Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré odpoledne, mám docela zaprané plíny (uklízecí
), můžete mi prosím poradit, jak je vybělit? Slyšela jsem Savem? Nebo zkusit vyvařit? A pokud bych třeba přidala utěrku s barevným proužkem, jak by při bělení dopadla ta? Moc děkuji za všechny odpovědi. Martina
kmacek píše:
Dobré odpoledne, mám docela zaprané plíny (uklízecí), můžete mi prosím poradit, jak je vybělit? Slyšela jsem Savem? Nebo zkusit vyvařit? A pokud bych třeba přidala utěrku s barevným proužkem, jak by při bělení dopadla ta? Moc děkuji za všechny odpovědi. Martina
ahoj sama takové skušennosti nemám ale už jsem párkrát bělila
záleží na tom kolik tam toho sava dáš a je i savo přímo na prádlo,jednou jsem to přehnala,plínky byli bílé
ale pak se rozpadly
jsem to přehnala no
no a tady jsem něco našla a nezní to špatně a je tam toho i dost http://www.efekt.cz/…t/detail.asp?… ![]()
rorozulka píše:
nasyp do prani velky kyprici pracekmne to zabralo
To je opravdu super levná záležitost a nemusela bych nic shánět
. To se má nasypat přímo do pračky nebo k prášku?
Ilcipino také moc děkuji za tipy, třeba na ně dojde, když kypřící prášek nezabere ![]()
Ahojky ![]()
Dej prádlo do lavoru, posyp práškem a zalij vroucí vodou, občas promichej, až trochu vychládne dej to do práčky a vyper a nebo vyvář ![]()
Lena F. píše:
AhojkyDej prádlo do lavoru, posyp práškem a zalij vroucí vodou, občas promichej, až trochu vychládne dej to do práčky a vyper a nebo vyvář
Moc děkuji Leno ![]()
Ahojky,
já si koupila ten Bělík od Efektu, a žádný výsledek se nekonal, tak nevím.Byla jsem z něho tak nadšená, že jsem koupila hned 2 a žádný zázrak se nekonal. ![]()
tak jsem to namocila.dala jsem tam 2× kyp.prasek a za chvili to supnu do pracky,asi na 70stupnu.jsem yvedava na vysledek.
uz jsem z toho byla nestasna vse zaprane a po krasne bile ani pamatka ..... ![]()
nedávno mi kamarádka poradila Bělamin prý se to normálně koupí v drogerii a funguje to dobře zvlášť na pleny.Ještě jsem nezkoušela,tak víc nevím.
Já ho také používám i na záclony a je to opravdu super, přidávám ktomu nor. prací prostředek, nebo gel podle toho co peru. ![]()
…a co zkusit vanish na bílé prádlo
mě to funguje, po savu se mi jednou stalo, že plíny zůstaly zažloutlé…asi jsem je v tom nechala dlouho