Jednám, pak až přemýšlím :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1910
20.2.14 15:38

Taky se mi to stává, já si pořídila králíka Teddy a až pak začala přemýšlet, že jsem ho vlastně nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 15:42
@bimbama píše:
@Drahomira Svobodova Pochybnosti už vypusťte z hlavy a šup nakupovat výbavičku.

Jakou výbavu..?Co potřebuje? Pelíšek, vodítko a jídlo, ne..?Nebo co ještě :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.2.14 15:42
@Tanule23 píše:
Taky se mi to stává, já si pořídila králíka Teddy a až pak začala přemýšlet, že jsem ho vlastně nechtěla :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 15:45
@bimbama píše: :mrgreen: :mrgreen:

Já psíka chci. Já jen, že vždycky něco vymyslím, koupím, objednám, podepíšu… a pak až nad tím přemýšlím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.2.14 15:47

@Estericka ještě jsi asi neudělala dost velký prů…

• Citovat
  • Upravit
1910
20.2.14 15:47

@bimbama No…seno po celém bytě, o chlupech radši ani nemluvím :roll: :lol: :lol: Za blbost se platí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.2.14 15:49
@Drahomira Svobodova píše:
Ahoj holky.Dnes se mi stala taková zvláštní situace. Přítel už dlouho chce pejska - jezevčíka. Mluvíme o tom, ale jelikož máme malou dcerku, tak jsme to zavrhli. Jenže já dnes dopol. brouzdám po netu a ejhle, inzerát na prodej štěnat trpasličího jezevčíka. Tak co neudělám, zvednu tel. a „koupím“ho. Volám přítelovi a ten úplně nadšený…Jenže, po hodině začnu přemýšlet, co jsem to vůbec udělala. Budu mít miminko i psa na starost :-).Přítel je přes týden v cizině, takže na výchovu budu sama.Tak si říkám, nepřestřelila jsem? Jak to zvládnu? :think:
Nebo minulý měsíc u dveří zazvonil pán „od elektráren“,tak jsem s nic uzavřela výhodnou smlouvu, no proč ne, ušetříme :-).Pak jsme to s přítelem řešili a museli odstoupit od smlouvy, byl to podvod :-).
Prostě mě zajímá, jestli je taky nějaká mamina, holka, paní, která nejdřív jedná a pak až přemýšlí??A co nejhoršího se Vám s touhle „nemocí“přihodilo??? :mrgreen: :mrgreen: Já už totiž nevím, jak z toho ven, vždycky něco vyvedu :zed:

Já pořád držím nějaké diety. Chtěla jsem si koupit celozrnné pečivo a najednou se slyším, jak říkám, ať mi dá dvě koblihy. Děláme to asi občas všichni.

• Citovat
  • Upravit
24797
20.2.14 15:50
@Kobliha51 píše:
Já pořád držím nějaké diety. Chtěla jsem si koupit celozrnné pečivo a najednou se slyším, jak říkám, ať mi dá dvě koblihy. Děláme to asi občas všichni.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.2.14 15:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
20.2.14 15:52

@Bella1988 Ne to ne, já zase průsery naštěstí nedělám, tedy zatím ťuk, ťuk :mrgreen: Jen si pak říkám, že jsem udělala blbost, když se mi to rozleží. Že jsem za ty peníze třeba mohla mít něco úplně jinýho. No nic to jsem si jen posteskla, když jsem zahlídla tuhle diskuzi. Je to pro mě aktuální, tak jsem si přišla vzdychnout :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
20.2.14 15:55

Jen co jsem si přečetla název diskuze, už jsem se musela smátt :mrgreen:
To jsem celá já, já jenom já… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.2.14 16:02
@Drahomira Svobodova píše:
Já psíka chci. Já jen, že vždycky něco vymyslím, koupím, objednám, podepíšu… a pak až nad tím přemýšlím :).

Furt lepší než plánovat, přemýšlet, zjišťovat detaily a pak to nechat plavat. Akce je pro život potřebná.

• Citovat
  • Upravit
24797
20.2.14 16:03
@Virginian píše:
Furt lepší než plánovat, přemýšlet, zjišťovat detaily a pak to nechat plavat. Akce je pro život potřebná.

Jé, tak to jsem já. Já než se rozhoupu… Všechno promýšlím, zjišťuju, jsem přesvědčená, že nic nevyjde. No hrůza. Fakt. Věčná pesimistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.2.14 16:04

Upřímně jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:.S tím pejskem to zvládnem, teda myslím, ale třeba s tou elektrikou. Uzavřela jsem smlouvu, která byla hrozně nevýhodná. Bydlíme v podnájmu a kdybychom jsme se odstěhovali, tak bych stejně musela platit elektřinu - takže v novém, i ve starém bytě! Nepochopila jsem to a myslela, že je to výhodné :mrgreen: :mrgreen:.Přítele málem odvezli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.2.14 16:08

@Drahomira Svobodova U nás tito podomní blbci chodí stále. Už neotvírám. Minule nám říkal, že Eon nám měl poslat dopis minulý rok, že spolupracuje s nějakou firmou, od které byli ti chlapi. A že je pro nás výhodné přejít k nim. Opravdu strašný. Řekli jsme, že jsme spokojení a nic měnit nechceme. A oni, no tak když chcete platit peníze navíc, tak je to Vaše věc. Když jsme chtěli jejich webové stránky, že si to nastudujeme, tak cosi zahuhlal, rozumět mu nebylo… A přístup nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí