Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@paola white píše:
@tasa poklicky mam v supliku, ale uz se mi tam nevejdou tak mam nejake v komore. Bizu mam nahazenou v krabicce a vecne zamotanou. Ale mela jsem na ni zevnitr na dvarich skrine lanka a na ty to vesela na hacky co se na ne davaji ozdoby na stromek
Taky tak a bižuterii v dřevěné krabici původně na čaje, ale nemám ji zas tolik.
Obnovuji diskuzi, zejm. jak skladujete ty pokličky? ja vždycky, když zaviram suplik a skripnu je tam, tak me z toho muze klepnout. diky.
zakladatelka
@tasa Taky nadávám na šuplíky, mám tam poklice normálně a v druhé řadě vzhůru nohama, takže do těch položených uchem nahoru zapadají, ale je opruz to tam skládat ![]()
Ale zaujalo mě tohle, jen bych měla strach, aby se to neuvolnilo ![]()
Pokličky mám narovnané v šuplíku za sebou zasunuté v držáku z Ikey ![]()
@Amys píše:
@tasa Taky nadávám na šuplíky, mám tam poklice normálně a v druhé řadě vzhůru nohama, takže do těch položených uchem nahoru zapadají, ale je opruz to tam skládat![]()
Ale zaujalo mě tohle, jen bych měla strach, aby se to neuvolnilo
http://www.napadynavody.sk/…niser-fb.jpg
taky bych se bala
@Black Cat píše:
Mě zase zaujalo tohle, ale vyzkoušené to nemám…
to vypada dobře, odkud je to stazene?
@cizova píše:
Já je mám naskládané ve skříňce v odkapávači na talíře
no jo, clovece, to bych mohla zkusit. v tom pvc odkapavaci?
@Malaga píše:
Pokličky mám narovnané v šuplíku za sebou zasunuté v držáku z Ikey
a jsi s tim spokojena?
@tasa jsem, je to nastavitelné, pokličky mám přehledně srovnané a když ji potřebuji, tak jen sáhnu po konkrétní - mám ji hned a nemusím přehrabovat šuplík ![]()
@Malaga píše:
@tasa jsem, je to nastavitelné, pokličky mám přehledně srovnané a když ji potřebuji, tak jen sáhnu po konkrétní - mám ji hned a nemusím přehrabovat šuplík
akorát, že jsem se mezitím na to podívala do Ikea a nemaji to tam. jak to mas dlouho?
@tasa no tak možná 2 roky? popravdě pak už jsem se po tom nepídila…
ale tuhle podobnou službu ti udělá i ten zmiňovaný odkapávač…
@tasa píše:
taky bych se bala
Na tomhle nedrží dlouho nic -natož pokličky. ![]()