jak složit X-lander ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.5.09 08:15

jak složit X-lander ?

Ahojky, mám takový hloupý dotaz: :oops: koupili jsme starší sporťák X-lander, tudíž k němu nemáme návod,,a já nevím, jak se skládá. :roll: Můžete poradit? Díky moc.papa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.5.09 09:37

Snad to vysvětlím k pochopení. Na stranách jsou takové černé plastové díly (pod tím, kde se upravuje výška madla), které se zatáhnou nahoru, směrem k madlu a pak se kočárek překlopí dopředu( já to dělám břichem, protože rukama držím ty povolovadla na stranách). My máme x-lander 08, tak nevím, jestli je to všude stejné
No to teda nevim, jestli to pochopíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.5.09 09:48

Ahoj,
přesně tak funguje i náš 07 :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.5.09 09:50

a nemyslí Lena jako „udělat“ sporťák.. jako ho tam prostě nandat? to je trošku oříšek.. když má jenom konstrukci a musí na ní nandat tu sedačku sporťáku a není návod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.09 09:53

Jestli složení úplně celého sporťáku, tak to jsme taky dělali bez návodu, jen se to tam připne na patentky - druky. Poměrně jednoduše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.09 10:48

děkuju moc za vysvětlení, zkusím :-) jojo myslela sem složit sporťák - třeba do auta,,,ne přehodit na korbu.(to nás čeká, esli bude druhé mimčo, jelikož se nám s ním moc dobře jezdí,,tak později jen přikoupíme korbičku)
díky a pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingridvos
30.8.13 14:02

sporťák

:lol: moooooc mi to pomohlo ve složení sporťáku pro naše dvojčata, stokrát Vám díky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4