Jak velké boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
5.9.13 14:03

Jak velké boty

Ahoj holky, o kolik kupujete dětem větší botky, na podzim se začnou dávat teplejší ponožky a do zimních pak ještě teplejší. Tak mám dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.9.13 14:04

Strkala jsem dozadu prst - musela jsem ho bez problémů zastrčit, ale né zase extra navolno.. uvádí se 1-2 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
5.9.13 14:07

Mladšim ( do 2 let 1 cm), pak tak těch 1,5cm. Zimní staršímu už jsem koupila 2 cm - bude mít tlustou ponožku a chodí se mu v tom dobře. 1,2 cm nadměrek se mi zdálo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 14:11

Taky jsem dneska řešila a našla super pomůcku http://www.detskebotyaobleceni.cz/…-boticek.htm kupujeme první bačkůrky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.9.13 14:17

Já je chci právě objednat přes internet, tak zvažuji i ty 2 cm, jsou oboje šněrovací kotníčkový Fare tak by to mělo být dobrý, jde mi právě pak o ty silnější ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.9.13 14:18
To jo to je dobrý, jen nevím jestli mi postojí, ale zkusím, jink měřím krejčovským metrem.
@Alčák1 píše:
Taky jsem dneska řešila a našla super pomůcku http://www.detskebotyaobleceni.cz/…-boticek.htm kupujeme první bačkůrky :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 14:22

@RadkaOR taky jsem měla strach že nepostojí - 15 měsíců. Nakonec jsem ho bafla, postavila ho na papír, vzala do ruky 2 fixi a povídala mu a ukazovala tu fixu, sundávala z ní víčko a namdavala a pak mu jí dala. Nejprve jí prohlížel, pak se jí pokoušel taky otevřít a to já už měla nožky obtáhnutý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.9.13 14:27

Tak já doufám, že 2 cm nebudou moc, u letních je jasný, že by to bylo moc, ale podzimní a zimní to bude doufám dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
5.9.13 14:34

Nemáš metr, ale jestli si dobře pamatuju, tak prcka okolo mé mladší. Tý bych 2 cm teda nadměrek nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 14:37

Bačkůrky jsem nakonec objednala 20,5. Teď má botičky číslo 20. Zimní boty vezmu max. o 15mm větší aby mu tam neplavala noha. 2 cm se mi taky zdá už moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.9.13 14:48

Kupovala jsem vloni nadmerek 16mm (o cislo mensi mely nadmerek 9mm a to mi prislo malo) a i tech 16mm je hodne. Prvni mesice jsem musela striktne davat ponozku navic, jinak brkala. Letos jsem koupila botky s nadmerkem 13mm, vyslo nam to hezky (podle me je optimum mezi 10-15mm) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.9.13 14:55

2 cm? Bych se bála, že z nich pak vypadne našířku:-) Kupuju spíš ten 1,5 max. i v prodejně říkali, že je to akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 15:03

@hofka co vypadne :? ale aby si neodřel/a patičky :zed: jednou se mi stalo, že jsem si koupila o trochu větší botu protože moje 39 mi tlačila a 40 byla volnější a tak jsem vzala 40 a jak se trochu vyzouvala - paty vzaly za svý. Tak jsem je dala kámošce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
5.9.13 15:16

Podzimní a zimní boty max o 1,5 cm větší..pokud koupíte kvalitní zimní boty, třeba Superfitky, tak tam už tlustou ponožku dávat nemusíte, stačí jen punčocháče. 2 cm mě přijde už moc, bud bude zakopávat nebo bude mít tu odřenou patu. Zkus si sama chodit v botách o 2 čísla větších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
5.9.13 15:18

A nekupuju je moc dopředu…ted je ještě teplo takže má botasky, ke konci září koupím podzimní a zimní až tak v říjnu listopadu, budu čekat jestli jí nevyroste noha, přes léto se s růstem zasekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková