Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@miisenka me se teda moc libi zrovna ta tvoje a nevim sice nick, ale jeste jedna uzivatelka ma rty v obrazku hodne barevne. Tyhle me rajcujou
.
Já moc nemusím s detma, jsou sice kouzelný, hezoucký, ale vystavovat potomka nechci… A hlavne, třeba u nás ve skupině, kazda měla něco ( animovanou postavu, svoji fotku, psa atd ) pak se nám narodili miminka a holky tam mají ratolesti a já v tom mám bordel ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Me se libi vsichni
Ty jsi dneska slunickove ruzovoucce chumlackova ![]()
@Haku píše:
Ty jsi dneska slunickove ruzovoucce chumlackova
Co mi zbyva ![]()
@miisenka Samo, že nejvíc líbí, kdyby nelíbila tak ji tam nedám
… Já tam tedy mám vždy vlastní fotky!
Za mě jsou nejhorší profilovky uživatelek, které se v pokročilém těhotenství fotí ve spodním prádle v zcadle.
Mně se nejvíc líbí moje fotka, a ty nejošklivější si naštěstí nepamatuji - jo, nejméně mě baví amatérské domácí fotky, ať už čehokoli, protože jsou špatně vidět a.. prostě mě nebaví.
Nejradši mám jednoduché obrázky, třeba co má teď @nikol.ondrasovka - protože jsou snadno zapamatovatelné.
@Lively píše:
Za mě jsou nejhorší profilovky uživatelek, které se v pokročilém těhotenství fotí ve spodním prádle v zcadle.
To jsi už viděla?
Za pár let, co jsem tu, jsem nikdy takovou nepostřehla
@nikol.ondrášovka píše:
Jo a samozrejme @Šája to slusi vzdy
Souhlasím, taky se mi líbí její profilovky, protože z nich číší pohoda.
@Lively píše:
Kde a ktera, ukaz ukaz a honem ![]()
@Sluka píše:
To jsi už viděla?Za pár let, co jsem tu, jsem nikdy takovou nepostřehla
Já teda jo, ještě jsem nebyla ani registrovaná. nejsem tu dlouho, tak ale nemohu říct nikoho konkrétního. A třeba sa subsomi nebo jak, to je dle mého názoru taky nevkusné, ale já obecně nechápu vystavování nahého břicha v pokročilém těhotenství, to bude asi tím.
@Babišovka děkuju. ![]()