Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
,ja jsem z Chebu, ted 8ket bydlime ve Frantiskovych Laznich a pristi rok se budeme stehovat zase do Chebu. bydli se tu spis dobre
.je tu teda dost narodnostnich mensin, ale jsou v poho…deje se tu hodne akci, krasne kino, pekne divadlo, moznosti krouzku pro deti a hodne hrist…na nakupy se jezdi casto do Nemecka, je to za bukem…chybi mi tu kavarny s detskym koutkem a vubec nejaka detska centra, neco tu je, ale zadna hitparada, musis si pak sama najit, co te zajima a co te zaujme. moznosti na vecere a kam vyrazit vecer ven nejsou nic moc, chodi se na par stejnych mist, ale to je tak asi vlastne ve vsech mensich mestech. nakupy vetsi(obleceni napr.) bud v Nemecku, nebo Vary…nebo oak to spojit s vyletem a Plzen, Praha…prace dobry, kolem nename nikoho nezamestnanyhi, zalezi, v jakem jste oboru.dost lidi dojizdi za praci do Nemecka-spise ucnovske pozice, nebo lekari, ale to je jako v ostatnich prihranicni h mestech. jestli chces vedet neco konkretniho, pisni. ![]()
Ahoj, jsem taky z Chebu
myslím, že se tady bydlí dobře. jak říká Teladradora. Město je hezké - aspon centrum. Je tady všecko víceméně co potřebuješ. Nakoupíš si tu (sice na nákup oblečení a pod. je lepší jezdit do Varů nebo do Němec, ale je to blízko), je tu i to kino, divadlo, KC Svoboda kde se pořádají různé akce, KRAJINKA což je vděčné místo na procházky s dětma
určitě i dobré školy - gympl
Co se týče pracovních možností, to už je horší - myslím teda. Ale zase je možnost najít si práci v Německu, kam dojedeš za chvíli
Jediné mínus, jsou cikáni. Těch je tady na můj vkus až moc. No a k té lokalitě na přestěhování - já bych volila buď přímo historické centrum. Pokud pomýšlíš na panelák, tak sídliště Skalka, určitě né Zlaťák - tam je to samej cikán… ![]()
Každopádně já kdybych se sem stěhovala, tak bych zvolila spíš Františkovy Lázně. Je to od Chebu 6 km, autem 5 minut, autobusem 10, a je tam spousta parků, je to krásný klidný městečko a taky má vše v dosahu.
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Chebu a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Eliška
Předem prosím o zachování anonymu, zatím je to jen návrh a nikdo to neví, že to plánujeme.

Ahoj maminky, zvažujeme přestěhování do Chebu, bydlíme teď v Lokti, ale je to tu malinké a práce skoro žádná, chci se zeptat, jak se tam žije a jaké jsou tam pracovní možnosti? Jak jste tam spokojení a jakou část Chebu by jste nám doporučili?
Děkujeme moc…