Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito monitory dechu. Funguje vám Babysense nebo Nanny i na matraci molitan-kokos?
Maia22 píše:
Ahoj zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito monitory dechu. Funguje vám Babysense nebo Nanny i na matraci molitan-kokos?
Máme Babysense a fungoval naprosto spolehlivě
Žádný planý poplach.
Ostatní neznám, zajímala jsem se i o ty přenosné, ale pak mi to přišlo jako blbost…mít dítě napojené i v kočárku, apod.
Mám doma Nannu,měli jsme ji pod kokos.matrací a fungovalo to bezvadně
Mám Nanny pod kokosovo molitanovou matrací a bere to perfektně. Dokonce i když dám malého na druhou stranu postýlky, takže neleží snad vůbec na té desce, tak to pořád snímá. Takže cestuje jak o život a monitor pořád jede. Super věcička.
máme Babysense II a polokokosovou matraci - funguje bez problému. Ani jeden planý poplach. Z počátku nám to ale blblo, což bylo tím, že jsme měli postýlku nalepenou na naši postel, babysense je strašně citlivý na okolní vjemy.
zkoušela jsem i respisense, ale vůbec nám nefungoval. možná byla chyba ve mně, ale nasazovala jsem přesně dle návodu - dítě leží přede mnou - bříško se viditelně hýbe, dokonce i řve a respisense hlásí, že dítě nedýchá. Takže jsem ho vrátila. Kamarádka měla stejnou zkušenost. Ale někomu to sedne.
mám babysence, je skvele, ze ma 2 desky takze to das po cele plose postylky. Ani jeden plany poplach, mam ho pul roku pujceny z porodnice.
Máme Nanny pod molitan-kokos a bez problému. Ani jeden planý poplach ![]()
ahoj. my máme nany a jsem s ní max. spokojená. to musí fungovat snad pod každou matrací.
Babysense II - za rok zadny plany poplach. Super jsou dve desky, mela jsem je v postylkce v loznici a obyvaku. Opravdu je velmi citlivy, takze pokud je postylka prirazena k posteli rodicu, snima Babysense i jejich pohyb. Ale to vnimam jako plus, je to proste citlivy pristroj a clovek to musi umet nastavit tak, aby fungoval jak ma.
Kamaradka mela Nanny a po tydnu ji vratila kvuli planym poplachum, pak koupila Babysense a spokojenost.
Ahojky máme Babysence II půjčený z porodnice už 8 měsíců a velká spokojenost. Taky žádný planý poplachy. Doporučuju
![]()
Snuza Halo-super
.Jen jeden planej poplach a to mojí chybou.Funguje na jednu baterku doteď 9 měsíců a ještě nehlásí slabou baterku.
Měli jsme BabySence II a naprostá spokojenost. Taky jsme neměli žádný planý poplach. Sestra měla Nanny a nebyla s ním spokojená.
Ahoj mamky,
prosím o radu:
Moc bych ocenila kdyby jste mi napsaly ty maminky které doma mají tyto monitory ať mi to pomůže při výběru. Hlavně mě zajímalo jestli jsou vhodné do kočárku a do autosedačky - do postýlky máme doma nanny a s tím jsme spokojeni. Ale protože nám maličká přestala minulý týden dýchat a nanny nám zachránila život tak teď hledám i něco co mi malou pohlídá za pohybu.. tedy když se bude s ní hýbat (tak aby to nebralo okolní otřesy). Už jsem četla že to snad nesnímá ani jeden a lze je používat takto za pochodu - ale zajímá mě zkušenost přímo od maminek.. ne to co uvádí jen výrobce.
Děkuji za jakékoliv připomínky nebo postřehy ![]()