Jak syna donutit k UM?

5misa6
8.8.12 09:19

Jak syna donutit k UM?

:mavam: ahoj dámy

Můj syn nechce pít UM :zed: má skoro půl roku, ale do puse to nestrčí. Na UM je od narození. Ráno vypije 150ml, a celý den nic, pořád mu nabízím, a jak ochutná, nechce to. Dávala jsem mu do toho i banán, a to taky poznal. Už jak vidí flašku, tak má hrůzu. Ale zelenina a ovoce mu jdou. Jí hezky, jenže si myslím, že je nevhodné aby byl bez mléka. Prostě čaj, zeleninu a ovoce to jo :cert:
Máte nějaký nápad? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
8.8.12 09:23

Zkusila jsi jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.8.12 09:24

@levmah28 :mavam: Jiná značka UM? Kaše jí? Třeba mu vadí ta flaška, tak zkusit třeba flašku s brčkem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.8.12 09:24

Jo, zkoušela jsem Sunar.Od narození měl Nutrilon.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.8.12 09:25

S brčkem? 8o bude to umět? Jo, kaše jí, ale kdyby je jedl furt, tak mám doma otesánka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
8.8.12 09:27

Jak dlouho to trvá?
Moje malá měla v tomhle věku taky takové období.. stále jsem nabízela taky z toho byla na prášky a během týdne možná dvou to prostě přešlo samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.8.12 09:29

Cca týden, jestli ho hlad neomrzí, tak nevím. Na oběd sní hodně zeleniny s masem, a ovoce si taky pěkně pojí.

• Citovat
  • Upravit
59396
8.8.12 09:31

@levmah28 tohle jsme měla u mladšího syna :?. on měl i reflux a mlíko rád neměl od malinka, jak začal jíst příkrmy tak jsme měnila stále UM a lahve a stejně pil skoro násilim :? a od 9m nevypil ani kapku, tak to dostával v pudinku a v kaších ;). zkusila bych sunar, ten nějakou dobu i pil, on je docela sladkej tak ten mu asi i chutnal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 09:32

Asi tě nepotěším, ale některé děti odmítají UM hodně brzy. Můžeš zkusit třeba ještě Hami, nebo něco jiného a pak to jedině dohánět jinými mléčnými výrobky. Nevím, od kdy je vhodné zkoušet dávat selské plnotučné mléko, někdo to po roce už neřeší. V některých případech jsou maminky nucené začít s převařeným kravským mlékem dříve, i když v půl roce bych to asi ještě neriskovala. Osobně zkušenost nemám, poradila bych se asi s Mudrou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.8.12 09:32

@levmah28 zkusit to můžeš, náš malej pije brčkem tak od 7mi měsíců. Z flašky to naopak neuměl nikdy. Ale chce to koupit tu flašku z DMka, protože z normálního brčka to teče dost rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.8.12 09:33

I když malej se to učil na normálním, ale topil se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.8.12 09:33
@Markéta80 píše:
@levmah28 tohle jsme měla u mladšího syna :?. on měl i reflux a mlíko rád neměl od malinka, jak začal jíst příkrmy tak jsme měnila stále UM a lahve a stejně pil skoro násilim :? a od 9m nevypil ani kapku, tak to dostával v pudinku a v kaších ;). zkusila bych sunar, ten nějakou dobu i pil, on je docela sladkej tak ten mu asi i chutnal :lol:

Ani ten sunar nechce, mám ho doma. Prostě si potáhne, ani to nespolkne a vyplivne to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8939
8.8.12 09:34

Ahoj, jak dlouho to trvá? Dcera mi to párkrát udělala, prostě nechtěla nic. Ono to zase přejde, chce to jen vydržet s nervama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.8.12 09:36
@tweetydee píše:
@levmah28 zkusit to můžeš, náš malej pije brčkem tak od 7mi měsíců. Z flašky to naopak neuměl nikdy. Ale chce to koupit tu flašku z DMka, protože z normálního brčka to teče dost rychle.

No zkusím, dnes jedu do města, tak se tam stavím, najdeš obrázek jak vypadá? Ať nekoupím volovinu.

• Citovat
  • Upravit
14856
8.8.12 09:37

Zkusila bych jeste jinou teplotu, me dcera nechtela pit nic vlazneho, jidlo tolik nevadilo, ale na piti caj bylo scifi. Pozdeji mleko v roce taky studeny a vzala az tekuty detsky v krabici, ale to je az od roka a neni v cr moc k dostani.

prubla bych jeste studeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna