Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtěla bych se s Váma všema poradit o koupi nových hrnců. Dneska jsem si prošla svoje nádobí a koukám nic moc, jeden rendlík s teflonem je pěkně škráblý, takže letí. V čem vaříte a s jakými hrnci jste spokojený? Díky.
mám nerezovou sadu se sendvičovým dnem od tescomy. je super, jen mi vadí plastová ucha, protože občas bych využila možnost strčit hrnec na dodělání jídla do trouby pod gril. asi bych teď vybírala celokovové. k tomu ještě klasickou teflonovou pánvičku na smažení a větší pánev na čínu. a papiňák. ![]()
Máme novou 13-dílnou sadu HOME PROFI od Tescomy ![]()
Celokovové hrnce, v sadě místo nerez pánve (nepoužívám) mlékovar, což potěší. Hrnce mají i kovové poklice, skleněné jsem kvůli dětem nechtěla.
Příspěvek upraven 09.02.11 v 12:58
Ahoj, mám smaltové nádobí Tefela ingenio-super skladné,lehce omyvatelné ![]()
ja mam uz od roku 2001 Tescoma Praktik- uz ji nedelaji
Je celonerezova, i poklicky, takze i do trouby, myju v mycce, hrnce jsou porad super- usi n epali kdyz varim, takze parada.
Akorat teda 2 male hrnce uz posli- jsem v nich spalila mrkev i s tou vrstvou na dne hrnce
Stensa píše:
Ahoj, mám smaltové nádobí Tefela ingenio-super skladné,lehce omyvatelné
Stenso, to je ta sada, kde se oddělávají od hrnce ty ucha?? Nebo si to pletu?
já mám nádobí od Zepteru a jsem maximalne spokojena, nikdy bych nemenila, jsou ale docela drahé…
Taky mám nerezovou sadu od Tescomy. Mně plastová ucha nevadí, aspoň se o ně nespálím.
Vyhovují mi také skleněné pokličky, abych viděla, co pod nimi vlastně vařím.
Přeji dobrý výběr. ![]()
Mám celonerezové Tescoma Vission, sadu 10 ks + jsem si dokupovala velký kastrol. Jsem s nima fakt spokojená ![]()
(I když sami vařit neumí, vždycky jim musím asistovat
)
ahojky já mám TEFAL INGENIO a nerezovou sadu od Tescomy už nevím jak se jmenuje .
madi píše:Stensa píše:Stenso, to je ta sada, kde se oddělávají od hrnce ty ucha?? Nebo si to pletu?
Jj, to je ona…
ahoj, záleží jakou máš „plotnu“, my máme indukci a hrnce mám od Kolimaxu. Poklice byly na výběr buď skleněný nebo nerezový, skleněný si chválim, je vidět, co se v hrnci děje
![]()
Stensa píše:madi píše:Jj, to je ona…Stensa píše:Stenso, to je ta sada, kde se oddělávají od hrnce ty ucha?? Nebo si to pletu?
Já jsme nad ní taky uvažovala, ale nakonec jsme nekoupili. Ty uši tam jsou v té sadě jen jedny, že jo?? Mi přijde, že bych je pořád hledala ![]()
Stensa píše:
Také máme doma sady Tefal Ingenio, jak hrnce tak pánve a spokojenost, navíc zaberou opravdu minimum místa tím že jsou stohovatelné. Neměnila bych.
Po oddělání ucha je používám i na zapékání do trouby, na koláče a pod.
Já mám sadu nerez hrnců z Ikea, jsem s nimi spokojená. Jen pánev už odešla, tak plánuju keramickou Green pan.