Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@emavrina443 píše:
Pokud trpíte sníženým libidem, zamyslete se nad svým životním stylem a nad tím, čím by to mohlo být způsobené.
Snížené libido může přímo souviset s problémy s hormony konkrétně s estrogenovou dominancí a kromě věku a dalších faktorů na to má skutečně vliv i životní styl
Také už bych potřebovala něco co by mi pomohlo k navrácení správné chuti a libida. Poslední dobou už to totiž opravdu za moc nestojí no…
Jo tak to jsme na tom stejně. Tak nějak už od porodu se takhle cítím, že už to není úplně ok a to už je to skoro dva roky. Nevěděla jsem, že to pro mě bude po tom tak velká změna v chuti a také bych s tím chtěla něco udělat.
Holky já jsem si také prošla obdobím, kdy jsem neměla chuť na sex. Chtěla jsem to nějak vyřešit a podařilo se mi díky kamarádce přijít na prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Konkrétně jsem si začala kupovat pravidelně prášky pro ženy z obchodu supererekce, kde najdete tablety FLY pro ženy. Uvidíte, že hned jak to jednou vyzkoušíte, tak už to nebudete chtít jinak.