Jak ušít kapsář
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak ušít kapsář
Ahoj byl by tu nějaký nápad jak ušít kapsář za postel? Potřebuji nějaké typy a rady, pomůže někdo
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tady máš obrázky, když odklikneš odkaz u nich, objeví se návod
návody: tu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, pro koho to plánuješ, jestli pro dospělé, pro děti, kolik prostoru, jak přidělat atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem loni šila synovi tohle:
Vyplnila jsem starou karimatkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho píše:
Já jsem loni šila synovi tohle:
Vyplnila jsem starou karimatkou
Ten je nádherný.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky jste šikovné..Já jsem děsné dřevo..Ale ty ceny těch kapsářů jsou šílené.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Temaho super nápad s tou karimatkou - klidně koupím i novou…
mám jeden ted rozšitý…Prosím tě, jak jsi tam tu karimatku všila? to ti stroj neprosije, ne? nebo to tam je jenom vložené?
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacenkaK píše:
@Temaho super nápad s tou karimatkou - klidně koupím i novou…mám jeden ted rozšitý…Prosím tě, jak jsi tam tu karimatku všila? to ti stroj neprosije, ne? nebo to tam je jenom vložené?Děkuji!
Je to jen vložené a na straně je zip, aby se dal kapsář vyprat. Karimatka drží tvar, takže netřeba prošívat.
Tu základní látku jsem teda ještě prošila dekou (Irma z Ikey) aby to bylo měkčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem sila tenhle-rozmer 100×200×60.
Nejdriv jsem si to naspendlila /nastehovala/na latku s vatelinem, pak vse nasila, udelala poutka, prisila spodni latku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji! já mám na ten základ starý IKEA závěs. Oni tam mají takové super pevné látky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stevia píše:
Ja jsem sila tenhle-rozmer 100×200×60.
Nejdriv jsem si to naspendlila /nastehovala/na latku s vatelinem, pak vse nasila, udelala poutka, prisila spodni latku.
nádhera.. ![]()
- Citovat
- Upravit