Jak se zbavit nucení do ostříhání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kolik ti je?tak mamka to urvite nemysli zle.asi si mysli,ze ti to vic slusi kratsi tak chce aby ti to proste seklo.rekni ze chces zkusit met nejakou dobu vlasy delsi.ze chces zmenu;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ti je proboha? Já se syna ptám co chce mít na hlavě a to jsou mu 4 roky
pochopila bych kdybys chtěla nějakou šílenou barvu, oholit si hlavu apod, ale proč bys nemohla mít delší melirovane vlasy? Vysvětlili ti rodiče proč musí být po jejich?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak rikat si muze, co chce. Nebo te odtahne ke kadernici za vlasy?
- Citovat
- Upravit
Jo, jo, taky mi naši režírovali moje vlasy tak možná do 15 let… Dodnes zpětně tomu nerozumím, když se dívám na fotky, už od školky všechny ostatní holčičky pěkné vlásky třeba po ramena, copánky, culíky, já na hlavě „helmu“ k uším, s ofinou podle hrnce. Ostatní děti se mi kvůli tomu sem tam posmívaly.
A to mám skvělé rodiče, věřím, že to dělali s dobrou vůlí, prostě měli pocit, že to je tak pro mě nejlepší… ![]()
Ale co ti poradit, to nevím. Já jsem taky s žádným odporem neuspěla. Třeba se jen zkusit zeptat, jestli není důležité, jak se líbí tvoje vlasy tobě, když ty s nimi chodíš po světě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě rodiče celé dětství nutili mít krátké vlasy „podle hrnce“ a tak jak uhodila puberta, tak jsem si tvrdě stála za svým a nechala si narůst vlasy a mám je dlouhé od té doby celý život. Dcera moje sice by uživila krátké vlasy, neb je má jemnější a slabší, ale jen při náznaku, že by se mohla nechat ostříhat brečí, chce být „Elsa“. Takže mi nezbývá než se o její vlasy pečlivě starat a nechat jí je dlouhé, nechci jí do ničeho tlačit násilím. U ní nepomohlo ani to, že se nechala ostříhat její nejbližší kamarádka. Takže ona opravdu si za dlouhými vlasy hodně stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
začni mluvit o piercingu do nosu, třeba to jejich zájem o vlasy upozadni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda jestli je slecne třeba 11 a posle matku do haje, tak kromě ostrihani nejspíš ještě jednu slízne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondryys píše:
Dobrý den mám nově udělané melíry a mamka mi neustále říká to, že se necham ostříhat a budu to nosit tak jak mi řeknou oni, jenže to co mě nutí nosit se mi nelíbí poraďte prosím.
Ach jo, kolik Ti je roků? ![]()
Mě taky jednou maminka ostříhala na něco strašného jak podle hrnce, nevím, co ji to napadlo, do té doby jsem nosila dva copánky a po tom ostříhání mám dlouhé - delší vlasy až dodnes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takhle
- jsem kluk a je mi 17 cca za 5 měsíců 18
- jelikož od mala jsem měl spíše blond vlasy tak jsem si nechal tak udělat vlasy protože se mi to líbí
- když mámě řeknu že se m ito líbí a že to chci nosit tak mi řekne že ji to nezajímá a že budu nosit to co chtějí rodiče.
Tak asi takhle nějak bych to popsal ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tichošlápek píše:
@pannda jestli je slecne třeba 11 a posle matku do haje, tak kromě ostrihani nejspíš ještě jednu slízne.
V jedenacti meliry???? To snad ne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondryys píše:
Tak takhle
- jsem kluk a je mi 17 cca za 5 měsíců 18
- jelikož od mala jsem měl spíše blond vlasy tak jsem si nechal tak udělat vlasy protože se mi to líbí
- když mámě řeknu že se m ito líbí a že to chci nosit tak mi řekne že ji to nezajímá a že budu nosit to co chtějí rodiče.
Tak asi takhle nějak bych to popsal
To je mi líto…už aby jsi byl plnoletý a měl na to argumenty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!