jak ušít Boba a Bobka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak ušít Boba a Bobka
Ahojky.Malej tet miluje tyhle ušáky a mě napadlo že mu je ušiju i klobouk aby je měl kam cpát
.Vím že se dají koupit,ale chtěla bych je právě vytvořit sama,ale muj šicí uspěch je asi jen pár přišitých knoflíku
.Manžel se mi směj že já se svojí zručností neušiju ani mutanty Bobka a Boba
.prosím nemáte někdo nějaký střih na tyhle ušáky?Nebo alespon více představivosti jak je udělat abych to zvládla i já?Obrázku mám spoustu a stejnak to nedokážu dát dohromady
![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cha, tak to jsem na tebe zvědavá, vezmi to rovnou dvakrát jo
![]()
- Citovat
- Upravit
Kamčo, nezkoušela ses na ně někde dívat „naživo“? Na tom půjde nejlíp vidět, jak jsou ušití… Nejhorší bude asi ta hlava, asi bude muset být z více dílů, aby to dělalo ten čumák. Jinak bych teda ušila tělo zároveň s „rukama“ jako jeden tvar a pak uši a nohy… Podle tohoto obrázku (nejde mi to vložit jako obrázek, tak vkládám jako odkaz…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tedy Kamčo, ty dokážeš překvapit. Jasně, že je dokážeš ušít. ![]()
Tady máš inspiraci http://img.mimibazar.cz/…17605750.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem je naživo a nebylo na nich nic složitého. Navíc děti mají velkou představivost, takže Maty bude určitě nadšenej.
Na výplň bych použila vatelín nebo molitanovou drť. Tak přeju hodně úspěchů a pochlub se pak s výsledkem.
http://www.sijeme-pro-panenky.cz/…hy-zviratka/ Na zajíce jsem žádný střih nenašla, jen na medvěda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v poslední době jsem je viděla tolikrát že se mi o nich i zdá
.
Vranečko zkusím to teda podle medvěda,právě že problém vidim v té hlavě,tak snad to nějak vykoumám.
No pokud to bude koukatelné tak hodim pak foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
papu píše:
Cha, tak to jsem na tebe zvědavá, vezmi to rovnou dvakrát jo![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědi
Ty si teda náročná, ale i to jde.
Zkusím pohledat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vranečko to víš chci tet Zdenkovi ukázat,tet už jde o čest
budeš moct hodná,děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědi
Jo až tak?
To bude chtít asi koupti nějaký kloub nebo něco… Nebo kuchnout nějakého starého medvěda a předělat ho na Boba
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo až tak?
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědiTo bude chtít asi koupti nějaký kloub nebo něco… Nebo kuchnout nějakého starého medvěda a předělat ho na Boba
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo až tak?
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědiTo bude chtít asi koupti nějaký kloub nebo něco… Nebo kuchnout nějakého starého medvěda a předělat ho na Boba
![]()
![]()
![]()
no jednoho starého medvěda mám a je to tam jen zvlášt ušitá ruka přidělaná jen na nit takže s ní jde otáčet
,něco takového jsem myslela
Jo až takoví staří
Takového jsem neměla, to mě nenapadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo až takoví staříAngua píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo až tak?
![]()
![]()
![]()
no jednoho starého medvěda mám a je to tam jen zvlášt ušitá ruka přidělaná jen na nit takže s ní jde otáčet
,něco takového jsem myslela
Takového jsem neměla, to mě nenapadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit