Jednám, pak až přemýšlím :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
989
20.2.14 14:45

Jednám,pak až přemýšlím :-)

Ahoj holky.Dnes se mi stala taková zvláštní situace. Přítel už dlouho chce pejska - jezevčíka. Mluvíme o tom, ale jelikož máme malou dcerku, tak jsme to zavrhli. Jenže já dnes dopol. brouzdám po netu a ejhle, inzerát na prodej štěnat trpasličího jezevčíka. Tak co neudělám, zvednu tel. a „koupím“ho. Volám přítelovi a ten úplně nadšený…Jenže, po hodině začnu přemýšlet, co jsem to vůbec udělala. Budu mít miminko i psa na starost :-).Přítel je přes týden v cizině, takže na výchovu budu sama.Tak si říkám, nepřestřelila jsem? Jak to zvládnu? :think:
Nebo minulý měsíc u dveří zazvonil pán „od elektráren“,tak jsem s nic uzavřela výhodnou smlouvu, no proč ne, ušetříme :-).Pak jsme to s přítelem řešili a museli odstoupit od smlouvy, byl to podvod :-).
Prostě mě zajímá, jestli je taky nějaká mamina, holka, paní, která nejdřív jedná a pak až přemýšlí??A co nejhoršího se Vám s touhle „nemocí“přihodilo??? :mrgreen: :mrgreen: Já už totiž nevím, jak z toho ven, vždycky něco vyvedu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
20.2.14 14:49

@Drahomira Svobodova Já mám zase „problém“, že nad vším přemýšlím až moc, takže se málokdy k něčemu rozhoupu. Ale se štěňátkem to určitě zvládnete. Ze začátku to bude trochu náročnější, ale nakonec to bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.2.14 14:49

No, já to mám spíš ve smyslu..mlčeti zlato :mrgreen:..prostě co mám na srdci to na jazyku, občas pak musím dlouho vysvětlovat jak jsem to myslela a samozřejmě nejlépe taktně, kulantně atd. 8)..
no a občas taky jednám než přemýšlím, ale teď si nevzpomenu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 14:50

@Deníííí To já taky! :mrgreen: Naštěstí se obklopuji jen lidma, kteří mě už znají a vědí, co můžou čekat :mrgreen:.Několikrát jsem za tu mojí „hubu“už málem dostala na budku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 14:51

@bimbama No,jen aby :-).Kočárek, na vodítku psa…to bude teda něco :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.2.14 14:53

@Drahomira Svobodova Nebojte. Plno maminek to tak má. A plno maminek má štěně a dítě. Kolikrát to tady v diskuzi už maminky řešili. Bude to změna, to určitě. Zvláště pár týdnů, než si na sebe zvyknete a zvyknete si na trochu nový režim, ale myslím si, že nebudete litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 14:55

@bimbama Popravdě,teď jsem z toho na švestku. Ale mě to v tu chvíli přišlo jako dobrý nápad, tak jsem ho koupila…Vzala jsem peníze, které šetříme na svatbu. Takže místo šatů mám psa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.2.14 14:58

@Drahomira Svobodova Ano, já jsem hodně instinktivní a dávám na pocity. Promyslím to až pak :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
20.2.14 14:59

@Drahomira Svobodova Fenku - psa? A jaký typ srsti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 15:00

@Bella1988 Já taky. A co se Ti třeba nejhoršího stalo? Já mám každý týden něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 15:01

@bimbama Fenku.Jezevčík trpasličí krátkosrstý. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.2.14 15:01

@Drahomira Svobodova Díky, já psy miluju! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.2.14 15:02

@Drahomira Svobodova Nevím jestli nejhoršího, jsem impulzivní. Takže, když mi něco vadí nebo nějakým způsobem trápí, mám potřebuju to řešit a hned. Takže dotyčnému to vždycky řeknu. Spousta lidí, ale neumí přijmout něčí názor, i když třeba není zrovna pozitivní :mrgreen: takže to pak způsobí dusno. Jinak já mám kočky tři a psa jednoho a taky už vím, že to bylo impulzivní. Už bych tolik zvířat nikdy nechtěla. Ale jedno psisko k dítěti bude dobrý… akorát jezevčíci nemají děti příliš v lásce. Jsou ostřejší a tvrdohlavý, tak je potřeba dát pozor.

• Citovat
  • Upravit
2292
20.2.14 15:03

@Drahomira Svobodova v klidu, já chodím na procházky se sedmiměsíčními dvojčaty a psem magorem :mrgreen: jsme přeci ženy, zvládnem všechno :palec:

Příspěvek upraven 20.02.14 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.2.14 15:03

@bimbama Já taky, když mě cizí čokl na ulici neobtěžuje nebo nevyuje sousedovic pes celý den :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak