Jak udělat cucflek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12006
29.8.19 22:31
@Ravedd píše:
tak teď jsem se fakt pobavila :lol: :lol: :lol:

Ja taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.8.19 22:36

@Lekninka91 @Ravedd

A to jsem zapomnela na okurku, ale ze se tomu tak rika - tak s tim prisly az moje deti…

Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
30.8.19 09:18

Ja to proste musim napsat :mrgreen:
Kdyz jsme s manzelem, tehdy jeste pritelem, coby mladi studenti ss chodili, tak jsem si ho taky chtela „nejak decentne“ oznacit. No jeden vecer jsem se dala do dila, stejne jako zakladatelka jsem netusila, jestli mi to pujde.. no.. Slo. Partner v tu dobu byl 2 dny po paintballu, a kdyz se druhy den rano ukazal ve skole, kazdy se ho ptal, jestli ho to tou paintballovou kulickou do toho krku nebolelo, ze to musela byt pecka.. :lol: Ja kdyz to videla, ze ma cucaka pres pul krku, tak jsem myslela, ze me omyjou :mrgreen: Od ty doby jsem mu radsi zadnyho neudelala :lol:

• Citovat
  • Upravit
4043
30.8.19 11:19
@Hanka1 píše:
@Lekninka91 @Ravedd

A to jsem zapomnela na okurku, ale ze se tomu tak rika - tak s tim prisly az moje deti…

Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele… :mrgreen:

Slušnej arzenál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.8.19 11:20
@prcek.leni píše:
Ja to proste musim napsat :mrgreen:
Kdyz jsme s manzelem, tehdy jeste pritelem, coby mladi studenti ss chodili, tak jsem si ho taky chtela „nejak decentne“ oznacit. No jeden vecer jsem se dala do dila, stejne jako zakladatelka jsem netusila, jestli mi to pujde.. no.. Slo. Partner v tu dobu byl 2 dny po paintballu, a kdyz se druhy den rano ukazal ve skole, kazdy se ho ptal, jestli ho to tou paintballovou kulickou do toho krku nebolelo, ze to musela byt pecka.. :lol: Ja kdyz to videla, ze ma cucaka pres pul krku, tak jsem myslela, ze me omyjou :mrgreen: Od ty doby jsem mu radsi zadnyho neudelala :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bys mohla dávat lekce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
30.8.19 11:25
@Hanka1 píše:
@Lekninka91 @Ravedd

Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele… :mrgreen:

dneska to tady je fakt sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
30.8.19 11:30

Cucaka jsem mela v 16-ti a skrývala jsem ho, neni to nic s cim se ma clovek chlubit.
Cucak v dospělosti je trapny, snad dospeli uz se zvládnout ovládat ne?
Kdyby mi partner udelal cucaka, tak jdem na neho dlouho nastvana :D.

Jestli je vam pod 18 let, tal to jeste nejak chapu…
Musis proste sat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
30.8.19 11:30
@Hanka1 píše:
Ja bych mu krom cucfleku udelala rovnou i ohýnek na zapesti i u korene pindoura, kdyz na to prijde a jako bonus pupendo a poradnyho buraka nad krkem na rozloucenou… :mrgreen:Zakladatelko prozrad kolik vam obema je?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsi vyborna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 13:35

@prcek.leni no mně to pro změnu nejde. Ať saju jak saju :nevim: nevím asi mám třeba blbe jazyk nebo tak :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová