Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Štve mě, když mi věčně říká, že mi něco říkal, ale já jsem si jistá!!! že to neříkal. Pak vypadám, že mám úplně vykojený mozek
![]()
Me vytaci pasta na zuby vymackana ze zhora, takze ja pak musim pastu vsrchnu dolivat ze spod
a prazdna rulicka od toaletaku na drzaku a nivy toaletsk na okne
hrozny problem to prohodit a tu prazdnou vyhodit, kdyz kos je hned pod drzakem
![]()
@Bersaba Tak tohle bylo u nás taky, a dělali jsme to oba
Nakonec manžel přišel s úžasným způsobem, jak to obrátit v žert - tj. odpoví mi naprosto nesmyslně
Např. si čistí zuby, teče voda, neslyší - já na něj: „Dneska tu byla babička a přinesla oběd, tak si ho nezapomeň zítra vzít do práce“ a on na to: „Cože nemáš?“ Nebo dneska ráno říkám malému, když mě chytil za vlasy „Pusť mamince vlasy“ a manžel z koupelny (myslel, že mluvím na něj) „Jaký mop?“
Pak už se řehtáme oba ![]()
Jinak otevřený sáček s pečivem, rulička toaleťáku na té prázdné… vidím, že je to všude stejné
Jo a pak je ještě super, jak se jde sprchovat a pak na mě volá z koupelny „Lásko, já nemám ručník! Honem, je mi zima!“ (máme je ve skříni v ložnici) a když zrovna kojím a nemůžu, tak ťapká mokrý přes celý byt
![]()
@dani24687
No tak nebudeš, no. Ale proč cítíš potřebu o tom informovat?
@krysaricek píše:
@Nejhodnější A on byl nekdy nekdo dokonalej?
Ne nebyl
a právě proto mi přijde tato diskuze dost nefér.
A příběh co píše zakladatelka?
Chudák chlap, když jeho baba nemůže ani zapnout pračku ![]()
@Bersaba píše:
@dani24687No tak nebudeš, no. Ale proč cítíš potřebu o tom informovat?
a proč cítíte vy potřebu se o tom bavit? taky se můžu zeptat ![]()
@dani24687 píše:
Nebudu rozebírat to, co mě štve na manželovi, na netu
Trapas co? Celá diskuze ![]()
@Pipet píše: Štve mě, když mi věčně říká, že mi něco říkal, ale já jsem si jistá!!! že to neříkal. Pak vypadám, že mám úplně vykojený mozek![]()
![]()
ja mu na tohle vzdycky odpovim, ze to rikal te druhe manzelce, musi mit jeste jednu, ktere vsechno rika, pac ja hlucha nejsem
…na to se mi dostava odpovedi, ze druhou mit nemuze, pac tolik penez nevydelava ![]()
@dani24687 píše:
a proč cítíte vy potřebu se o tom bavit? taky se můžu zeptat
Můžeš - abychom se pobavily. Viz kategorie, ve které je diskuze zařazena.
A teď už mi odpovíš? ![]()
@Mukynka ale to je tedy dokonalý, já musela chlapovi obyč tužkou napsat na pračku čísílka - co zapnout po sobě, vrátila jsem se z porodnice a byl plný koš…prádla máme dost ![]()
@paola white píše:
@Mukynka Můj manžel nedávno pronesl naprosto fenomenální větu. Když jsem otěhotněla po druhé čekala jsem dvojčata. Bohužel šlo o SMD, takže se narodilo jen jedno mimčo. Dcera. Nedávno jsme se o tom bavili a já říkám, že by mě zajímalo, jestli by to byly dvě holky nebo páreček. Manžel mě naprosto uzemnil větou, že to klidně mohli být dva kluci
To jsem řešila zrovna včera, ale on o tom odmítá úplně mluvit - příroda zařídila, že máme jedno a tečka. Já se v tom nepitvám, ale zajímalo by mě to ![]()
Mě extrémně vadí jeho „sběratelství“ - materiálu, všechno se hodí, všechno budeme potřebovat, nosí to do sklepa (máme dva a dost velké), já tam občas jdu pro zavařeniny, ubrousky a vždy se vrátím s výrazem zuřícího býka…a on mi pak řekne…proč tam chodíš, bych ti to přinesl, kdyby jsi řekla
jednou za čtvrt roku tam vlítnu a proberu, to má zase výraz zuřícího býka on a tuhle tam přiběhl s dcerou v náruči, že už jsem tam dvě hodiny a jestli jsem mu vyhodila něco důležitého, tak prý odchází ![]()
Materiál - kusy trubek, kusy polystyrénu ze zateplování domů, šroubky, matičky, prázdné kbelíky od barev, lahve, rozbitá dětská židlička, pelesti od postýlky - to dodá rošt a bude
![]()
@Bersaba píše:
Můžeš - abychom se pobavily. Viz kategorie, ve které je diskuze zařazena.
A teď už mi odpovíš?
nech si svý kecy pro jiný, já vyjádřila svůj názor, konkrétně tebe jsem neměla v úmyslu informovat o ničem a už vůbec jsem ho sem nepsala proto, abych tu měla s někým diskuzi s irinickýma kecma.
Příspěvek upraven 03.03.14 v 08:53
@dani24687 píše:
nech si svý kecy pro jiný, já vyjádřila svůj názor, konkrétně tebe jsem neměla v úmyslu informovat o ničem a už vůbec jsem ho sem nepsala proto, abych tu měla s někým diskuzi s irinickýma kecma.Příspěvek upraven 03.03.14 v 08:53
Cože? ![]()
Vytaci me, kdyz musim neco xkrat opakovat, bo me kolikrat nevnima a pak se me pta co sem rikala nebo hur, ze sem mu nic takoveho nerikala
a take ze ma na vse spoustu casu ![]()