Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Každopádně bys na ten vánoční večírek měla jít, i kdyby ne na celou dobu. Kdybys nešla, tak by to už mohlo vzbudit pocit ostatním, že se nechceš zapojit do kolektivu a situaci v práci ještě zhoršit.
Co ty víš, možná se po pár skleničkách prolomí ledy a někdo ti rovnou řekne vo co jde. Taky tam může být jedinec, který na tebe má pifku a tím ovlivňuje celý kolektiv.
A protože situaci neznáme, tak chyba může být i u tebe… třeba špatné hygienické návyky nebo v práci koketuješ s někým a jsi pro jinou konkurence
Takových důvodů může být milion
(Já 12 let v korporátu)
@Mondyar dělám uklid a všichni mě chválí, že jsem šikovná. S nikým nekoketuji. Hledim si své práce. Řekli, že na večírek semnou počítají ale všichni včera u kávy zakusku a mě neřekli nic. A sefova se na mě ptala a řekli, že mě neviděli, přes to, že jsem s nima mezi dverma, když seděli u stolu prohodila ve srande něco.
Na večírek jdi, když nepůjdeš budeš separé ještě víc. Třeba to něčemu pomůže, třeba ne. Horší to snad nebude.
@Anonymní píše: Více
To si neumíš udělat kafe a sednout si k nim? To musíš vymyslet nesmysly a čekat na pozvání jak nějaká královna?
@Cenarius no ja nemůžu sama zvát, k šéfovi do kanceláře. To bylo u šéfa v kanceláři, a byli tam lidi, kteří v kanceláři nepracují, když prošla potom sefova, řekli, že mě neviděli.
Presne, jak pise @Cenarius. Proc sis k nim neprisedla sama od sebe? Proc by te meli „zvat“? Nakouknes k nim a odejdes? Na me by to pusobilo, ze jim chces ukazat, jak moc jsi zaneprazdnena, zatimco oni si davaji pauzicku. ![]()
Nerikej, ze kdybys k nim nakoukla a zeptala se, zda se muzes pripojit, tak ze by te vyhodili. Tomu neverim.
Ne, slusne se zeptat a necekat, az nekomu dojde, ze chces byt pozvana…
Tak někteří v té kanceláří nepracují, přesto tam jsou a ty musíš stáhnout ocas a jít pryč, protože tebe nikdo hlasitě neoslovil. Tvůj největší problém je, že máš sebevědomí na nule.
Taky máme v práci uklízečky a nikdo je neodstrkuje. U nás byla ukončená včera. Kdo chtěl, tak se na prezenčku podepsal, že jde. Kdo neměl čas, tak nešel. Nikdo nebyl přemlouván, ať jde. Chceš, máš čas, tak pojď. Nemáš čas, tak půjdeš příště.
Ty děláš úklid a divíš se, že ti nenabídli kávu u ředitele v kanceláři? U nás teda kafe uklízečky taky u řídi nepijou
@nick mandarinka nee to je náš sef všech dělníků údržbářu, atd…To není reditel
@Kelsey1 jo takže jako když sefova se šéfem si budou povídat u kávy, tak si mám jako k nim s kavou přisednout jo aha…trochu odvážné
Dobrý den, prosím o váš pohled na věc. V listopadu se řešil firemní večírek, nebyla jsem přítomna. Jen mi sefova v prosinci řekla, že se tolikateho prosince půjde na firemní večírek a že bych šla s nima. Rekla jsem, že jo, půjdu.
V úterý si kolektiv sedli ke kávě, zákusku a mě nic neřekli. Pry řešili pracovní záležitosti. Dobrá, vzala jsem to, že na večírek semnou počítají.
Včera se opět sešli u kafíčka a zákusku, už neřešili pracovní záležitosti.
Tak jsem na ně mezi dveřmi nakoukla a prohodila něco ve srandě. Nikdo nic, neřekli uvar si kafe a pojď za nama, přidej se k nám. Nechali mě odejít.
Až za 10min za nima přišla sefova a ptala se, kde jsem. Odpovedeli ji, že mě neviděli.
Tak jsem šéfové řekla potom, že nevím, jestli půjdu na vecirek(ona chce abych sla),že nevidím podle jejich chování zájem abych byla s nima.
Mluvila jsem s kolegou, který u toho kafe byl a nic neřekl. Ze jestli mě nechtějí na večírek ať řeknou rovnou.Rekl i ostatní, že semnou na večírek počítají…
Jenže mě to přijde jako prazdne slova, jen aby se nereklo.
Včera všichni u kávy zákusku a mě jedině nic neřekli, uvar kafe dej s nama. Nechali mě odejít.
Tak se ptám, váš pohled na věc. Me přijde jakoby mi včera dali najevo, ze mě na večírku nechtějí i přes to že jen řekli, že chtějí.