Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak skladujete
ještě mě napadlo. máte nějaký organizér do kabelky? místo kapsiček a že je to přendavatelný do druhý kabelky? který? jste s ním spokojený?
Příspěvek upraven 17.01.14 v 18:31
S ikeou neporadím ale na šperky je výtečné toto
já jsem s tím moc spokojená ![]()
°Pokličky mám ve velkém šuplíku poskládané přes sebe a hrnce samostatně ve skříňce.
°bižuterie moc nemám, ale co mám tak je v kosmetické tašce
někde v tv jsem viděla, že měli na bižuterii stojan, vypadalo to hozky
@tasa píše:
Jak skladujete
- pokličky k hrncům, když jich máte mnoho a zaberou děsně místa? Mám pocit, že v Ikea na ně byl organizér, nevím, jestli byl k něčemu a navíc to na jejich www nemohu najít.
- bižuterii? Pár kusů náhrdelníků na lanku nebo korálků mám na háčcích, ale zase nechci obháčkovat celý byt a když dám ty zbylé, mám bižu dost, do nějaké krabice nebo šuplíky, tak se mi to zacuchá do sebe. Napadly mě jen pytlíčky, jak mají samouzavírací drážky, takové ty malinké, ale mám pocit, že to by mi vydrželo jen zpočátku, že je to nuda to tam vracet, no nevím.
@tasa poklicky mam v supliku, ale uz se mi tam nevejdou tak mam nejake v komore. Bizu mam nahazenou v krabicce a vecne zamotanou. Ale mela jsem na ni zevnitr na dvarich skrine lanka a na ty to vesela na hacky co se na ne davaji ozdoby na stromek
@Snoopy87 píše:
S ikeou neporadím ale na šperky je výtečné totojá jsem s tím moc spokojená
a věšíš to normálně do skříně na tyč?
@tasa buď a nebo to pověsím na dveře na takovej ten háček aby se daly zavírat, podle toho jak často do toho lezu
Teď jsem to objednávala i mamce a taky si to chválí ![]()
@Snoopy87 píše:
@tasa buď a nebo to pověsím na dveře na takovej ten háček aby se daly zavírat, podle toho jak často do toho lezuTeď jsem to objednávala i mamce a taky si to chválí
no, na ten háček na dveře zevnitř skříně, to je dobrej nápad, ale jak je to těžký, když tam dáš plnou nálož náhrdelníků, který jsou středně těžký? uneslo by to, kdyby ten háček byl nalepenej?
@tasa
Taky mám pokličky v šuplíku. Bižu v krabičce v průhledných samozavíracích pytlících..:-)
Poklice mám naskládané v přes sebe v pánvi, mezi ně dávám utěrku, aby se mi nic navzájem nepoškrábalo. Na bižu používám obyčejné organizéry na šroubky, hřebíky apod. - nejvýhodněji se nakoupí v hobbymarketech
. Je u nich super, že je jich velká nabídka a vždy seženeš přihrádky, které ti budou velikostně vyhovovat…
@tasa já to mám na háčku z venku takovejhle ale jde otočit i dovnitř a na dveřích skříně je vidět jen nahoře kousínek, mají je občas v lídlu, ale dá se koupit i v obi atd. Nalepenej nevím jak by to udržel ![]()
Na poklice mám ten závěsnej držák z Ikey, jedna se mi tam nevejde, tu mám zastrčenou za tyčí na závěsnej program. Mám jich naštěstí málo, mám jen asi 4 hrnce a jednu univerzální poklici na pánve.
Bižu nemám.
Organizér do kabelky bych viděla jako takovou taštičku (velikost podle toho, kolik věcí tam chceš mít). Hodně se prodávají z krásných liátek na Fleru.
Poklice mam v supliku, bizu moc nemam a co mam mam povesene na takove velke umele kvetine…
a vypada to docela dobre, jen se na to prasi a to me trosku stve.