Jak trávte léto doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4885
23.7.13 11:31

Jak trávte léto doma?

Co děláte samy v Praze?
Děti jsou u babičky, u moře jsme byli a asi poletíme ještě v srpnu na last, teď mám dovolenou, musela jsem si vzít starou, neproplácí nám to a je to škoda nechat to propadnout, manžel je v práci od nevidím do nevidím, starám se akorát o sestřina hafíka.
Ráno jedu na plavečák, když tam není ještě milion lidí, pak si dám kafe v kavárně a koupím si nějaké noviny a časopisy, doma uklízím, vařím manželovi, jdu se psem, ale není to,,vono,,.
V pondělí jdu do práce, než že bych se těšila, ale dovolená doma není dovolená. Jak to máte vy?
Sama autem abych někam vyrazila se bojím a pes v autě blinká a s ním někde courat taky nic moc, je uvařenej a blbě dýchá, proto ho sestra nebrala do Chorvatska, i když mohla, v apartmánu jsou pejsi povolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
23.7.13 11:39

Co nejaky domaci projekt? prestavet pokoj, upravit na co neni pres rok cas, „vydekorovat“ si podle sveho?
pokud te to teda bavi ;)
jinak vystavy, nakupy, masaze…veci na ktere neni behem roku cas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.7.13 11:40

Se psem bych vyrazila někam za město, k nějakýmu rybníku, kde není moc lidí, nebo prostě do lesa. My tu máme výhodu hor a toho, že už dva kilometry od našeho města je chládek a příjemně. Léta v Praze jsem taky nesnášela, všude hromady lidí, prach, dusno…

• Citovat
  • Upravit
4885
23.7.13 11:43

Pedikůra, teď mi to blejsklo hlavou :mrgreen: a se psem do Krčského lesa, tam není horko, jo to by člo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
23.7.13 11:45

To znát taky :D :D :D :D :D Když neodjedu o dovolené pryč, tak se nudím a fakt se těším do práce. Přesně jak píšeš dovolená doma není dovolená. Já, když vím, že si manžel nemůže vzít dovolenou, tak se domluvím s mamčou nebo segrou a zaletíme na nějaký last.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.7.13 11:47

Nejsem sice v Praze, ale třeba já zrovna včera vyrazila za kamarádkou na návštěvu… měla dovolenou, takže jsme spolu strávily super den od rána až do devíti hodin večer, okoupaly se v bazénu… no, ale já jezdím autem, nedělá mi to žádné problémy… a pár podobných výletů za kamarádkami ještě mám v plánu, i s dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
23.7.13 11:51

Ještěže mám velkou zahradu. Ale jinak běžte třeba do parku nebo lesíku, udělejte si piknik. Nebo jen tak někam na procházku. Nemáte poblíž koupaliště nebo rybník na koupání? Je škoda sedět doma. Když nemůže manžel, tak vem kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
17565
23.7.13 12:10

Vymaluj byt, teď to bude krásně schnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.7.13 12:17

Celý dny bych spala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.7.13 12:18

Vymaluj byt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.7.13 12:18

@Žirafátko Spím po o :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
23.7.13 12:19

Nejsem v Praze, ale leto travime vsude jinde jen ne doma. Na zacatku prazdnin 2 tydny more, pak vikend v Jesenikach, tento vikend Jizni Morava. Pres tyden nejaka ta prace aby se nereklo a odpoledne nasytit zaludky a hura ven s psikem. :jazyk: jeste v zari nas ceka jedno more. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.7.13 12:29

Tak za sebe, ne že bych měla dovolenou, ale každý víkend i nanosekundu volna se snažím trávit tím že:
jdu ven do lesa, na houby, na maliny, třešně, ostružiny…
dělám na zahrádce (na chalupě nebo na chatě)
doma zpracovávám na zimu, čeho je teď přehršel (povidla, marmelády, čalamády… to zabaví fakt na celý den a ještě mám pocit, že jsem užitečná :mrgreen: )
dělám činnosti, které s žádným členem rodiny za zadkem dělat nemůžu - odmrazit lednici, odmastit troubu apod.,
No a fakt hodně chodím na procházky. To prostě miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.7.13 12:57

@puntice Tak to jsem lenoch línej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.7.13 13:01

@Lenka002 Tušila jsem, že k tomu nebude každý přístupný :lol:

Ale když už máš psa… Tak se kouknout po nějaký akci na cvičáku, teď se dělají i výlety, nějakej ten Karlštejn nebo Křivoklát… :mrgreen: A psa pořádně vymáchat v místně příslušném okrasném jezírku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí