jak ušít Boba a Bobka

48576
3.9.09 13:28

jak ušít Boba a Bobka

Ahojky.Malej tet miluje tyhle ušáky a mě napadlo že mu je ušiju i klobouk aby je měl kam cpát :lol: .Vím že se dají koupit,ale chtěla bych je právě vytvořit sama,ale muj šicí uspěch je asi jen pár přišitých knoflíku :lol: .Manžel se mi směj že já se svojí zručností neušiju ani mutanty Bobka a Boba :lol:.prosím nemáte někdo nějaký střih na tyhle ušáky?Nebo alespon více představivosti jak je udělat abych to zvládla i já?Obrázku mám spoustu a stejnak to nedokážu dát dohromady :lol: :lol:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.9.09 13:28

Re: jak ušít Boba a Bobka

vloženo 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
3.9.09 15:08

Cha, tak to jsem na tebe zvědavá, vezmi to rovnou dvakrát jo :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
3.9.09 15:22

Kamčo, nezkoušela ses na ně někde dívat „naživo“? Na tom půjde nejlíp vidět, jak jsou ušití… Nejhorší bude asi ta hlava, asi bude muset být z více dílů, aby to dělalo ten čumák. Jinak bych teda ušila tělo zároveň s „rukama“ jako jeden tvar a pak uši a nohy… Podle tohoto obrázku (nejde mi to vložit jako obrázek, tak vkládám jako odkaz…)

http://nakupnigalerie.babyweb.cz/Obrazek.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
3.9.09 15:32

Tedy Kamčo, ty dokážeš překvapit. Jasně, že je dokážeš ušít. :wink:

Tady máš inspiraci http://img.mimibazar.cz/…17605750.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
3.9.09 15:42

Viděla jsem je naživo a nebylo na nich nic složitého. Navíc děti mají velkou představivost, takže Maty bude určitě nadšenej. :wink: Na výplň bych použila vatelín nebo molitanovou drť. Tak přeju hodně úspěchů a pochlub se pak s výsledkem.
http://www.sijeme-pro-panenky.cz/…hy-zviratka/ Na zajíce jsem žádný střih nenašla, jen na medvěda. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 16:24

No v poslední době jsem je viděla tolikrát že se mi o nich i zdá :lol: .

Vranečko zkusím to teda podle medvěda,právě že problém vidim v té hlavě,tak snad to nějak vykoumám.
No pokud to bude koukatelné tak hodim pak foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 16:26

Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 16:26
papu píše:
Cha, tak to jsem na tebe zvědavá, vezmi to rovnou dvakrát jo :-) :-)
:lol: :lol: to je jasný :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
3.9.09 18:09
Kamča.dalmatinka píše:
Ještě bych chtěla aby měl bob polohovací ruce a nohy jako takoví ty starý medvědi :lol:

Ty si teda náročná, ale i to jde. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zkusím pohledat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 18:29

vranečko to víš chci tet Zdenkovi ukázat,tet už jde o čest :lol: :lol: :lol: :lol: budeš moct hodná,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.09 18:49
Kamča.dalmatinka píše:

Jo až tak? :lol: To bude chtít asi koupti nějaký kloub nebo něco… Nebo kuchnout nějakého starého medvěda a předělat ho na Boba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 19:03
Angua píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jo až tak? :lol: To bude chtít asi koupti nějaký kloub nebo něco… Nebo kuchnout nějakého starého medvěda a předělat ho na Boba :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: no jednoho starého medvěda mám a je to tam jen zvlášt ušitá ruka přidělaná jen na nit takže s ní jde otáčet :lol: ,něco takového jsem myslela :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.09 19:06
Kamča.dalmatinka píše:
Angua píše:
Kamča.dalmatinka píše:
:lol: :lol: no jednoho starého medvěda mám a je to tam jen zvlášt ušitá ruka přidělaná jen na nit takže s ní jde otáčet :lol: ,něco takového jsem myslela :lol:

Jo až takoví staří :lol: Takového jsem neměla, to mě nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.09 19:28
Angua píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Angua píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jo až takoví staří :lol: Takového jsem neměla, to mě nenapadlo…
:lol: tet si připadám jak kdyby mi bylo 100 :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat