Jak v sobě probudit ducha Vánoc?

Anonymní
18.12.21 11:02

Jak v sobe probudit ducha vanoc

Radeji anonym…
Letos nejak absolutne nemam pocit, ze se blizi Vanoce…minuly tyden jsme volali kamaradovi sanitku kvuli tezkemu prubehu covidu…do toho jine starosti…diky starostem spatne spim, pres den nemam energii na gruntovani a jelikoz se vsichni na Stedry den sejdou u nas, uklidit musim…poradte jak se zvednout a najit v sobe radost z Vanoc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4462
18.12.21 11:18

Já byt tebou, tak se na úklid vy… Pusť si vánoční písničky, udělej svařák a máš vánoční náladu hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.12.21 11:32

Taky radim se na uklid vybodnout. Vyraz s kamaradkou nebo rodinou do mesta, kupte si svarak a projdete se krasne vyzdobenymi ulicemi, doma si pust koledy nebo oblibeny vanocni film a odpocin si. U me to funguje spolehlive, pred Vanoci nikdy neresim uklidy nebo peceni cukrovi, naopak se zastavim, odprostim se od veskereho shonu a jen relaxuju a nasavam atmosferu vyzdobeneho mesta, vuni svaraku a zimu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.12.21 11:43

Letos to mám podobně. Už dva týdny mě berou záda, od pondělí mám dokonce neschopenku, chodím na opichy, bordel doma se hromadí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.12.21 11:44
@Ernais píše:
Taky radim se na uklid vybodnout. Vyraz s kamaradkou nebo rodinou do mesta, kupte si svarak a projdete se krasne vyzdobenymi ulicemi, doma si pust koledy nebo oblibeny vanocni film a odpocin si. U me to funguje spolehlive, pred Vanoci nikdy neresim uklidy nebo peceni cukrovi, naopak se zastavim, odprostim se od veskereho shonu a jen relaxuju a nasavam atmosferu vyzdobeneho mesta, vuni svaraku a zimu :srdce:

Není teď náhodou zakázané pít alkohol na veřejnosti? Už je to zase povolené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.12.21 12:20
@Kelsey píše:
Není teď náhodou zakázané pít alkohol na veřejnosti? Už je to zase povolené?

Popravde nevim, jsem ted tehotna, takze letos mesto brazdim s kelimkem horke kavy, ale jen tak ciste selsky, neni jedno, jestli mam kelimek s kavou nebo svarakem? :mrgreen: Kazdopadne loni touto dobou to tusim zakazane bylo a stejne jsme si v okynku ten svarak koupili a chodili s nim na prochazky :nevim: Takze si nemyslim, ze letos by to neslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.12.21 12:21

Film:
Vánoční koleda
1999
v hlavní roli Patrick Stewart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.12.21 12:23

Zapoj rodinu, nebo si zaplať někoho, kdo ti poklidi. Bych se na to vykašlala a do ničeho se nenutila. Ježíšek se narodil v chlívku, tak se nic nestane, když nebude vše dokonale naleštěné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
18.12.21 12:58

Taky nemám vánoční náladu. Vůbec to neřeším. :lol: Nejradši bych je úplně vypustila, ale vždy se stane něco přes čáru, takže to tak úplně nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.12.21 09:40

Přítel mi včera řekl, že na něj konečně dýchlo kouzlo Vánoc…
Né tím, že už druhý týden pobíhám, pořád něco zařizuju, že si ani neodpočinu (už druhý týden mi říká, ať zvolním, neuklízím a občas si vypnu zvonění na telefonu), že jsme nazdobili byt, nebo jsem umyla koupelnu, ale tím, že
jsme si včera sedli u zapálené svíčky a talíře s cukrovím, přitulili se a pokecali.

A klidně si k tomu pusť nějakou pěknou pohádku. Já plánuju Lásku Nebeskou, Legendu o Vánocích a Legendární partu (ta je boží) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.12.21 17:17

Já už se těším, uklízím, balím dárky, doufám že bude sníh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie