Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj děvčata, prosím o radu-mám quinny buzz 4 z druhé ruky a k tomu buzz box (mám k tomu i origoš košík). A dočetla jsem se, že buzz box lze sundat, ale ať se s tím mořím jak chci, nemůžu přijít na to, jak ho sundat. V návodu nic není a manžel na to kouknul, že prý je to na šrouby a byl s tim hotovej
. Přijde mi to děsně napevno, ale když píšou, že to jde sundat..?? Je to tuším z roku 2010, tak jedině že by ty starší kolekce byly sundavací a ten můj ne? Prosím poraďte, nebo mě šlehne ![]()
Já mám starší model,ale jde to.Mám kočár v kočárkovně,tak se na to ale nemohu mrknout,ale vim že to šlo když se sundalo přední kolo,nebo tak nějak se to muselo rozebrat
.Sem moc neporadila
Lindulino,
ten Buzzbox je na těch šroubech jenom nasunutý. Čili potáhneš za ten plast směrem nahoru a je to ![]()
Tak já se šla mrknout a na tom našem se to sundavá tak že se to jen vytáhne (opravdu zachycené za šroubky) a ta další část se uvolní až po sundání toho předního kola
Mám ale 2007
Kamčo,
a nemyslíš spíš košík, ten je opravdu přišroubovaný a musí se manipulovat s tím předním kolečkem. Náš Buzz box byl jen nasouvací na ty šroubky, měla jsem model 2008.
Petta píše:
Kamčo,
a nemyslíš spíš košík, ten je opravdu přišroubovaný a musí se manipulovat s tím předním kolečkem. Náš Buzz box byl jen nasouvací na ty šroubky, měla jsem model 2008.
Jo to sem myslela
.Tak taška(nenapadlo mě že to je box)tak ta je na suchej zip
.Tak pardon ![]()
Tak hlavně, že jsme se domluvily ![]()
Buzzbox tomu říká výrobce, pro mě je to taky taška ![]()
Petta píše:Tak hlavně, že jsme se domluvily
Buzzbox tomu říká výrobce, pro mě je to taky taška
Holky díky moc!! Jste moc hodné! Já teď kočár nemám u sebe, ale o víkendu jsem to zkoušela přesně tak jak říkáte a nic. Zkoušela to i mamka logickou inteligencí
a manžel silou
, ale nebyli jsme si jistí, tak jsme to radši moc nekoumali…Teď, když vím, že to musí jít, tak se do toho opřu a to by bylo, abych ho kurňa drát nesundala
. Tak moc děkuji a mějte se krásně!