jak na domacnost

Ahoj holky, kde berete inspiraci na vareni, tvoreni a ruzne napady na dekorace a tak? Ja teda skoro nic nestiham, ale bavi me sledovat v tv hobby porady. Nejvic asi Vsechno co mam rada. Na facebooku a instagramu maji jednoduche a moc dobre recepty z televize. Pak me bavil treba Herbar. Na co koukate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35869
5.10.22 19:11

Pinterest. Na tv vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
5.10.22 19:12

Pinterest a na vaření toprecepty.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.10.22 19:14

Pinterest, fb, občas po lopatě, pořady o rekonstrukcích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.10.22 19:24

Vareni: kuchyne lidl predevsim Paulus, pak Cuketka, klasika typu evropska kuchyne celkem uz zvladam a vim, ze kdyz chci klasiku tak mam kucharky od Vanka pripadne kdyz vim co varit a netusim uplne presne suroviny tak google.
A jinak miluju asijskou kuchyni a tak mam par youtube kanalu kde se inspiruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.10.22 20:00

Jsem ráda že zvládnu rizoto, takže pro mě je nekonečnou studnicí inspirace kuchařka a google

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.10.22 20:07
@Azeretereza píše:
Jsem ráda že zvládnu rizoto, takže pro mě je nekonečnou studnicí inspirace kuchařka a google

Rizoto vůbec není snadné :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.10.22 22:28

Nemám pocit, že bych se měla vyžívat ve vaření a dekorování, takže nesleduji nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.22 23:09

@Leenvecka dala bys mi tipy na kanaly s asijskou kuchyni? Tu mam take v oblibe, dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
5.10.22 23:13

Jsem milovník jídla a vařím už docela dlouho a asi vcelku dobře, dostanu na něco chuť, mrknu na pár receptů a spáchám nějak svůj.

Naposledy jsem hledala recept, když jsem řešila jaký rozdíl je mezi gyoza knedlíčkem a dim sum :mrgreen: ale jinak jsem si vše pamatovala.

Mně se líbí jak mají upravené byty někteří lidi na Instagramu. Tak bych hledala inspiraci tam, tam zároveň sleduji i jídla, ale beru to čistě jako inspiraci na kterou volně navazu. Mám spíše oblíbené hastagy, než jedince

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný