Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, řeším co ještě koupit sestře, má úplně všechno a je těžké něco vymyslet, zážitky prý nechce, ani masáž nic takoveho, vím že mi koupi spoustu dárků i mým dětem tak bych chtěla něco pořádného, minule jsem ji koupila lego pro dospělé a to také nemělo úspěch, děkuji moc.
@quanavera píše: Více
Takovým lidem se dost těžko vybírá dárek, když mají na všechno negativní názor
Tak ji dej poukaz někam do obchodu, ať si vybere podle sebe ![]()
Tak pokud nic nechce a nic se jí nelíbí, dárky od tebe neocení, tak se dohodněte, že si dárky dávat nebudete a je to. Může dát dětem, ty jejím (pokud nějaké má) a hotovo. Mě by nebavilo vymýšlet dárky někomu, koho nic nepotěší a nic neocení ![]()
Nebo se odpíchni od toho, co dává ona tobě.
Mě se u sestry, která taky všechno má, co nemá, to si koupí a na vše má dost odlišný názor než já, osvědčilo předplatné jejího oblíbeného časopisu.
Těžko takhle z pár vět něco vymyslet. Ono dneska prakticky o každém můžeš říct, že všecko má a co ne, to si koupí.
Asi nemáte moc dobrý vztah, že? Připadá mi ten popis takový naštvaný (nebo se pletu?). Hele narovinu, jestli se nemáte rády, nebaví tě to, na co každý rok vymýšlet něco strašně originálního? Tak jim dej nějaký poukaz a navrhni omezení dárků na příští rok.
Ona tebe potěší dárkem?
@quanavera píše: Více
Mě ted nedávno potěšil voucher do Rituals, tím se nic nezkazí ani u člověka, co má vše.
https://www.tamazpet.com/…65-mm-vinovy
Fajný deník, pokud by na to byla.. pět let zapisuje.
@Dahlia0409 píše: Více
Mně čím dál víc připadá, že do těch dárků se promítne vztah těch lidí. Kdo tě má rád, tráví s tebou čas, dobře odhadne, co ti udělá radost a vybere ti to a když se netrefí, tak se tomu akorát zasmějete. Kdo je jenom na oko, přesně jede tady tyto řeči, že všechno máš a nic ti neudělá radost atd. Vybere nějakou ptákovinu, protože stejně všechno máš, tak co furt vymýšlet.
A pak vznikají tady ty třenice, jak je někdo nevděčný a všechno zkritizuje. Ne? Třeba se pletu, třeba je fakt tahle sestra na vše negativní a nic nechce, ale v reálu mi to sedí. ![]()
@prejeta_zaba píše: Více
Nevím, no. Někdo má radost ze všeho, někomu se těžko fakt něco vybírá, protože má buď neutrální reakci, nebo spíše to vypadá, že to moc do vkusu nejde ![]()
Jako že třeba vím, že udělá radost svíčka, nebo krém na ruce. Ale nevyjde třeba úplně ta vůně třeba ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Já ale taky myslím, že pokud někoho znám, mám ho ráda, trávím s ním čas, tak dokážu vymyslet dárek, který potěší. Pokud je samozřejmě někdo emočně plochý a nepotěší ho nikdy nic, to už je věc druhá, takové lidi naštěstí moc neznám.
@prejeta_zaba píše: Více
Já nevím. Já třeba na dárky fakt nejsem. Navíc jsem dost praktická a svým způsobem minimalista. Takže s tím mám opravdu problém, ikdyz v rodině máme vztahy velmi dobré. Vůči mě jsem raději, ať mi lidé nic nedají (nebo láhev vína nebo klidně 3
) než aby to byl krám, který mi bude jen líto vyhodit
Sestra je naopak posedlá nakupováním krámů na Wish atd. Oblečení má 3 hromady, že to nemá kam dávat, chlast nepije, takže faakt tápu. U přítele, tam můžu dát alespoň ten alkohol, nebo nějakou dovču, ale oboje spotřebováváme společně, takže je to do jisté míry dárek i pro mě, což mi přijde hloupé
ale nic jiného vymyslet prostě nejsem schopná ![]()
@Anonymní píše: Více
Jednoduché, kup jí dárkový poukaz do nějakého obchodu typu Tiger, Pepco apod. ![]()
@unuděná píše: Více
@Anonymní píše: Více
Nojo, ale tak dárek na Vánoce/narozky má potěšit, ne vychovávat
![]()
A co předplatné nějaké streamovací služby? Viděla jsem třeba v DM různé poukázky, HBO, Netflix… Nebo Playstation.
Moje ségra má ráda časopis Apetit, kdy je k předplatnému vždycky nějaký fajn dárek.
A když vůbec nevím, kupuju poukaz do obchoďáku. U nás se na infu koupí karta a s tou se dá platit všude. Obchody, jídlo, kino a platnost je myslím 2 roky, což je taky fajn