Jak se zbavit prachu a provonět byt?

2
16.11.24 18:47

Jak se zbavit prachu a provonět byt?

Zdravím holky, máte nějaké osvědčené tipy? Přestěhovala jsem se do nového bytu a ani za boha se nemůžu zbavit prachu jeden den vysaju vytru několikrát zametu utru poličky atd a druhý den můžu hned znova nevíte čím to může být?
A s tím „provonenim bytu“ máte taky nějaké tipy na produkty které opravdu fungují a příjemne voní? Moc děkuju za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1859
16.11.24 19:03

Není to nově zrekonstruovaný byt?
Jako vůni můžeš použít difuzér s aroma olejem nebo hodně silné jsou svíčky od yankee candle, dost provoní i bez zapálení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
16.11.24 19:36

S prachem neporadim. Ale co se vuni tyce, kup si difuzer a do toho esencialni oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.24 20:23

@ALIPELI nene neni právě, vůbec nevím z čeho to může být no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
16.11.24 21:33

Na prach zkus čističku vzduchu, pochytá toho dost. A na provonění bytu mám aromalampu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
16.11.24 21:38

My se ted stehujeme do noveho, byt byl celkem citit (stary prach, kočičina :roll: ) :? Pomohlo vymalovat, vydrbat topeni a koupila jsem vuni do elektriky, ktera jde citit celým bytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
16.11.24 22:20
@smile_xxx píše: Více

Jednoduse, ne.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.11.24 22:29

Můžu mít dotaz? Mám to stejně jako vy. :mrgreen:
No a máme chytrou domácnost a když jsem zapla aroma difuzér s jakýmkoliv olejem, tak za chvíli mi měřák kvality vzduchu ukazoval mega PM v ovzduší. :nevim:
Hledala jsem na netu proč to tak je. A někde jsem našla jak funguje ultrazvukový difuzér. A právě tam to popisovali jak se to dostává do ovzduší a zůstává to tam. :think:
No a že se při používání difuzéru má větrat atd.
Což mě ale přijde na hlavu. Jelikož tu vůni si jakby vyvětram.
Tak aroma olej kapu na keramické destičky, ale velkou místnost mi to nezvládne přivonět. :nevim:
Nechci žádnou chemii. Vím co to obsahuje, takže jsem přemýšlela nad Froschem těma tyčinkama. Voni to dlouho? děkuji za odpověď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
17.11.24 14:00

Moc moc moc děkuji. Tak já si je objednám. :srdce:
Teď jsem měla na chodbě kalíšek s vodou a do něj jsem každý den dávala pár kapek vonného oleje. To bylo taky docela dobre.
Ale furt jsem musela hlídat, aby se k tomu nedostaly děti. Tady ten difuzér můžu dát kam chci. :srdce:
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
23.11.24 20:12

Ve filtru najdeš spoustu bavlněného prachu - to jsou částečky oblečení, které z toho oblečení sušička vyfouká. Běžného prachu tam moc není.
Když prádlo usušíš na sušáku, míň se toho z oblečení uvolní a oblečení se méně opotřebovává.
Takže, že by sušička nějak výrazně snížila výskyt prachu v domácnosti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
23.11.24 20:13
@Ťarbík01 píše: Více

Co je PM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek