Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pritisknout se rty a sat. Treba jako vysavac
zkus si to vysavacem na ruku a uvidis
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový dotaz, možná trapný a budete si myslet že je to sranda..
Můj přítel po mně chtěl cucflek a já prostě nevím jak na to, vždy když se snažím nic z toho nevznikne a já se cítím blbě protože to zvládne i 14cti létá holka, chci se teptat jestli to taky tak někdo má a nebo mi napište prosím nějakou radu
Musíš mu silně sát kůži
a pokud jste dospělí a ne ti zmínění 14ti letí tak to teda opravdu je trapný
A proč jako po tobě chtěl cucflek? Dospělej chlap? Nebo je vám 15? když mi ho přítel jednou udělal, nosila sem šátek, protože je to trapný. A to mi bylo 18.
@Anonymní píše:
Můj přítel po mně chtěl cucflek a já prostě nevím jak na to, vždy když se snažím nic z toho nevznikne a já se cítím blbě protože to zvládne i 14cti létá holka, chci se teptat jestli to taky tak někdo má a nebo mi napište prosím nějakou radu
A proč ho chce? To se s ním chce někde chlubit? ![]()
Já ho měla poprvé a napisled v 17ti a strašně jsem styděla
nevím proč by to dospělý člověk chtěl naschvál ![]()
@Ravedd píše:
Musíš mu silně sát kůžia pokud jste dospělí a ne ti zmínění 14ti letí tak to teda opravdu je trapný
Proc? Treba to chce jako takove tetovani lasky, kam slunce nesviti.
Zakladateli, anebo ho kousni. Pri sexu si nejake te bolesti clovek nevsimne.
@BMRL píše:pritisknout se rty a sat. Treba jako vysavac
zkus si to vysavacem na ruku a uvidis
![]()
Nebo by to s tím vysavačem mohla zkusit rovnou na něm… a na plnej výkon… když cucflek, tak pořádnej ![]()
Zhasni a přilep mu na požadované místo přísavku. Taky to splní účel. ![]()
@kacakaca píše:
Proc? Treba to chce jako takove tetovani lasky, kam slunce nesviti.Zakladateli, anebo ho kousni. Pri sexu si nejake te bolesti clovek nevsimne.
Tak za tetování lásky jsem to teda nepovažovala. Cucflek jsem měla jednou asi v 16ti a stejně jako většina tady jsem se za to styděla. Udělat mi někdo cucflek v dospělosti tak s ním asi dlouho nepromluvim
a asi ani nic neřeknu kdyby se stalo v zápalu vášně ale úmyslně dělat cucflek mi prostě přijde trapný ![]()
https://www.google.com/…flek%3famp=1
A tady máš návod i s obrázky
![]()
Ja bych mu krom cucfleku udelala rovnou i ohýnek na zapesti i u korene pindoura, kdyz na to prijde a jako bonus pupendo a poradnyho buraka nad krkem na rozloucenou… ![]()
Zakladatelko prozrad kolik vam obema je?
@Hanka1 píše:
Ja bych mu krom cucfleku udelala rovnou i ohýnek na zapesti i u korene pindoura, kdyz na to prijde a jako bonus pupendo a poradnyho buraka nad krkem na rozloucenou…Zakladatelko prozrad kolik vam obema je?
tak teď jsem se fakt pobavila
![]()