Jak ušetřit na UM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
668
5.5.11 09:55

Jak ušetřit na UM?

Musím se podělit se zkušeností,jak ušetřit na UM, když nekojíte. Narazila jsem na umělé mléko z PL Beba (ten kdo zná, ať nečte) a rozdíl min. 70,– Kč za pixlu v obchodě se opravdu vyplatí, zvlášť pokud máte malého jedlíka jako já.
Dá se zaslat poštou od 1-x,y kusů (i 20 ks) za jednotnou cenu pošty 85,– Kč. Doručí Vám to do druhého dne, bezvadná věc. Spokojenost a super přístup, doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
5.5.11 10:25

aha, no ja nevim.. mi to prijde zbytecny, ja to resim tak ze sbiram body v DM kdyz jich mam 50 vyjedu si 50bodovou knizku kde mam 25% slevu na cokoliv, s tim kuponem beru pleny,mleko obcas jsou i dm kupony na ruzna kojmleka se slevovym kuponem vyjdou o 50-100 kc mene
tam je vlastne sleva na vsechno kdyz se registrujes do klubu mas levnejsi caje,kosmetiku,detske susenky, presnidavky, prikrmy, kase, hracky proste vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.5.11 10:40

Já nakupuji Bebilon v Polsku, je to samé co Nutrilon a vyjde to o 100 levněji než u nás. Ale my máme Polsko 5 km daleko :-) Ale vím, že třeba na MMB se taky hodně prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
5.5.11 10:54

Jo přesně tak, ale já to zjistila až po té, co jsem finančně dotovala svoji lékárnu 2 měsíce.
Již jsem chytřejší. A proto si myslím, že by bylo dobré se o to tady podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.5.11 11:05

tak v lekarne je to drahy jako krava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 11:24

Tak my pro baštu malé taky jezdíme do polska, máme do co by kamenem dohodil. Ale malá žádné UM nesnesla, ale měli jsme doma Nutrilon a je to tam fakt všechno o hoooooodně levnější. Třeba my tam kupujeme u nás to je Kubík a tam…no teď si nevzpomenu, ale 1l láhev tam vychází na cca 15kč. A když se tam jede tak se udělají prostě zásoby třeba i na 2 měsíce a tím se fakt feeeeest ušetří. Tomu se nevyrovnají ani akce tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.5.11 11:34

januliik to je pravda kam jezdite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 11:38

Monjie…do Wlodislavi, vyjde to km stejně jako do ovy. Jezdíme tam do kauflandu. Vždycky jak jedeme s plným nákupním vozíkem věcí pro malou tak na nás všichni tak trapně čumí…no si dycky říkám ať čumí, já nakupuju dycky tak ať ušetřím.
A hlavně, platíme tam kreditkou, tím pádem je výhodnější kurz. Jen třeba kaše, třeba od Nestlé …nevím jak se to pohybuje tady, nekupuju to tady ani omylem, tam stojí pytlík cca 35kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 11:40

Malá třeba miluje Brumíka a tam vyjde balení po 5ks na 28kč, no nekup to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.5.11 12:15
Januliiik píše:
Malá třeba miluje Brumíka a tam vyjde balení po 5ks na 28kč, no nekup to :-D

no to je good cena:D a vy bydlite v Bohumine ze jo?:D to je dobry to taky budem praktikovat:D
btw. tam se plati zlotyma nebo muzes ceskejma korunana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 12:22

ano Monjie :-) v Bohumíně :-) za hranicema můžeš i českýma, ale ndál v obchodech už jen zlotkama a nebo tam kde brou karty tak kartou a je to fakt výhodnější. V některých supermarketech jsou i směnárny, ale to jsou vydřiduši :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.5.11 12:39

jo to je jasny to je lepsi platit kartou :) to je super, diky za tip! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 12:55

Nemáš zač :-) jsem ti říkala, z tohohle kraje se ti už nebude chtít stěhovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
5.5.11 13:56

A kde je ten Kaufland, je to směrem na Bohumín nebo na Český Těšín? Co je z oSTRAVY blíž, asi tam taky někoho vyšlu a až pojedu na návštěvu do Ovy, tak to vyzvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 13:59

Nevím jak to myslíš, no z Ovy je do Wlodislavi asi blíž. A nedá se tam snad ani zabloudit, jede se přes hranice pořád po hlavní až se dojede do Wlodislavi tak kauf je po pravé straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová