Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cmochy píše:
Co ty bys chtěla? Už tady bylo napsáno, že holky co si dávaj na ikonku svuj vlastní xicht jsou trááápnýýýý![]()
![]()
@PitbulLenka píše:
Jinak mě se též líbí všechny zvířátkové a nebo nějak vtipné
Jsem velice vtipná, takže též děkuji ![]()
@celipipka54 píše:
Mě se strašně líbila profilovka @1.zizi jak tam měla vyfocenou tu holčičku. tahle má sice taky nápad, ale jen tak do desíti večer, pak se bojím jít pomalu na záchod, když to vidím@Haku Tahle je taky dost dobrá
Je toho určitě víc, jenže si teď nic nevybavím. Obecně se mi nelíbí fotky domácích mazlíků, fotka sebe sama, nebo nahulatý těhotný břicha
Doufám, že tím nikoho neurazím
To na té profilovce nejsi TY…???
Kurňa…já žila doteď v bludu… ![]()
@Medžika píše:
Nektere jsou fakt extremní -přijde mi že lidi fakt nemaj soudnost SVUJ OBLIČEJ NEJSTE POVINNE MÍT v profilovcea libi se mi jich hodne nejvic asi ty @Larr
Je to každýho vec deti me taky nebaví ale nevadí mi
Krasne jsou @Jitka1976 @Šája a dobrá je @Tiger-lily vč. Podpisu
@suik píše:
Já si teď konkrétní nevybavím. Mám ráda výrazné, snadno zapamatovatelné, vtipné, bez dětí.
Též děkuji za poklonu ![]()
Ahoj holky nechci spamovat, dala jsem to prič. Fakt se vám za to omlouvam nechci být spamer, na ten seriál se uděláte vlastní názor je to na netu jestli o to máte zájem nebo ne. Smažte mně prosím z citací a nezlobte se. a jestli chcete tak se můžeme bavit o něčem normálním ![]()
@Markéta80 píše:
@Jitka1976![]()
ale zlobí čím dál víc
a venku štěká na psy, chudáci psi
Ale je BOŽÍ…!!!
![]()
@Cmochy píše:
Jako holky… a já nic???Projíždím diskuzi, čekám kde budu zmíněna a moje ikonka vychvalována až do nebeských výšin a NIC???Jsem uražena… a teď se s váma neka!!!
To víš, všem se holt líbím já
Tak promiiiiň ![]()
@MarkétkaBeruška
Presne tak
Akorat si zaboha nemuzu vzpomenout na nicky
Vsechny s detma
Bez deti…no taky pekny
Ale nevzpominam si na nicky no
Ty mas taky peknou ![]()
@Jitka1976 píše:
To na té profilovce nejsi TY…???![]()
![]()
![]()
Kurňa…já žila doteď v bludu…
No jo jsem to já po ránu, ale právě se mi to taky nelíbí
![]()
@Jitka1976 ty si čičina tvoje profilovky se mi líbí. dobrá byla ta s motorkou ![]()