Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak ma napadlo spravit priezkum, aka profilovka sa Vam paci najviac a aka najmenej.
Neni to provokacia, ak by to niekoho napadlo. ![]()
Nejvíc se mi líbí od @Fjodorka a nejméně jakákoliv, na které je dítě uživatelky, ne protože by snad nebylo nádherné, ale protože se mi nelíbí, že se proti tomu vystavování nemůže bránit… můj názor ![]()
Fasinuji me profilovky s vyspulenu pusu i zde na emimi,,,radoby " sexy. A libi se mi profilovky @zizi1. ted si nejsem jista prezdivkou.
@PitbulLenka píše:
No, mě samozřejmě ta moje![]()
![]()
najviac nepaci alebo paci?
@Babišovka píše:
Nejvíc se mi líbí od @Fjodorka a nejméně jakákoliv, na které je dítě uživatelky, ne protože by snad nebylo nádherné, ale protože se mi nelíbí, že se proti tomu vystavování nemůže bránit… můj názor
zaujimavy nazor, niektore detske su ale pekne..treba @Šája
No ona většina z nás tam stejně nemá sama sebe, takže to jsou prd a ne profilovky ![]()
@miisenka jsou krásné a ani tak nemyslím, když je na nich celá rodinka… ale spíše když je tam jen to dítě… jestli mě chápeš
@marra2 píše:
Fasinuji me profilovky s vyspulenu pusu i zde na emimi,,,radoby " sexy. A libi se mi profilovky @zizi1. ted si nejsem jista prezdivkou.
jojo, mrtvolka je dobra.. ![]()
@mejdylko píše:
No ona většina z nás tam stejně nemá sama sebe, takže to jsou prd a ne profilovky
@Babišovka píše:
@miisenka jsou krásné a ani tak nemyslím, když je na nich celá rodinka… ale spíše když je tam jen to dítě… jestli mě chápeš
jj..chapu..
@mejdylko píše:
No ona většina z nás tam stejně nemá sama sebe, takže to jsou prd a ne profilovky
tak ono mozno to je lepsie.. ![]()
Ale treba je nejaky obrazek co sa Ti paci, a neco co vubec ne.. ![]()
Myslím, že kdo má rozum a má rád soukromí, tak tady fotky sebe ani rodiny nedává ![]()