Jak se zbavit otce dítěte, četly jste někdo?

11565
3.9.14 10:14

Jak se zbavit otce dítěte

Ahoj, spíš pro zajímavost a zahájení diskuse: Četly jste někdy toto?

http://www.kdejsitato.cz/…ro-zeny.html

A souhlasíte s tím, že to takhle chodí a děje se to tak?

Popravdě, když tu občas narazím na rady typu „nevíš jestli s ním chceš být? tak odjeď i s malým někam daleko“, tak je mi z toho trochu úzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
3.9.14 10:20

Tenhle článěk mi přijde jako ironický, byť teda asi fakt popisující reálnou skutečnost.

Nevím. Vím teda, že bojující matka se dokáže změnit ve lvici neštítící se ničeho… prostě rozchod a rozvod měnící se ve válku, to je prostě ouvej, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.9.14 10:21

@Slečna Ferka upřímně nějak se mi to ani nechce číst, z podobných návodů je mi smutno, jelikož ve výsledku to odnese to dítě…a já se přiznám, že prostě k tomuto nemůžu a ani nechci diskutovat nezasvěceně, jelikož jsem svojí nevlastní sestru osobně poznala až ve svých 12-ti letech a to jenom proto, že její matka po rozvodu bránila mému otci stýkat se s dcerou i když vždycky všechno platil a pravidelně za ní jezdil…pak když sem byla větší tak mi i říkal, že se x-krát stalo, že tam přijel cca 60 km a ona mu zavřela dveře před nosem a holku stejně neviděl…ve výsledku jsme se více začali stýkat až v sestřině dospělosti a dnes spolu máme super vztah a mám jí moc ráda…a i ona má fajn vztah s tátou…jen mi prostě mrzí, že ty roky jim někdo vzal a omluva její matky po cca 30-ti letech (byla jsem u toho) že jí to mrzí a že udělala velkou chybu je poněkud málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.9.14 10:24

No tak to je nějaká nevraživá kampanˇzase, ono nic není černobílé, takže ani tato masáž mě teda nepřesvědčí o tom, že všechny rozvádějící matky jsou megery, co chtějí vytřískat jenom prachy, po svých ubohých manželích :roll: Navíc neznám moc těch, co by se u soudu rvaly o děti do vlastní péče. Je to zkreslené, jednostranně zaměřené a notně nadsazenné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.9.14 10:30

Tak to je teda hodně drsný, jenom jsem to přelítla a nechce se mi to ani číst… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.9.14 10:32

Tak tohle je hodně zlej vtip.. Hnus, někdo to vezme vážně a bude to.. Já někomu poradím ať na víkend vyklidí pole, aby se uklidnili emoce a pak v klidu cokoliv řešit, jsem horká hlava a potřebuju nad věc klidný nadhled.. Ale tohle co je tam popsaný je ubohý, vážně chudáci otcové, některé matky totiž nezastávájí názor že dítě je obou rodičů a mají ho jen jako nástroj pro vydírání a ubližování druhému a to je špatně!!

• Citovat
  • Upravit
6569
3.9.14 10:41

Funguje to tak, bohužel.
Matky si myslí velmi často, že je dítě jen jejich. Po rozvodu samy navrhnou, kdy dítě „půjčovat“ otci. A zda vůbec. Nemám na mysli ty případy, kdy otec je zmetek a na dítě neplatí, nezajímá se…¨
Myslím tím otce, kteří o své děti stojí, bojují. Matky-a to bohužel vyplývá z našeho nastavení-mnohem častěji sahají k podlým zbraním. A ze svého okolí znám případ, kdy matka udělala z otce sexuálního devianta, alkoholika, násilníka. Naštěstí soudně znalecký posudek vyšel jednoznačně pro otce, u matky porucha osobnosti.
Přesto soud určil, že na střídavou péči je třeba dohodnout se mezi rodiči, což vzhledem k založení matky není možné.
Sociálka dokonce navrhla otci, že by byla pro, aby otec zažádal o péči, ale ten zas nechce, nechce bořit vztah mezi dětmi a matkou. Přemýšlí, jestli se dál soudit, přestože děti u soudu nejsou, stejně je matka přes soudy ovlivňuje „pokud bude soudce zlý, tak vás mamince vezmou a já bez vás umřu“… HNUS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.14 10:45
@belik píše:
No tak to je nějaká nevraživá kampanˇzase, ono nic není černobílé, takže ani tato masáž mě teda nepřesvědčí o tom, že všechny rozvádějící matky jsou megery, co chtějí vytřískat jenom prachy, po svých ubohých manželích :roll: Navíc neznám moc těch, co by se u soudu rvaly o děti do vlastní péče. Je to zkreslené, jednostranně zaměřené a notně nadsazenné :nevim:

Samozřejmě je to nadsazené. Ale stačí si tady přečíst pár diskuzí (i když na emiminu není statistický vzorek) a komentáře „seber děti a odjeď“ „tak mu děti nepůjčuj, řekni, že jsou nemocné“ apod. nejsou vzácné pod mnoha dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.9.14 10:48
@sissi79 píše:
Tak tohle je hodně zlej vtip.. Hnus, někdo to vezme vážně a bude to.. Já někomu poradím ať na víkend vyklidí pole, aby se uklidnili emoce a pak v klidu cokoliv řešit, jsem horká hlava a potřebuju nad věc klidný nadhled.. Ale tohle co je tam popsaný je ubohý, vážně chudáci otcové, některé matky totiž nezastávájí názor že dítě je obou rodičů a mají ho jen jako nástroj pro vydírání a ubližování druhému a to je špatně!!
to neni vtip. Mrkni, jak se jmenuji stranky. Je to sarkasticky podana skutecnost, jsk to bohuzel funguje. Tyhle stranky taty podporuji, ne? Podle me clanek poukazuje na tuhle do nebe volajici nespravedlnost.
Ty, co se takhle k svym ex a potazmo svym detem zachovaji, jsou pekne hyeny a ne matky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.9.14 10:48

@Ester13 jo přesně toto dělala první žena mého otce, řekla třeba, že je sestra nemocná nebo si vymyslela něco jiného a zavřela tátovi dveře před nosem, přitom rozvod byl z její strany…naši se poznali až 2 roky po rozvodu… mě je z toho špatně…

Příspěvek upraven 03.09.14 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.9.14 10:50

Přijde mi to zbytečně nadsazené, spousta otců s dítětem fakt jen sdílí domácnost a téměř si ho nevšímá :nevim:
Někteří o dítě ztratí rozvodem zájem, já se některým ženským nedivím, že chtějí eliminovat styk s otcem, který se o dítě nikdy nestaral.

A taková perlička, rozvádím se a můj táta je přesvědčen, že bych něco takového měla udělat, protože mi přece ex sebere děti, když jdeme do té střídavky… Tak bych je měla přeci sebrat první, přeci jsou moje :roll: Myslím, že to není jen ženské přesvědčení, že dítě je matky, často je to zakořeněné i v mužích.

Je mi líto chlapů, kteří nemají styk s dítětem, i když o dítě dřív pečovali, jevili zájem a ženská se zblázní, ale myslím, že tolik jich zase není, jen jsou třeba někdy hodně slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 10:50

Podle mě je tenhle článek psaný jako ironie :think:.
Ovšem musím uznat, že jsou tam věci ženami hojně využívané.
Jen mě před nějakou dobou tenhle článek málem stál manželství :zed:. Narazila jsem kdesi na odkaz, tak jsem si to přečetla a nechala v historii. Žárlivý šťoura hledal, pátral, našel tento článek a okamžitě jsem byla svině, která na něj šije nějakou boudu a chce ho připravit o děti :zed: :zed: :zed:
(proto anonym, zabila bych ho za to jeho špehování :cert: )

• Citovat
  • Upravit
25123
3.9.14 10:54

@Bibi239 víš kdybych neměla tu zkušenost jako mám a nejen u mého otce, ale i třeba bývalého kolegy, kde mu bejvalka dělá uplně to samé a kdybych toto neslyšela i z jiných stran, tak taky napíšu, že je takových případů málo…bohužel zas tak málo jich není :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.9.14 11:08

Je to tendenční a zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.9.14 12:52

Není to tendeční, ale zlé ano. Já to vidím jako soupis toho, co jsou matky schopné udělat ve jménu dobra dítěte. Přitom je to často jen jejich vlastní sobeckost, kdy řešitelné věci podělají útěkem a následnou přetahovanou o dítě.

V současnosti procházím něčím podobným. I když to není zdaleka tvrdé, jak je ten „vymyšlený návod“ v článku, stačí aby se spojilo třeba jen pár bodů… A to u nás nejde o žádné násilí, nevěru, alkohol,… Žena zřejmě nezvládla ten stereotyp na RD a já ji v tom nechal.

Buďto vůbec netuší, co mi provedla a nebo to byl záměr. Výsledek je ale stejný.

Podle všeho má plnou podporu od svých rodičů, protože ona je matka a ta dělá vždycky jen to nejlepší pro dítě. Chlap je automaticky viník krachu rodiny.

Jen jsem tím chtěl říct, že se nedivím vzniku takových článků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna