Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bella1988 píše:
@bimbama Já taky, když mě cizí čokl na ulici neobtěžuje nebo nevyuje sousedovic pes celý den![]()
No jasně, to já taky nemám ráda.
@tereza.red Tak o tom teď nějak silně pochybuju
Už takhle mi trvá snad celý dopoledne než nás vypravím ven, se psem si to nedokážu ani představit…Možná ho budu vozit v kočárku, to by mohlo vyjít ![]()
@bimbama ale je to jejich častá negativní vlastnost, nebo psi uvázaní u krámu, kteří vyjí a štěkají na celý sídliště. Bych střílela… ale ty jejich majitelé
Nebo jedna babka zavírá svého psa na balkon, štěká, že to slyším v obýváku, i když mám zavřený okna. Pak ty psy fakt nesnáším. Jinak jsou to roztomilý čumáčci. Hlavně, když jsou malý.. ale osobně dávám přednost kočkám.
@Drahomira Svobodova Jojo zrovna jednu takovou situaci řeším, koupila jsem něco co jsem vlastně nechtěla a ted mě to hlodá
![]()
@Bella1988 Ono je to všechno o výchově. Opravdu. A to zavírání psa na balkon, to mi teda v pořádku nepřijde, baba jedna.
Já jsem tolerantní, nevadí mi, když občas pes štěkne. Ale vadí mi, když jsme třeba u rybníku a měl by mě nějaký pes obtěžovat nebo tak. Protože moji psi nikdy nikoho neobtěžují.
@Drahomira Svobodova píše:
@bimbama No jo, sousedi…na ty jsem zapomněla![]()
Nějaký problém s nimi je?
@bimbama Já asi tolerantní nebudu
Protože když ten pes šteká celý den, tak si říkám, kdybych mu tak mohla zakroutit krkem
Jinak mám zvířata hodně ráda, ale tohle fakt nemůžu. Jde to až do morku kosti. Nejlepší jsou psi, co umí jen chrochtat ![]()
@Drahomira Svobodova píše:
@bimbama Popravdě,teď jsem z toho na švestku. Ale mě to v tu chvíli přišlo jako dobrý nápad, tak jsem ho koupila…Vzala jsem peníze, které šetříme na svatbu. Takže místo šatů mám psa![]()
Z toho psa budeš mít víc než ze svatebních šatů, však uvidíš.
A hlavně že on ho chtěl a tys ho koupila pro něj, to ho bude dlouho hřát.
@Virginian To asi ano, je nadšenej…Já jsem taky, ale trošku mě to hryže
.
@Drahomira Svobodova Pochybnosti už vypusťte z hlavy a šup nakupovat výbavičku.