Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, kde berete inspiraci na vareni, tvoreni a ruzne napady na dekorace a tak? Ja teda skoro nic nestiham, ale bavi me sledovat v tv hobby porady. Nejvic asi Vsechno co mam rada. Na facebooku a instagramu maji jednoduche a moc dobre recepty z televize. Pak me bavil treba Herbar. Na co koukate vy?
Vareni: kuchyne lidl predevsim Paulus, pak Cuketka, klasika typu evropska kuchyne celkem uz zvladam a vim, ze kdyz chci klasiku tak mam kucharky od Vanka pripadne kdyz vim co varit a netusim uplne presne suroviny tak google.
A jinak miluju asijskou kuchyni a tak mam par youtube kanalu kde se inspiruju ![]()
Jsem ráda že zvládnu rizoto, takže pro mě je nekonečnou studnicí inspirace kuchařka a google
@Azeretereza píše:
Jsem ráda že zvládnu rizoto, takže pro mě je nekonečnou studnicí inspirace kuchařka a google
Rizoto vůbec není snadné
![]()
Nemám pocit, že bych se měla vyžívat ve vaření a dekorování, takže nesleduji nic ![]()
@Leenvecka dala bys mi tipy na kanaly s asijskou kuchyni? Tu mam take v oblibe, dekuji!
Jsem milovník jídla a vařím už docela dlouho a asi vcelku dobře, dostanu na něco chuť, mrknu na pár receptů a spáchám nějak svůj.
Naposledy jsem hledala recept, když jsem řešila jaký rozdíl je mezi gyoza knedlíčkem a dim sum
ale jinak jsem si vše pamatovala.
Mně se líbí jak mají upravené byty někteří lidi na Instagramu. Tak bych hledala inspiraci tam, tam zároveň sleduji i jídla, ale beru to čistě jako inspiraci na kterou volně navazu. Mám spíše oblíbené hastagy, než jedince