Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám dvě děti 19m od sebe a ještě dvě bysme chtěli…a dnes mi bylo řečeno že se množíme jak morčata a je to hnus! Nic si z toho nedělám. Další člověk mi řekĺ že jsem divná že chci všechny děti s jedním mužem. Prý to není moderní!!! ![]()
Tak se ptám proč je tak divné mít více děti a navíc s taťkou
co je teda moderní!!? Berte tuto diskuzi s humorem…
Né
!! Mít je s taťkou je divné dost!! Pardon za překlep. Samozřejmě jsem chtěla napsat jedním taťkou! ( dětí )
@Vrtul Jo tak to mě můj otec zemědělec zase před porodem ‚uklidňoval‘, že rodit dítě je stejné jako když se telí kráva
To jen tak mimo diskusi
Jinak podle toho co píšeš jsme teda s manželem pěkně nemoderní dvojka
![]()
@Vrtul píše:
Mám dvě děti 19m od sebe a ještě dvě bysme chtěli…a dnes mi bylo řečeno že se množíme jak morčata a je to hnus! Nic si z toho nedělám. Další člověk mi řekĺ že jsem divná že chci všechny děti s jedním mužem. Prý to není moderní!!!
Tak se ptám proč je tak divné mít více děti a navíc s taťkou![]()
co je teda moderní!!? Berte tuto diskuzi s humorem…
No nevím jak u vás, ale tady mít děti s vlastním taťkou přeci jen tak trochu divné je
![]()
Jaký je smysl příspěvku? Dělej co tobě vyhovuje, každý má jinou představu o tom co je „normální“
@Vrtul no to jsou zas názory jak stehno
bože, to nejspíš řekl někdo ze závisti, že tolik dětí nemá, nebo si třeba nemůže dovolit, leč bych chtěl
a to s tím jedním mužem…no tak to jsem asi taky těžce nemoderní, že chci mít děti s jedním jediným chlapem
hoši… ![]()
@Vrtul píše:
Né![]()
!! Mít je s taťkou je divné dost!! Pardon za překlep. Samozřejmě jsem chtěla napsat jedním taťkou! ( dětí )
@Libza tak že bych se otelila sama
případně by mi manžel pomohl provázkama.
@Gina108 už jsem si té kraviny také všimla!! No co sranda musí být!
@Šalvějka píše:
@Vrtul no to jsou zas názory jak stehnobože, to nejspíš řekl někdo ze závisti, že tolik dětí nemá, nebo si třeba nemůže dovolit, leč bych chtěl
a to s tím jedním mužem…no tak to jsem asi taky těžce nemoderní, že chci mít děti s jedním jediným chlapem
hoši…
Rozhodně úctyhodnější než mít každé dítě s jiným( co šel právě okolo a trochu při chůzi zpomalil).
@Vrtul píše:
Né![]()
Myslim, ze na tom neni divneho nic, spis naopak, je vase vec kolik deti chcete, a ze budes mit vsechny deti s jednim tatinkem - tleskam a myslim spis, ze je to chvalyhodne, na okoli se vykasli - mate svoji hlavu ![]()
Kolik já už jsem toho vyslechla…
Těším se až porodím k sedmi dětem dvojčata, to bude pro některé lidi teprve sousto ![]()
Prostě víc dětí je pro dost lidí divné a nic s tím nenaděláš. Oni si lidi vždycky něco najdou. Jedno dítě je divné, dvě děti stejného pohlaví jsou divné a chtělo by to třetí jiného pohlaví apod. Já už tyhle hlášky pouštím jedním uchem tam a druhým ven. Nebo na ně asertivně odpovídám (muž říká nasertivně
).
A abych neházela všechny do jednoho pytle, je dost lidí, co obdivují, pochválí, jaké jsou děti hodné a šikovné apod. To mě vždycky zahřeje u srdíčka ![]()