Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky.Dnes se mi stala taková zvláštní situace. Přítel už dlouho chce pejska - jezevčíka. Mluvíme o tom, ale jelikož máme malou dcerku, tak jsme to zavrhli. Jenže já dnes dopol. brouzdám po netu a ejhle, inzerát na prodej štěnat trpasličího jezevčíka. Tak co neudělám, zvednu tel. a „koupím“ho. Volám přítelovi a ten úplně nadšený…Jenže, po hodině začnu přemýšlet, co jsem to vůbec udělala. Budu mít miminko i psa na starost
.Přítel je přes týden v cizině, takže na výchovu budu sama.Tak si říkám, nepřestřelila jsem? Jak to zvládnu? ![]()
Nebo minulý měsíc u dveří zazvonil pán „od elektráren“,tak jsem s nic uzavřela výhodnou smlouvu, no proč ne, ušetříme
.Pak jsme to s přítelem řešili a museli odstoupit od smlouvy, byl to podvod
.
Prostě mě zajímá, jestli je taky nějaká mamina, holka, paní, která nejdřív jedná a pak až přemýšlí??A co nejhoršího se Vám s touhle „nemocí“přihodilo???
Já už totiž nevím, jak z toho ven, vždycky něco vyvedu ![]()
@Drahomira Svobodova Já mám zase „problém“, že nad vším přemýšlím až moc, takže se málokdy k něčemu rozhoupu. Ale se štěňátkem to určitě zvládnete. Ze začátku to bude trochu náročnější, ale nakonec to bude fajn.
No, já to mám spíš ve smyslu..mlčeti zlato
..prostě co mám na srdci to na jazyku, občas pak musím dlouho vysvětlovat jak jsem to myslela a samozřejmě nejlépe taktně, kulantně atd.
..
no a občas taky jednám než přemýšlím, ale teď si nevzpomenu
![]()
@Deníííí To já taky!
Naštěstí se obklopuji jen lidma, kteří mě už znají a vědí, co můžou čekat
.Několikrát jsem za tu mojí „hubu“už málem dostala na budku.
@bimbama No,jen aby
.Kočárek, na vodítku psa…to bude teda něco
![]()
@Drahomira Svobodova Nebojte. Plno maminek to tak má. A plno maminek má štěně a dítě. Kolikrát to tady v diskuzi už maminky řešili. Bude to změna, to určitě. Zvláště pár týdnů, než si na sebe zvyknete a zvyknete si na trochu nový režim, ale myslím si, že nebudete litovat.
@bimbama Popravdě,teď jsem z toho na švestku. Ale mě to v tu chvíli přišlo jako dobrý nápad, tak jsem ho koupila…Vzala jsem peníze, které šetříme na svatbu. Takže místo šatů mám psa
![]()
@Drahomira Svobodova Ano, já jsem hodně instinktivní a dávám na pocity. Promyslím to až pak
![]()
@Bella1988 Já taky. A co se Ti třeba nejhoršího stalo? Já mám každý týden něco.
@Drahomira Svobodova Nevím jestli nejhoršího, jsem impulzivní. Takže, když mi něco vadí nebo nějakým způsobem trápí, mám potřebuju to řešit a hned. Takže dotyčnému to vždycky řeknu. Spousta lidí, ale neumí přijmout něčí názor, i když třeba není zrovna pozitivní
takže to pak způsobí dusno. Jinak já mám kočky tři a psa jednoho a taky už vím, že to bylo impulzivní. Už bych tolik zvířat nikdy nechtěla. Ale jedno psisko k dítěti bude dobrý… akorát jezevčíci nemají děti příliš v lásce. Jsou ostřejší a tvrdohlavý, tak je potřeba dát pozor.
@Drahomira Svobodova v klidu, já chodím na procházky se sedmiměsíčními dvojčaty a psem magorem
jsme přeci ženy, zvládnem všechno ![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 15:04
@bimbama Já taky, když mě cizí čokl na ulici neobtěžuje nebo nevyuje sousedovic pes celý den
![]()