Rodíš děti jako morčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
19.2.14 20:43
@Angua píše:
@KackaDoup pandou bych byla ráda… Vypadají tak vyrovnaně… Ten božský klid :D
… a celý den prochrápou, aktivní jsou jen 2 hodiny a během své aktivity jen žerou a žerou :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.2.14 20:43

@Angua a taky se rodi miniaturni ;)

• Citovat
  • Upravit
3347
19.2.14 20:44

@Gina108 my si s nima nepovídáme, máme je na klobásy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.2.14 20:44

No vždyť říkám, samé výhody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.14 20:45
@Vrtul píše:
@Gina108 my si s nima nepovídáme, máme je na klobásy :roll:

Heh, takže ne na povídání, ale na pojídání :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.2.14 20:48

@Gina108 tak tak, dřív jsem si je pojmenovávala ale už to nedělám. Radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
19.2.14 21:20
@Vrtul píše:
@Virginian já se nehádám ale nemyslím si že je to nebolí ;-) s vyjímkou klokana ;-)

Taky se nehadam. Ale zvirata nemusej vytlacit tu obrovskou hlavu.
Zena porodila tri deti a rikala ze tem ovcim zavidi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
19.2.14 21:28
@Virginian píše:
Taky se nehadam. Ale zvirata nemusej vytlacit tu obrovskou hlavu.
Zena porodila tri deti a rikala ze tem ovcim zavidi :mrgreen:

Zas ty kopýtka… :lol: Mně přišly nejhorší ramena. Připadalo mi, že rodím rugbistku :lol: (je to dobře? vypadá to divně :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
19.2.14 21:35
@JackieD píše:
Tak samo jak u tiffany..nejsou tady snad diskuse jen o dětech ne??? Tak proč by sem holky nemohly chodit?? A tato diskuse jak už jsem psala není primárně v diskusích o dětech, ale pro pobavení. Jak píše tiffany, někdo kdo tohle dokáže napsat a ještě tomu tleskat musí být hodně zamindrákovaný..lidi proberte se!

Miluju své mindráky, ale ty nemiluješ nikoho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.2.14 06:47
@fragola píše:
@Taminka Já jsem sledovaná, jo? ;) Tebe už jsem dlouho nikde nepotkala. Děkuju :hug: :kytka:

ja uz do normalnich diskuzi ani nechodim, protoze ty jsou na dost ubohe urovni :( Co prispevek, to urazka nebo styl
vyjadreni hulvata :think: Ale tebe jsem videla a rikala si wow, super :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 10:23

Ja bych po druhem porodu taky mohla vyskocit a jit domu pesky 7km, ono v tom hraje roli vice faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.2.14 10:33
@Agáta13 píše:
@magistra K i kdyby na stará kolena byly děti na druhé polokouli, tak pocit, že jsi je dobře vychovala ( a něco se přitom naučila i o sobě - tj vyzrála, něco naučila je a něco se naučila od nich), je k nezaplacení.

Toto je pekne napsano a je to duvod proc jsem se sama nakonec rozhodla v celkem pozdnim veku dite mit, ac nejsem moc matersky typ a popravde receno me mimina prilis neberou. Nastesti se jedna o celkem kratky casovy usek v zivote ditete i matky. Ale neni nutno tu napadat menedetne nebo bezdetne. Ona kazda volba ma sva pro a proti a myslim, ze pokud se clovek pro bezdetnost rozhodl dobrovolne a po zrale uvaze, tak nemusi ve stari nutne litovat. Mit deti neni pro kazdeho.

Stejne tak jako vam s vice nez 2 detmi vadi, kdyz lide blbe koukaji nebo maji predsudky, tak dobrovolne bezdetne zene je taky protivne, kdyz se na ni po zodpovezeni otazky na pocet deti kdekdo diva jako na monstrum nebo na neplodnou chudinku. Vzhledem k tomu, ze jsem rodila ve 37 letech o tom neco vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 10:36

@magistra K Tak mne je kuprikladu naprosto jedno, zda ma nekdo deti osm a jiny zadne. Naopak, nejakou bezdetnou kamaradku bych ted brala, neni ani s kym zajit na pivko, panaka… A matky maji horu vymluv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.2.14 10:38
@St. Estephe píše:
@magistra K Tak mne je kuprikladu naprosto jedno, zda ma nekdo deti osm a jiny zadne. Naopak, nejakou bezdetnou kamaradku bych ted brala, neni ani s kym zajit na pivko, panaka… A matky maji horu vymluv. ;)

Mne taky! A co se tyce detnych kamaradek, mam bohuzel ve vetsine pripadu stejnou zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.2.14 11:11

Já bych na posedět zašla ráda. Až nebudu kojit šoupnu dítka taťkovi a vyrazím do společnosti :-)
Ale zas chápu mamči od více početné rodiny že to někdy nejde. Ženy co nechtěj děti neodsuzuju!! Ale nechápu jak někdo může říct že děti nesnáší že jsou to parchanti a proto je nechce! To je o výchově!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí