Scrapbook inspirace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.9.13 11:51

Scrapbook inspirace.

Ahoj holky, děláte některá scrapbook? Začala jsem holce dělat deníček miminka a velice se mi líbí tento styl, je to netradiční a moc hezký, jen nemám nápady na další stránky. Děláte svým dětem také takto album? Pokud ano pochlubte se a dejte inspiraci nejen mě, ale třeba i ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
16.9.13 11:53

Scrapbook dělám :)
Fotky dávat nebudu, píšu tam různé věci, co bych na emimino zrovna dávat nechtěla :D
Ale inspirovat se můžeš na internetu, obrázků, jak může stránka vypadat jsou vážně mraky. Na google jistě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 11:55

@lyrica jasný to chápu :D. Na netu to mají moc hezký ale až moc složitý, takový různý přístroje, tiskátka a tak doma nemám a bez nich to nejde, spíše se snažím z domácích surovin nebo co se běžně koupí v papíráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.13 11:56

@ježourek x.x.x hele ta tiskátka a tak, to se dá sehnat za hubičku u vietnamců, hodně věcí na tohle má i třeba KIK. A fakt za levno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 11:56

@lyrica to máš dobrý nápad, zkusím zavítat k rákosníkům třeba tam něco najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 12:00

@ClaudiaCardinale To je nádhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
16.9.13 12:57

Taky dělám scrapbook, pár svých obrázků jsem nahrála nedávno do jiné diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/ tak jukni. Jinak já čerpám inspirace hlavně ze stránek www.scrapbook.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat