Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Musím se podělit se zkušeností,jak ušetřit na UM, když nekojíte. Narazila jsem na umělé mléko z PL Beba (ten kdo zná, ať nečte) a rozdíl min. 70,– Kč za pixlu v obchodě se opravdu vyplatí, zvlášť pokud máte malého jedlíka jako já.
Dá se zaslat poštou od 1-x,y kusů (i 20 ks) za jednotnou cenu pošty 85,– Kč. Doručí Vám to do druhého dne, bezvadná věc. Spokojenost a super přístup, doporučuji!
aha, no ja nevim.. mi to prijde zbytecny, ja to resim tak ze sbiram body v DM kdyz jich mam 50 vyjedu si 50bodovou knizku kde mam 25% slevu na cokoliv, s tim kuponem beru pleny,mleko obcas jsou i dm kupony na ruzna kojmleka se slevovym kuponem vyjdou o 50-100 kc mene
tam je vlastne sleva na vsechno kdyz se registrujes do klubu mas levnejsi caje,kosmetiku,detske susenky, presnidavky, prikrmy, kase, hracky proste vsechno ![]()
Já nakupuji Bebilon v Polsku, je to samé co Nutrilon a vyjde to o 100 levněji než u nás. Ale my máme Polsko 5 km daleko
Ale vím, že třeba na MMB se taky hodně prodává.
Jo přesně tak, ale já to zjistila až po té, co jsem finančně dotovala svoji lékárnu 2 měsíce.
Již jsem chytřejší. A proto si myslím, že by bylo dobré se o to tady podělit.
Tak my pro baštu malé taky jezdíme do polska, máme do co by kamenem dohodil. Ale malá žádné UM nesnesla, ale měli jsme doma Nutrilon a je to tam fakt všechno o hoooooodně levnější. Třeba my tam kupujeme u nás to je Kubík a tam…no teď si nevzpomenu, ale 1l láhev tam vychází na cca 15kč. A když se tam jede tak se udělají prostě zásoby třeba i na 2 měsíce a tím se fakt feeeeest ušetří. Tomu se nevyrovnají ani akce tady
Monjie…do Wlodislavi, vyjde to km stejně jako do ovy. Jezdíme tam do kauflandu. Vždycky jak jedeme s plným nákupním vozíkem věcí pro malou tak na nás všichni tak trapně čumí…no si dycky říkám ať čumí, já nakupuju dycky tak ať ušetřím.
A hlavně, platíme tam kreditkou, tím pádem je výhodnější kurz. Jen třeba kaše, třeba od Nestlé …nevím jak se to pohybuje tady, nekupuju to tady ani omylem, tam stojí pytlík cca 35kč.
Malá třeba miluje Brumíka a tam vyjde balení po 5ks na 28kč, no nekup to ![]()
Januliiik píše:
Malá třeba miluje Brumíka a tam vyjde balení po 5ks na 28kč, no nekup to
no to je good cena:D a vy bydlite v Bohumine ze jo?:D to je dobry to taky budem praktikovat:D
btw. tam se plati zlotyma nebo muzes ceskejma korunana?
ano Monjie
v Bohumíně
za hranicema můžeš i českýma, ale ndál v obchodech už jen zlotkama a nebo tam kde brou karty tak kartou a je to fakt výhodnější. V některých supermarketech jsou i směnárny, ale to jsou vydřiduši ![]()
jo to je jasny to je lepsi platit kartou
to je super, diky za tip! ![]()
Nemáš zač
jsem ti říkala, z tohohle kraje se ti už nebude chtít stěhovat ![]()
A kde je ten Kaufland, je to směrem na Bohumín nebo na Český Těšín? Co je z oSTRAVY blíž, asi tam taky někoho vyšlu a až pojedu na návštěvu do Ovy, tak to vyzvednu.
Nevím jak to myslíš, no z Ovy je do Wlodislavi asi blíž. A nedá se tam snad ani zabloudit, jede se přes hranice pořád po hlavní až se dojede do Wlodislavi tak kauf je po pravé straně