Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Haku Viz to, co jsme psala výše. Btw. zvířátkovský profilovky jsou stejně ne. Tvoje je pěkná. ![]()
@Sluka jo tvoje profilovky žeru, jsou úžasný, K-Black měla super, nicol ondrášovka taky dobrý, nejlepší byl její zubatej pomeranč, ale od tý doby co musí být hodná to nemá nějak koule
![]()
jinak těhule ve spodním prádle?? No na to jsem naštěstí ještě nenarazila
Nejvíc se mi pochopitelně líbí moje. dneska mám zrovna nový model ![]()
a nelíbí se mi všeobecně profilovky Keep calm a pak různý blikny co rvou oči.
A pak mě štvou ty brouci v podpisech. Vždycky ťupnu na monitor a pak si přijdu jako blbec ![]()
@paola white A Tebe jsem chtěla zrovna zmínit, že jsem si všimla Tvojí profilovky a ![]()
@Medžika píše:
Nektere jsou fakt extremní -přijde mi že lidi fakt nemaj soudnost SVUJ OBLIČEJ NEJSTE POVINNE MÍT v profilovcea libi se mi jich hodne nejvic asi ty @Larr
Je to každýho vec deti me taky nebaví ale nevadí mi
Krasne jsou @Jitka1976 @Šája a dobrá je @Tiger-lily vč. Podpisu
I ty jedna lichotnice…
![]()
@myšák1187 píše:
@Sluka jo tvoje profilovky žeru, jsou úžasný, K-Black měla super, nicol ondrášovka taky dobrý, nejlepší byl její zubatej pomeranč, ale od tý doby co musí být hodná to nemá nějak koule![]()
jinak těhule ve spodním prádle?? No na to jsem naštěstí ještě nenarazila
Co mam delat, nechat se smazat? Radsi budu hodnoucka. Dekuji uctive ![]()
Já si teď konkrétní nevybavím. Mám ráda výrazné, snadno zapamatovatelné, vtipné, bez dětí.
Třeba @Kožíšek má suprovou ![]()
Nektere jsou fakt extremní -přijde mi že lidi fakt nemaj soudnost SVUJ OBLIČEJ NEJSTE POVINNE MÍT v profilovce
a libi se mi jich hodne nejvic asi ty @Larr

Je to každýho vec deti me taky nebaví ale nevadí mi
Krasne jsou @Jitka1976 @Šája a dobrá je @Tiger-lily vč. Podpisu