Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, už několik nocí pozoruji našeho prcka (24 měsíců)v jakých neuvěřitelných pozicích spinká. Má rád polštářky ale já mu ho na spaní nedávám, on si s tím lehce poradí a zmuchlá si pod hlavu peřinu
pořád spí na bříšku s vystrčeným zadečkem do vzduchu. Když ho kolikrát vidím tak ho musím narovnat protože mám pocit že má třeba úplně vyvrácené ruce a hlavu
Spinkají tak i vaše děti?
@Lucipe můj dělal úplně to samé
nebo rozcapený po celé 2m dlouhé i široké posteli ![]()
@Lucipe nedávno jsem to někde psala. Můj syn je spací turista. Nedávno usnul v postýlce v sedě a jen trup se nu překlopil do předu takže spal ohnutý jak paragraf. Několikrát usnul během hry na zemi. A korunu tomu nasadil, když odpoledne šel spát, ale nudil se tak se tajně houpal na kohoutovi až ho to uspalo a usnul rovnou tam
Náš malý má taky polohy, že si občas říkám, že tak může vůbec usnout. A teď má ještě nový hit, spí na zemi vedle postele.
To mají asi všechny děti. Taky kolikrát žasnu v jaké poloze ten náš drobek spinká. Když je moc v krkolomné pozici, tak ho trošku spravím, ale jinak ho nechávám.
Nemá problém spát v kleče, nebo si naskládá peřinu pod sebe a leží na ní prohnutý do luku apod. ![]()
Náš chlapeček má také rád polštářek, takže si ho vždycky nějak zmuchlá pod hlavu. Hlavně, musí spát s něčím. Takže u nás je běžné, že si do pelechu nanosí hromadu plyšáků, vrtačku, svítící meč, pracovní lištu, ubrus a v ruce má skákající míček a takového malého medvídka po manželovi.
Je to opravdu legrační, jak ta naše zlatíčka opravdu dokáží usnout.
Synáček 13m cestuje v postýlce sem tam, spí ve spacáku, takže někdy je dost komické, jak vůbec může udělat ty svoje polohy, když je zabalený
ale vystrčená prcka, nohy pod sebou, hlava na matraci a ruce podél těla jasně vedou ![]()
@Lucipe všechny děti taky jako malé spali cca do 3 let, potom začali spát normálně na břiše nebo na zádech. Polohu spaní nechávám zcela na dítěti ![]()
Maminky to je úžasný některé polohy mě opravdu rozesmáli prostě to jsou miláčkové
na dnešek jsme spal tak že si zašprcnul nohy mezi šprusle a spal svěšený hlavou dolů z podtýlky
(máme ty dvě šprusle vyndávací) bohužel jsem to nestihla vyfotit ![]()
U nás se taky někdy spí v šílených polohách, často leží úplně napříč v postýlce, nohy vystrčené, hlavu pomalu do zatáčky…ale nejradši spí na břiše, vystrčenej zadek a palec v puse, viz foto ![]()
@Ali-Ali Čínský národní cirkus má dalšího potencionálního člena ![]()
@Verca1989
prosim te, neda mi to
co to je to cerne, co je vedle ni?