Jaké máte hrnce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
20.11.14 13:09

Ahoj, mám sadu Tescoma Presto, už asi 5 let a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
20.11.14 14:23

Mám Tescoma Presto, není to špatné, ale souhlasím s @avm3 Na Kolimax nedám dopustit. Zajdou akorát, když je špatně umyje myčka a já jsem líná je znovu omýt. Jednou za čas dám do myčky na program na hrnce a jsou jako nové. Mám je cca 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
20.11.14 14:35

@beeerush Přesně tak s tou myčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
2.3.15 17:53

Hezky den. Koupila jsem si nové hrnce a při vaření smrdi? Maji černá plastová ucha!. Nevím neodejde ten smrad? Není ti tím, ze jsou nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
2.3.15 18:02

@BabyBella My měli teda levnější sadu - byl to dočasný dárek, než si pořídíme pořádné a smrdělo to děsně. Jak jsem dala větší plamen, tak jsem to i 3 dny cítila… Tak jsem je odšroubavala a postupně si kupuju nové celonerezové. Sama bych si plastová ucha nekoupila, protože nikdy nevím, jaký hrnec strčím do trouby.
Manželova mamka má dražší a taky jí to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.3.15 18:07

Tak pokud vařite na plynu, tak to určitě nepřejde. Jak na to jde trochu plamen tak se to pálí a smrdí. Kdysi jsme to měli a letěly všechny. Teď máme celonerezové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
2.3.15 18:08

S tema plastovejma uchama je dycky problem osobne bych je uz nechtela ani zadarmo, me dycky stacilo dat silnejsi plamen nebo hrnec krive postavit na sporak a usi se mi spalili… opravdu se vyplati zainvestovat do nakejch kvalitnejsich celonerez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
2.3.15 18:12

Hrnce mám nějakých 8 let z Ikei, celonerez, tlusté trojvrstvé dno, oblého tvaru - Medajl - nedávno ale hlásili ukončení prodeje. Jsem s nimi spokojená, krásně drží teplo.
Kromě nich ještě nějaké obyč malé smalťáky na vařaní vajíček apod.

@AnastazieB
Greenpanku jsem měla, ale velice rychle odešla její nepřilnavost. Jednou jsem jí nechala víc naprudko delší dobu a od té doby se mi zdálo, že je to s ní blbé. Možná to byla uživatelská chyba, ovšem nejsem jediná, komu Greenpan dlouho nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.3.15 18:20
@Ainy píše:
Tak pokud vařite na plynu, tak to určitě nepřejde. Jak na to jde trochu plamen tak se to pálí a smrdí. Kdysi jsme to měli a letěly všechny. Teď máme celonerezové.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.3.15 18:42

Hrnce mám od české firmy Kolimax, paráda! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
2.3.15 19:06

Jestli máš plyn a plastová ucha, tak to asi nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
2.3.15 19:10

Tak jsem se pěkně „spálila“. Díky.

Z Ikei mame jeden na zkoušku a je dobrý.

Do jídla se to ale nedostane ne?:-(

Chybama se člověk učí. Vyhodila jsem peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
3.3.15 00:18

@BabyBella No kdyby nic, tak dýchat opálenou gumu asi taky není úplně zdravotně košér. Nejdou ta držátka sundat? Jestli smrdí i když jsou na malém vařiči, kam na ně nedošáhne plamen, tak bych to vrátila jako šmejd, protože je to očividně z něčeho, co nesnese vyšší teplotu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný