Rodíš děti jako morčata

3347
18.2.14 19:41

rodíš děti jako morčata...

Mám dvě děti 19m od sebe a ještě dvě bysme chtěli…a dnes mi bylo řečeno že se množíme jak morčata a je to hnus! Nic si z toho nedělám. Další člověk mi řekĺ že jsem divná že chci všechny děti s jedním mužem. Prý to není moderní!!! :P
Tak se ptám proč je tak divné mít více děti a navíc s taťkou :lol: :D co je teda moderní!!? Berte tuto diskuzi s humorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3347
18.2.14 19:43

:mrgreen: :P!! Mít je s taťkou je divné dost!! Pardon za překlep. Samozřejmě jsem chtěla napsat jedním taťkou! ( dětí )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
18.2.14 19:44

Divné to není, jen jsi narazila na blbečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.2.14 19:44

Jedním uchem tam, druhým ven a myslet si něco o pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.2.14 19:45

@Vrtul Jo tak to mě můj otec zemědělec zase před porodem ‚uklidňoval‘, že rodit dítě je stejné jako když se telí kráva :mrgreen: To jen tak mimo diskusi :mrgreen: Jinak podle toho co píšeš jsme teda s manželem pěkně nemoderní dvojka :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Vrtul píše:
Mám dvě děti 19m od sebe a ještě dvě bysme chtěli…a dnes mi bylo řečeno že se množíme jak morčata a je to hnus! Nic si z toho nedělám. Další člověk mi řekĺ že jsem divná že chci všechny děti s jedním mužem. Prý to není moderní!!! :P
Tak se ptám proč je tak divné mít více děti a navíc s taťkou :lol: :D co je teda moderní!!? Berte tuto diskuzi s humorem…

No nevím jak u vás, ale tady mít děti s vlastním taťkou přeci jen tak trochu divné je :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene

Jaký je smysl příspěvku? Dělej co tobě vyhovuje, každý má jinou představu o tom co je „normální“

• Citovat
  • Upravit
3284
18.2.14 19:46

@Vrtul no to jsou zas názory jak stehno 8o bože, to nejspíš řekl někdo ze závisti, že tolik dětí nemá, nebo si třeba nemůže dovolit, leč bych chtěl ;) a to s tím jedním mužem…no tak to jsem asi taky těžce nemoderní, že chci mít děti s jedním jediným chlapem :lol: hoši… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Vrtul píše:
:mrgreen: :P!! Mít je s taťkou je divné dost!! Pardon za překlep. Samozřejmě jsem chtěla napsat jedním taťkou! ( dětí )
:mrgreen: á sorry odpovídám postupně a nečtu :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497

@Libza tak že bych se otelila sama :D případně by mi manžel pomohl provázkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
18.2.14 19:47

@Gina108 už jsem si té kraviny také všimla!! No co sranda musí být!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Šalvějka píše:
@Vrtul no to jsou zas názory jak stehno 8o bože, to nejspíš řekl někdo ze závisti, že tolik dětí nemá, nebo si třeba nemůže dovolit, leč bych chtěl ;) a to s tím jedním mužem…no tak to jsem asi taky těžce nemoderní, že chci mít děti s jedním jediným chlapem :lol: hoši… :lol:

Rozhodně úctyhodnější než mít každé dítě s jiným( co šel právě okolo a trochu při chůzi zpomalil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
@Vrtul píše:
:mrgreen: :P!! Mít je s taťkou je divné dost!! Pardon za překlep. Samozřejmě jsem chtěla napsat jedním taťkou! ( dětí )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068

Myslim, ze na tom neni divneho nic, spis naopak, je vase vec kolik deti chcete, a ze budes mit vsechny deti s jednim tatinkem - tleskam a myslim spis, ze je to chvalyhodne, na okoli se vykasli - mate svoji hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Kolik já už jsem toho vyslechla… ;) Těším se až porodím k sedmi dětem dvojčata, to bude pro některé lidi teprve sousto :lol:
Prostě víc dětí je pro dost lidí divné a nic s tím nenaděláš. Oni si lidi vždycky něco najdou. Jedno dítě je divné, dvě děti stejného pohlaví jsou divné a chtělo by to třetí jiného pohlaví apod. Já už tyhle hlášky pouštím jedním uchem tam a druhým ven. Nebo na ně asertivně odpovídám (muž říká nasertivně :mrgreen: ).
A abych neházela všechny do jednoho pytle, je dost lidí, co obdivují, pochválí, jaké jsou děti hodné a šikovné apod. To mě vždycky zahřeje u srdíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí