Jak vybělit prádlo?

378
11.2.11 16:12

Jak vybělit prádlo

Dobré odpoledne, mám docela zaprané plíny (uklízecí :-) ), můžete mi prosím poradit, jak je vybělit? Slyšela jsem Savem? Nebo zkusit vyvařit? A pokud bych třeba přidala utěrku s barevným proužkem, jak by při bělení dopadla ta? Moc děkuji za všechny odpovědi. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
11.2.11 16:28
kmacek píše:
Dobré odpoledne, mám docela zaprané plíny (uklízecí :-) ), můžete mi prosím poradit, jak je vybělit? Slyšela jsem Savem? Nebo zkusit vyvařit? A pokud bych třeba přidala utěrku s barevným proužkem, jak by při bělení dopadla ta? Moc děkuji za všechny odpovědi. Martina

ahoj sama takové skušennosti nemám ale už jsem párkrát bělila :-o záleží na tom kolik tam toho sava dáš a je i savo přímo na prádlo,jednou jsem to přehnala,plínky byli bílé :-( ale pak se rozpadly :nevim: jsem to přehnala no :-) no a tady jsem něco našla a nezní to špatně a je tam toho i dost http://www.efekt.cz/…t/detail.asp?… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
11.2.11 16:29

tady je to savo na prádlo :-)

http://www.savo.eu/…y/savo-perex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.2.11 16:35

nasyp do prani velky kyprici pracek :palec: mne to zabralo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.2.11 17:39
rorozulka píše:
nasyp do prani velky kyprici pracek :palec: mne to zabralo :mavam:

To je opravdu super levná záležitost a nemusela bych nic shánět :palec: . To se má nasypat přímo do pračky nebo k prášku?
Ilcipino také moc děkuji za tipy, třeba na ně dojde, když kypřící prášek nezabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
11.2.11 19:26

Ahojky :mavam:

Dej prádlo do lavoru, posyp práškem a zalij vroucí vodou, občas promichej, až trochu vychládne dej to do práčky a vyper a nebo vyvář :)

• Citovat
  • Upravit
378
12.2.11 08:45
Lena F. píše:
Ahojky :mavam:Dej prádlo do lavoru, posyp práškem a zalij vroucí vodou, občas promichej, až trochu vychládne dej to do práčky a vyper a nebo vyvář :)

Moc děkuji Leno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tygr8872
12.6.11 06:53

Ahojky,
já si koupila ten Bělík od Efektu, a žádný výsledek se nekonal, tak nevím.Byla jsem z něho tak nadšená, že jsem koupila hned 2 a žádný zázrak se nekonal. :cert:

• Citovat
  • Upravit
39
14.8.11 23:03

V drogerii jsem viděla hodně bělidel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lankacerna
14.9.11 11:00

....

tak jsem to namocila.dala jsem tam 2× kyp.prasek a za chvili to supnu do pracky,asi na 70stupnu.jsem yvedava na vysledek. :dance: uz jsem z toho byla nestasna vse zaprane a po krasne bile ani pamatka ..... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1288
14.9.11 11:03

nedávno mi kamarádka poradila Bělamin prý se to normálně koupí v drogerii a funguje to dobře zvlášť na pleny.Ještě jsem nezkoušela,tak víc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4028
14.9.11 11:12

Já ho také používám i na záclony a je to opravdu super, přidávám ktomu nor. prací prostředek, nebo gel podle toho co peru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
14.9.11 14:50
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.9.11 19:09

…a co zkusit vanish na bílé prádlo :-) mě to funguje, po savu se mi jednou stalo, že plíny zůstaly zažloutlé…asi jsem je v tom nechala dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lankacerna
14.9.11 23:50

no tak nic moc :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat