Nedokonalosti našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
3.3.14 09:07
@kozisek píše:Mě extrémně vadí jeho „sběratelství“ - materiálu, všechno se hodí, všechno budeme potřebovat, nosí to do sklepa (máme dva a dost velké), já tam občas jdu pro zavařeniny, ubrousky a vždy se vrátím s výrazem zuřícího býka…a on mi pak řekne…proč tam chodíš, bych ti to přinesl, kdyby jsi řekla :cert: jednou za čtvrt roku tam vlítnu a proberu, to má zase výraz zuřícího býka on a tuhle tam přiběhl s dcerou v náruči, že už jsem tam dvě hodiny a jestli jsem mu vyhodila něco důležitého, tak prý odchází :andel:
Materiál - kusy trubek, kusy polystyrénu ze zateplování domů, šroubky, matičky, prázdné kbelíky od barev, lahve, rozbitá dětská židlička, pelesti od postýlky - to dodá rošt a bude :roll: :mrgreen:

U nas je to presne naopak, vsechno vyhazuje, vsechno jsou pry kramy a nejsme vetesnictvi.. ted nedavno se snazil delat cistku v mych vecech a me mory braly :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.3.14 09:12
@dani24687 píše:
Nebudu rozebírat to, co mě štve na manželovi, na netu :nevim:

Proč, je to sranda, ne? musím říct, že moje historky z dovolených, o jeho sběratelství a dalším pobavily už nejednoho člověka…to nejsou intimnosti a říkám to před ním, on se tomu také zasměje, pak zase přihodí, jak já topím košťátkem na zametení a další…jsme si kvit a je sranda :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 09:15

@kozisek ale jo, ale mě by třeba na místě chlapa zakladatelky to moc vtipný nepřišlo. Možná je něco jinýho v hospodě to probrat před kámošema a něco jinýho na netu :nevim: a to nejsem puritánka :mrgreen: ale tak každej to vidí jinak :think: mně by vadilo, kdyby chlap na chlapským fóru založil diskuzi, co mě učil a já udělala špatně :nevim:
Jiné příspěvky jsem nečetla, jen ten úvodní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.3.14 09:48
@dani24687 píše:
Nebudu rozebírat to, co mě štve na manželovi, na netu :nevim:

Pak mi nejak unika pro jsi v tehle diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
3.3.14 09:49
@dani24687 píše:
@kozisek ale jo, ale mě by třeba na místě chlapa zakladatelky to moc vtipný nepřišlo. Možná je něco jinýho v hospodě to probrat před kámošema a něco jinýho na netu :nevim: a to nejsem puritánka :mrgreen: ale tak každej to vidí jinak :think: mně by vadilo, kdyby chlap na chlapským fóru založil diskuzi, co mě učil a já udělala špatně :nevim:
Jiné příspěvky jsem nečetla, jen ten úvodní :nevim:

tak třeba někoho baví se s tím prezentovat. pokud je ta fotka pravá, tak to ještě může mít zajímavé dohry. ;)

• Citovat
  • Upravit
15404
3.3.14 10:20
@G12 píše:
tak třeba někoho baví se s tím prezentovat. pokud je ta fotka pravá, tak to ještě může mít zajímavé dohry. ;)

no právě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.3.14 10:29

@Bersaba jo, tak to on na mě taky děsně rád mluví, když mám puštěnou vodu. Jednou ji vypnu a zeptám se, co říkal. Po druhé taky. Po třetí už křičím, ať jde buď ke mně, a nebo ať počká, až budu mít nádobí hotové. A s čím mě ještě hodně štve je to, že si vleze do vany a za chvilku na mě začne mluvit, protože mi musí něco důležitého říct, co nesnese odklad (rozuměj, sdělí mi naprostou blbost, která by vydržela do doby, až vyleze :-D). A nebo jak tu píše @Akivasha, vleze do vany a za chvíli křičí, že nemá ručník, tak ať mu ho přinesu. A můj starší syn, kterého mám z prvního vztahu, tohle od něj okoukal. Začne se koupat a najednou je toho tolik, co mi musí říct :-D Stejně tak s ručníkem. Milionkrát jim mohu říkat, že než do té vany vlezou, ať si ručník připraví, když už ho neumí po minulém koupání odnést zpět. Ale proč by to dělali, že jo? Maminka ho přeci přinese :-D A ruličky od toaleťáku to samé. Pokud je nevyhodím já, tak se nám jich na záchodě nakupí hromada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.3.14 10:34
@paola white píše:
Můj manžel nedávno pronesl naprosto fenomenální větu. Když jsem otěhotněla po druhé čekala jsem dvojčata. Bohužel šlo o SMD, takže se narodilo jen jedno mimčo. Dcera. Nedávno jsme se o tom bavili a já říkám, že by mě zajímalo, jestli by to byly dvě holky nebo páreček. Manžel mě naprosto uzemnil větou, že to klidně mohli být dva kluci :lol:

To je mi líto. Ale manželovo věta super. A pak, že my ženy nemáme logiku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.3.14 14:12
@Mukynka píše:
@Kies Je to bráno jako nadsázka a nikde píši, že my jsme dokonalé. To není nikdo.** Ty naše nedokonalosti zas mezi sebou rozebírají chlapi ;) **

Mno, co já vim, tak takhle drbou akorát ženský, jsem nikdy neslyšela rozhovor chlapa s chlapem, že jeho stará po sobě neuklízí drobky, ale spíš co jinde viděl za kost, co v práci, co fotbal a jak je to všechno náročný ;)

• Citovat
  • Upravit
Kies
3.3.14 14:14
@paola white píše:
@Mukynka Můj manžel nedávno pronesl naprosto fenomenální větu. Když jsem otěhotněla po druhé čekala jsem dvojčata. Bohužel šlo o SMD, takže se narodilo jen jedno mimčo. Dcera. Nedávno jsme se o tom bavili a já říkám, že by mě zajímalo, jestli by to byly dvě holky nebo páreček. Manžel mě naprosto uzemnil větou, že to klidně mohli být dva kluci :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: jsi me rozesmala.. Si to uplne predstavim, jak to teda rozsekl ;)
  • Citovat
  • Upravit
125
3.3.14 15:02

@Kies Chlapi zase třeba rozebírají, jak jejich žena zkazila nějaké jídlo, že to nebylo k snědku, jak plácla nějakou kravinu o sportu, protože tomu vůbec nerozumí, jak něco vymňoukla na autě atd. Takže vlastně totéž, jen na chlapská témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.3.14 15:10

@Mukynka tak já mám asi ‚divnýho chlapa‘ nebo výborně vařím, rozumím sportu a jsem aktivní, dobrý řidič :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1088
3.3.14 15:28

A mě to zase tak trapná diskuze nepřijde. Co myslíte, že dělají chlapi u piva v hospodě? Drbou nás taky a mě to přijde jako docela vtipné téma, takže také přidám. Jsem na prášky z toho, že vrací do lednice prázdné obaly- vytře skleničku s tatarkou do poslední kapky a prázdnou sklenici vrátí do lednice, to samé s hořčicí a kečupem. Nechá v hrnci jeden kousek masa z guláše a omáčku tak na polévkovou lžíci a vrátí to do lednice- říkám mu, že to dělá proto, aby to nemusel mýt on. :) ukrojí si chleba a nechá ho osychat na lince, nechá tam i opatlanej nůž od másla a pohozený salám. Když se oholí, neumyje po sobě umyvadlo, ponožky zvládne hodit tak max do koupelny, do koše na prádlo už se netrefí, všechno oblečení co ze sebe sundá se povaluje po všech židlích a není schopný si uklidit boty co botníku, takže má v předsíni během pár dní vyndané třeba 10tery. Ufff, to se mi ulevilo :D Ale ráda ho mám i s těmi chybami, zase má jiné přednosti a tohle se dá přežít, i když je pravda, že kolikrát počítám do deseti, abych vzteky nevybouchla :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí