Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to jsem zapomnela na okurku, ale ze se tomu tak rika - tak s tim prisly az moje deti…
Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele… ![]()
Ja to proste musim napsat ![]()
Kdyz jsme s manzelem, tehdy jeste pritelem, coby mladi studenti ss chodili, tak jsem si ho taky chtela „nejak decentne“ oznacit. No jeden vecer jsem se dala do dila, stejne jako zakladatelka jsem netusila, jestli mi to pujde.. no.. Slo. Partner v tu dobu byl 2 dny po paintballu, a kdyz se druhy den rano ukazal ve skole, kazdy se ho ptal, jestli ho to tou paintballovou kulickou do toho krku nebolelo, ze to musela byt pecka..
Ja kdyz to videla, ze ma cucaka pres pul krku, tak jsem myslela, ze me omyjou
Od ty doby jsem mu radsi zadnyho neudelala ![]()
@Hanka1 píše:
@Lekninka91 @RaveddA to jsem zapomnela na okurku, ale ze se tomu tak rika - tak s tim prisly az moje deti…
Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele…
Slušnej arzenál ![]()
@prcek.leni píše:
Ja to proste musim napsat
Kdyz jsme s manzelem, tehdy jeste pritelem, coby mladi studenti ss chodili, tak jsem si ho taky chtela „nejak decentne“ oznacit. No jeden vecer jsem se dala do dila, stejne jako zakladatelka jsem netusila, jestli mi to pujde.. no.. Slo. Partner v tu dobu byl 2 dny po paintballu, a kdyz se druhy den rano ukazal ve skole, kazdy se ho ptal, jestli ho to tou paintballovou kulickou do toho krku nebolelo, ze to musela byt pecka..Ja kdyz to videla, ze ma cucaka pres pul krku, tak jsem myslela, ze me omyjou
Od ty doby jsem mu radsi zadnyho neudelala
@Hanka1 píše:
@Lekninka91 @RaveddA to jsem zapomnela na okurku, ale ze se tomu tak rika - tak s tim prisly az moje deti…
Takovy to laskyplny, kdyz svym kolenem nakopnete dotycneho pred vama primo do prdele…
dneska to tady je fakt sranda
![]()
Cucaka jsem mela v 16-ti a skrývala jsem ho, neni to nic s cim se ma clovek chlubit.
Cucak v dospělosti je trapny, snad dospeli uz se zvládnout ovládat ne?
Kdyby mi partner udelal cucaka, tak jdem na neho dlouho nastvana
.
Jestli je vam pod 18 let, tal to jeste nejak chapu…
Musis proste sat..
@Hanka1 píše:
Ja bych mu krom cucfleku udelala rovnou i ohýnek na zapesti i u korene pindoura, kdyz na to prijde a jako bonus pupendo a poradnyho buraka nad krkem na rozloucenou…Zakladatelko prozrad kolik vam obema je?
@prcek.leni no mně to pro změnu nejde. Ať saju jak saju
nevím asi mám třeba blbe jazyk nebo tak ![]()