Jak sterilizovat

Anonymní
12.3.12 12:19

jak sterilizovat

Ahoj, prosím, nesudte za neznalost :mrgreen: Ale jak mam sterilizovat dudlik a musle na mleko? Muzu to ,,jen tak hodit do hrnce a dat varit"? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50186
12.3.12 12:23

Já jsem vždycky dala do velkého hrnce vodu a když se mi to začalo vařit, tak jsem tam naházela dudlíky, savičky a lahvičky a převařovala to tak 10 minut. Před tím vyvářením jsem dudlíky a savičky umyla teplou vodou a lahvičky jarem.

Příspěvek upraven 12.03.12 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
12.3.12 12:23

Ahoj,
hod to do hrnce a chvilku povar. Ja kdyz uz jsem byla fakt lina, tak jsem to varici vodou jenom prelila. ;), samozrejme sem to nejdriv umyla, normalne vodou a jarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.3.12 12:44

Taky jsem to tak dělala. 10 minut převařila. Teď jsem dostala k odsávačce sterilizátor Avent, tak to dělám v něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.3.12 14:47

Já teda dávám do hrnce a vařím 5-10 minut, přijde mi to nejjednodušší. - A nejlevnější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.1.14 15:09

Ahojte, a v čem uchováváte/přenášíte dudlíky? jdu je zkusit vyvařit, jak píšete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.1.14 22:15

Každý dudlík, co mám, má svou krytku, takže tak… :) (Avent) a pro lepší „náleznost“ (např. v kabelce apod.) mám ještě koupenou od Nuku krytku univerzální na dudlíky - takové vajíčko, stojí asi 40 Kč. Do něj se dá dudlík celý a jak je to větší, tak se lépe nachmátne.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.1.14 10:54

:mavam: Ahoj, já si chci koupit sterilizační sáčky do mikrovlnky, prodávají se po jednom, nebo celé balení 10ks, jeden by měl stát kolem 50korun, poradila mi je kamarádka, na dno dáš trochu vody, naházíš tam dudlíky, flašky, kloboučky a dáš na 3minutky do mikrovlnky. Je tam sice psáno že je jeden sáček je na dvacet použití, ale prý si vystačila se třemi sáčky za celou dobu a to měla dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí