Nedokonalosti našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
3.3.14 07:43

Štve mě, když mi věčně říká, že mi něco říkal, ale já jsem si jistá!!! že to neříkal. Pak vypadám, že mám úplně vykojený mozek :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
3.3.14 07:53

Me vytaci pasta na zuby vymackana ze zhora, takze ja pak musim pastu vsrchnu dolivat ze spod :D a prazdna rulicka od toaletaku na drzaku a nivy toaletsk na okne :roll: hrozny problem to prohodit a tu prazdnou vyhodit, kdyz kos je hned pod drzakem :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
3.3.14 08:29

@Bersaba Tak tohle bylo u nás taky, a dělali jsme to oba :mrgreen: Nakonec manžel přišel s úžasným způsobem, jak to obrátit v žert - tj. odpoví mi naprosto nesmyslně :lol: Např. si čistí zuby, teče voda, neslyší - já na něj: „Dneska tu byla babička a přinesla oběd, tak si ho nezapomeň zítra vzít do práce“ a on na to: „Cože nemáš?“ Nebo dneska ráno říkám malému, když mě chytil za vlasy „Pusť mamince vlasy“ a manžel z koupelny (myslel, že mluvím na něj) „Jaký mop?“
Pak už se řehtáme oba ;)

Jinak otevřený sáček s pečivem, rulička toaleťáku na té prázdné… vidím, že je to všude stejné :jazyk: Jo a pak je ještě super, jak se jde sprchovat a pak na mě volá z koupelny „Lásko, já nemám ručník! Honem, je mi zima!“ (máme je ve skříni v ložnici) a když zrovna kojím a nemůžu, tak ťapká mokrý přes celý byt :pocitac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 08:37

Nebudu rozebírat to, co mě štve na manželovi, na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.14 08:39

@dani24687 :lol: No tak nebudeš, no. Ale proč cítíš potřebu o tom informovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
3.3.14 08:41
@krysaricek píše:
@Nejhodnější A on byl nekdy nekdo dokonalej? :)

Ne nebyl :roll: a právě proto mi přijde tato diskuze dost nefér.

A příběh co píše zakladatelka? :roll: :roll: :roll: :roll: Chudák chlap, když jeho baba nemůže ani zapnout pračku :roll:

• Citovat
  • Upravit
15404
@Bersaba píše:
@dani24687 :lol: No tak nebudeš, no. Ale proč cítíš potřebu o tom informovat?

a proč cítíte vy potřebu se o tom bavit? taky se můžu zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@dani24687 píše:
Nebudu rozebírat to, co mě štve na manželovi, na netu :nevim:

Trapas co? Celá diskuze ;)

• Citovat
  • Upravit
2997
@Pipet píše: Štve mě, když mi věčně říká, že mi něco říkal, ale já jsem si jistá!!! že to neříkal. Pak vypadám, že mám úplně vykojený mozek :roll: :zed: :mrgreen:

ja mu na tohle vzdycky odpovim, ze to rikal te druhe manzelce, musi mit jeste jednu, ktere vsechno rika, pac ja hlucha nejsem :lol:…na to se mi dostava odpovedi, ze druhou mit nemuze, pac tolik penez nevydelava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.14 08:46
@dani24687 píše:
a proč cítíte vy potřebu se o tom bavit? taky se můžu zeptat :nevim:

Můžeš - abychom se pobavily. Viz kategorie, ve které je diskuze zařazena.
A teď už mi odpovíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.3.14 08:50

@Mukynka ale to je tedy dokonalý, já musela chlapovi obyč tužkou napsat na pračku čísílka - co zapnout po sobě, vrátila jsem se z porodnice a byl plný koš…prádla máme dost :lol:

@paola white píše:
@Mukynka Můj manžel nedávno pronesl naprosto fenomenální větu. Když jsem otěhotněla po druhé čekala jsem dvojčata. Bohužel šlo o SMD, takže se narodilo jen jedno mimčo. Dcera. Nedávno jsme se o tom bavili a já říkám, že by mě zajímalo, jestli by to byly dvě holky nebo páreček. Manžel mě naprosto uzemnil větou, že to klidně mohli být dva kluci :lol:

To jsem řešila zrovna včera, ale on o tom odmítá úplně mluvit - příroda zařídila, že máme jedno a tečka. Já se v tom nepitvám, ale zajímalo by mě to :oops:

Mě extrémně vadí jeho „sběratelství“ - materiálu, všechno se hodí, všechno budeme potřebovat, nosí to do sklepa (máme dva a dost velké), já tam občas jdu pro zavařeniny, ubrousky a vždy se vrátím s výrazem zuřícího býka…a on mi pak řekne…proč tam chodíš, bych ti to přinesl, kdyby jsi řekla :cert: jednou za čtvrt roku tam vlítnu a proberu, to má zase výraz zuřícího býka on a tuhle tam přiběhl s dcerou v náruči, že už jsem tam dvě hodiny a jestli jsem mu vyhodila něco důležitého, tak prý odchází :andel:
Materiál - kusy trubek, kusy polystyrénu ze zateplování domů, šroubky, matičky, prázdné kbelíky od barev, lahve, rozbitá dětská židlička, pelesti od postýlky - to dodá rošt a bude :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 08:52
@Bersaba píše:
Můžeš - abychom se pobavily. Viz kategorie, ve které je diskuze zařazena.
A teď už mi odpovíš? ;)

nech si svý kecy pro jiný, já vyjádřila svůj názor, konkrétně tebe jsem neměla v úmyslu informovat o ničem a už vůbec jsem ho sem nepsala proto, abych tu měla s někým diskuzi s irinickýma kecma.

Příspěvek upraven 03.03.14 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 08:53
@Nejhodnější píše:
Trapas co? Celá diskuze ;)

radši nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.14 08:55
@dani24687 píše:
nech si svý kecy pro jiný, já vyjádřila svůj názor, konkrétně tebe jsem neměla v úmyslu informovat o ničem a už vůbec jsem ho sem nepsala proto, abych tu měla s někým diskuzi s irinickýma kecma.Příspěvek upraven 03.03.14 v 08:53

8o Cože? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.3.14 09:00

Vytaci me, kdyz musim neco xkrat opakovat, bo me kolikrat nevnima a pak se me pta co sem rikala nebo hur, ze sem mu nic takoveho nerikala :cert: a take ze ma na vse spoustu casu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí