Nedokonalosti našich partnerů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
3.3.14 00:18

Nedokonalosti našich partnerů

Tuto diskuzi zakládám, abychom se společně pobavily nad tím, jak jsou naše drahé polovičky nedokonalé. Určitě se vám někdy stalo, že váš muž něco pěkně vymňoukl, řekl hrozný nesmysl atd. A nebo si tu také můžete postěžovat, s čím vás váš partner neskutečně štve a nedokážete ho to odnaučit :-D

Můj partner je expert v tomto oboru. Už kolikrát mě rozesmál (no, někdy i naštval :-D ) tím, že něco pokazil a nebo plácnul naprostou hloupost. Jako příklad uvedu to, když šel poprvé prát. Řekla jsem mu, že u pračky je hromádka špinavého prádla. Vysvětlila jsem mu, jak pračku zapnout, kam dát prášek, na kolik stupňů vyprat atd. Řekla jsem, že prádlo nemusí nijak třídit, protože bude prát na nízkou teplotu. Ale že je v haldě červená osuška, která barví, tak tu, že tam dát nesmí. Pak jsem odešla pryč s tím, že až se vrátím, prádlo pověsím. Když jsem se na to po návratu domů vrhla, koukám, že synovo dříve bílé dupačky jsou najednou růžové. Tak jsem prohrabala všechno vyprané prádlo a samozřejmě, červená osuška byla mezi tím. Tak mu ji ukazuji a on:,,Ale já ji tam nedával!" Tak jsem se zeptala, jestli tam snad vletěla sama?! Zamyslel se, a pak řekl.,,Já už vím. Já jsem bral kousek po kousku a dával to do pračky. Když jsem tu osušku našel, hodil jsem ji za sebe. Vkládal jsem dál prádlo. Pak mi ale přišlo, že jsem pračku přeplnil. Tak jsem prádlo zase vyndal a třídil, co se musí vyprat hned a co ne. To, co jsme potřebovali nejvíc, jsem dával za sebe a to, co zas až tak nespěchalo, jsem nechal zase u pračky. No, a potom jsem vzal tu hromádku za sebou a celou ji dal do pračky. Jak jsem za sebe hodil tu osušku i to potřebný oblečení, asi se to pomíchalo, no!" :-D

A ještě uvedu to, co mě na něm opravdu vytáčí a prostě ho to neodnaučím! Vždy, když si jde namazat rohlík nebo chleba, vždycky nechá otevřený sáček se zbytkem pečiva a nezabalí to zpět. Takže pokud si jdu já udělat pečivo třeba až druhý den, je to tvrdé a nepoživatelné. Pořád mu můžu říkat, aby ten zbytek zabalil, ale prostě to nikdy neudělá. Přemýšlím, že až zase nechá něco ztvrdnout, tak to vezmu a bouchnu mu s tím o hlavu, třeba by se mu rozsvítilo a nezapomínal by na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kies
3.3.14 04:45

Poukazování na nedokonalost někoho jiného ukazuje na hloupost nás samotných :roll:

• Citovat
  • Upravit
125
3.3.14 05:22

@Kies Je to bráno jako nadsázka a nikde píši, že my jsme dokonalé. To není nikdo. Ty naše nedokonalosti zas mezi sebou rozebírají chlapi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
3.3.14 06:23

Super téma :) mě vytáčí, že přítel vrací nošený prádlo zpět do skříně k vypranému, že je nedochvilný (jedná se sice o 10 - 20 minut ale tuhle vlastnost nenávidím) a někdy se mě snaží moralizovat :mrgreen: ale jinak je to úžasný chlap a tyhle drobné „nedostatky“ ráda přehlídnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 06:45

@Mukynka :mrgreen: mi někdy vytáčí jeho samotná existence, ale to jeho ta moje taky :lol: Jinak je to fajn chlap :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
3.3.14 07:02

@Mukynka No u nas jsou tyto veci na denim poradku. Treba vcera, jsme si privezli novou pracku byl u ni papirek ze se museji zezadu sundat prepravni srouby, pritel na to chvili koukal a pak zacal pracku zasouvat pod linku, bylo to sileny strasna prace to pod tu linku dostat..kdyz se mu to konecne povedlo, tak ze jdeme zkusit jak se v ni pere, jenze pri zdimani div nam pracka celou linku nerozbourala skakala jak kdyby chtela nekam odstartovat..pritel nevedel co s tim tak ji zas musel tezce vysunout. Utahl nozicky a akce pokracovala nanovo, v tom vidim papirek jak zezadu pracky pred prvnim pouzitim vytahuji jakysi srouby, obratim se a rikam tys vyndal zezadu srouby? V tom se ozve NE, ale vidis na ten papirek jsem koukal..no takze na 3pokus uz bylo vse OK :D Jo s rohlikama jsme taky bojovali, ted uz je vzdy poradne zauzluje, az musim sacek protrhnout :) :mrgreen: ale aspon nejsou tvrdy :palec: No ale pro zmenu si dnes bral do prace jednu ze dvou koblih a pta se me, kam ti mam dat tu druhou koblihu? Ja rikam do sacku aby odpolko nebyla tvrda, dobre mas ji v misticce a ve skrince..No obcas proste z chlapa kvetu :lol:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 07:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.3.14 07:13

@Mukynka Můj manžel nedávno pronesl naprosto fenomenální větu. Když jsem otěhotněla po druhé čekala jsem dvojčata. Bohužel šlo o SMD, takže se narodilo jen jedno mimčo. Dcera. Nedávno jsme se o tom bavili a já říkám, že by mě zajímalo, jestli by to byly dvě holky nebo páreček. Manžel mě naprosto uzemnil větou, že to klidně mohli být dva kluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
3.3.14 07:14

Kdo je dneska dokonalej? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
5534
3.3.14 07:15

Tak me vytaci..prazdna rolicka na wc a na ni postavena nova…pak hozeny nedlozeny rucnik v koupelne..se ktetym utirame pejsky, kdyz prijdeme z venku…pak neumita panvicka dana do trouby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.3.14 07:16
@Nejhodnější píše:
Kdo je dneska dokonalej? 8o :roll:

Nikdo neni dokonaly…ale kdyz ten druhy vi co ho vytaci..mel by se pokusit to zmenit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.3.14 07:17

Jinak mě teda naprosto vytočí když pokládá nádobí na prázdnou myčku, všechno odkládá a na všechno má dost času a jednou jsme mu dala komínek čistého vyžehleného prádla před skříň aby si to roztřídil a večer jsem celý ten komínek našla v koši na prádlo :cert: ale když ho vidím jak se ňuchá s dětmi tak mu to celkem i odpustím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.14 07:28

To, čím mě štve můj drahej, by vydalo na knihu. A nepochybuju, že on to má stejně. :mrgreen:
Poslední dobou ale vede toto - máme poměrně velikou kuchyň a dřez je až skoro na konci bráno směrem od obýváku, a vedle průchodu z obýváku máme kus zdi upravený jako bar. Manžel si vždycky vyčíhne chvíli, kdy stojím u dřezu a mám puštěnou vodu, pak se opře o ten bar a přes celou kuchyň mi něco povídá. Neslyším ho, protože mi pod rukou teče voda, takže ji vypnu a zeptám se: „Co jsi říkal?“ On mi to zopakuje, já mu odpovím, on odejde, já si pustím vodu, on se vrátí, opře se o bar a něco povídá. Zase mu nerozumím, zase si zastavím vodu a zase se zeptám: „Cože?“ On mi to zopakuje, já mu odpovím, on odejde, já si pustím vodu, on se vrátí…
Rekord mám šest otáček, než jsem něj zařvala, to jsem měla fakt dobrej den, jinak bouchám už tak u třetí. :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 07:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
3.3.14 07:29

@paola white Je to smutne..ale co pronesl manzel me rozesmalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
3.3.14 07:32

@Nejhodnější A on byl nekdy nekdo dokonalej? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.3.14 07:34

@Bersaba jo to přesně miluju. Když jsem v kuchyni a neslyším co říká vyjdu do obýváku ať to zopakuje a on odpoví, že to nebylo nic důležitého :cert:

@krysaricek to je prostě život, já mám ještě 2 letého syna takže s dvojkama by mi asi šiblo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí