Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
lahvičky, odsávačku na mléko, sterilizátor, ohřívačku na mléko
tak třeba hafo hraček!!!!!!za prvé-něco dostane od příbuzenstva a za druhé,nejlepší hračky jsou stejně ovládače,telefony,vařečka atd… ![]()
Kdybych neměla druhé, asi bych napsala, že odsávačku hlenů na vysavač. Vůbec jsem ji nevyužila, malý byl zdravý a pak když jednou měl rýmu, už uměl smrkat
Ale u druhýho dítěte už jsem ji využila.
lahvičky, plno hraček, a hafo obleční které nestihla unosit..
peprle píše:
tak třeba hafo hraček!!!!!!za prvé-něco dostane od příbuzenstva a za druhé,nejlepší hračky jsou stejně ovládače,telefony,vařečka atd…
Přesně tak. Naprosto souhlasím.
Spoustu věcí jsem kupovala až když byly potřeba, nezatíží to tak jednorázově rozpočet, jako třeba jídelní židličku, odsávačku hlenů, odsávačku mléka. A nekupovala jsem teda prakticky žádný hračky, jednak malý miminko to stejně nazajímá a jednak se o to postarají příbuzní a přátelé.
podle mě je zbytečný sterilizátor a ohřívačka a to jsme od 3.měsíce plně na um, ale tohle nemám a ani mi to nechybí…jinač mi přijde, že nemám nic zbytečného, možná některou hračku, ale i ty se časem budou hodit, možná lehátko do vaničky to jsme využili jen párkrát na začátku, ale zase to moc nestálo
Za ěm lehátko do vaničky to bylo úplně na nic
a samozřejmě jsem měla zbytečně moc oblečení
ale ty hadry se tak špatně odhadují, nAvíc ted budu mít letní mimi tak taky nevim kolik čeho a jelikož čekáme holčičku tak plno VĚcí po Tomíkovi jsou MĚ na nic ![]()
Lahvicky,odsavacku na mleko a hracky..Tech mame porad vic nez je potreba..
Chůvička, bydlíme v domě, ale sama jsem jí použila asi 2×
Nebesa jsou pořád ještě v krabici ![]()
Spousta oblečení, které stejně neměla ani jednou na sobě ![]()
Hračky o těch ani nemluvě nekoupila jsem žádnou a mám tu dvě tašky ![]()
Sterilizátor a ohřívačka určo taky, jsme na UM a nikdy mi nechyběli ![]()
Chodítko, které jsem dostala a přesto nevyužiji ![]()
no já bych napsala oblečení… Myslela jsem si, jak mi pochybí, jak malý bude blinkat, prokakávat, pročůravat a řekla bych, že povoličku věcí vel 56.. jsem ani jednou neměla oblečené… teda malý ![]()
neobešla bych se už asi bez kvalitního kočárku a nosítka, naopak se obejdeme bez kolotoče na postýlku a takových těch věcí co jsou vlastně spíš na to aby byla postýlka vyparáděna ![]()