Jak teď oblékat - mimi 5 týdnů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.10.11 11:07

Jak teď oblékat - mimi 5 týdnů

Ahoj, tak mi konečně přišel pro malého overal z merino vlny a kuklička, ale trochu váhám, jak ho do tohoto počasí obléct… včera jsme byli venku a měl košilku, dupačky a na to zimní kombinézku z Lidlu (vzala jsem dost větší, tak si to tam pěkně vyhřál). Čepičku neměl, na hlavě měl jen kapucku z kombinézy, kterou jsem mu tam zastrčila pěkně přes uši i čelíčko, takže koukal jen obličejík. Na kočárku flísový kryt a byl pod ním až po uši. Má pět týdnů. Stejně jsem trochu váhala, jestli to stačí… říkala jsem si, že dnes bych mu místo dupaček a košilky dala jen ten overal a kukličku.

Zas se kapku bojím, že kdybych mu dala víc oblečení, aby nebyl moc navlečený a nepřehřál se. Včera si v kočárku spokojeně spinkal, tak snad mu to stačilo. Doma máme docela chladno, takže ho mám v dupačkách, košilce a teplejší zavince pod peřinou. Venku je teda o dost větší zima, ale říkám si, že když bude mít na hlavě kuklu a ještě tu kapucku, tak by mu mělo být dobře, ne? Doma má holou hlavičku.

Jak teď mimča oblíkáte vy? Chtěla bych ho taky zvykat na chlad, protože se v zimě chystáme na cestu k mojí mamce do hor a ta má strašně ledový byt - i když naplno topí, je tam zima. My máme teplý byt, takže netopíme vůbec a já jsem v teplákách a triku s krátkým rukávem a je mi jen trochu chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
12.10.11 11:12

Já jsem to řešila spíš tak, že jsem mimi méně oblékala ( žádné tlusté kombinézy), ale dala ve slabším oblečení do fusaku, který byl teplý..
Do kočárku většinou nefouká, je to o dost stupnů více než venku, tak jak to cítíme my.
Ten fusak je dobrá izolace, aby ne něj zespodu netáhlo..
Také jsem pro studenější odchov.
za chvíli poznáš sama co mu vyhovuje - zda není spocený, nebo nemá zmrzlé ručičky a nos..nebo zátylek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.10.11 11:26

méně obléct a pokud bude okolo 15 st. dala bych fusak, jinak jsem dávala pod mimčo španělskou deku - aby mělo zespodu teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.11 11:55

no on má právě tu kombinézku tak velkou, že je to jakoby takový fusak :mrgreen: ale míň teplý než ten echt zimní fusak s beranem, který si syslím na nižší teploty. Takže mu dám asi ten overal a kombinézku, kryt asi dneska dávat nebudu, protože nefouká jak včera a na kočáru bude plášťenka… moc dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková