Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Škurana píše:
@miisenka me se teda moc libi zrovna ta tvoje a nevim sice nick, ale jeste jedna uzivatelka ma rty v obrazku hodne barevne. Tyhle me rajcujou![]()
.
Děkuji, ale tuto fotku jsem již změnila, takže už ji neuvidíš ![]()
@Sluka píše: Ó děkuji
Nemas zac
Ta tvoje je moc pekna
Takova profi ![]()
@Jitka1976
ale zlobí čím dál víc
a venku štěká na psy, chudáci psi ![]()
Nojo holky když já si pomatuji ty nicky podle profilovek, jako že se mi líbí ta s tím pštrosem atp
![]()
@celipipka54 píše:
Mě se strašně líbila profilovka @1.zizi jak tam měla vyfocenou tu holčičku. tahle má sice taky nápad,ale jen tak do desíti večer, pak se bojím jít pomalu na záchod, když to vidím@Haku class=„big“>Tahle je taky dost dobrá
Je toho určitě víc, jenže si teď nic nevybavím. Obecně se mi nelíbí fotky domácích mazlíků, fotka sebe sama, nebo nahulatý těhotný břicha
Doufám, že tím nikoho neurazím
@Škurana píše:
@miisenka me se teda moc libi zrovna ta tvoje a nevim sice nick, ale jeste jedna uzivatelka ma rty v obrazku hodne barevne. Tyhle me rajcujou![]()
.
ooo diky..
@Medžika píše:
budem trucovat spolu, pojď
Co ty bys chtěla? Už tady bylo napsáno, že holky co si dávaj na ikonku svuj vlastní xicht jsou trááápnýýýý
![]()
@Cmochy píše:
Jako holky… a já nic???Projíždím diskuzi, čekám kde budu zmíněna a moje ikonka vychvalována až do nebeských výšin a NIC???Jsem uražena… a teď se s váma neka!!!
hlavně neřvi…nemám ráda uřvaný fakany… ![]()
@myšák1187 píše:
@Sluka jo tvoje profilovky žeru, jsou úžasný, K-Black měla super, nicol ondrášovka taky dobrý, nejlepší byl její zubatej pomeranč, ale od tý doby co musí být hodná to nemá nějak koule![]()
jinak těhule ve spodním prádle?? No na to jsem naštěstí ještě nenarazila
Děkuji převelice za tvoji odvahu jmenovat mě konkrétně ![]()
@Markéta80 Libi se mi tato, pak Jitky nwm kolik
Markety s jeji holcickou(blondatou), no me se libi proste vsechny
![]()
@Haku píše:
Musis zalozit diskuzi o tom, ze odchazis, neb se citis nepochopena a necitis se zde jiz dobre.My ti tam prijdeme zamavat a poprat hodne stesti. Mozna, ze te i budeme premlouvat at neodchazis
@paola white píše:
Nejvíc se mi pochopitelně líbí moje. dneska mám zrovna nový model
a nelíbí se mi všeobecně profilovky Keep calm a pak různý blikny co rvou oči.
A pak mě štvou ty brouci v podpisech. Vždycky ťupnu na monitor a pak si přijdu jako blbec
Jaký brouci? ![]()
@Lively píše:
Za mě jsou nejhorší profilovky uživatelek, které se v pokročilém těhotenství fotí ve spodním prádle v zcadle.
suhlas.. ![]()