Jaké máte hrnce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
9.2.11 13:41

My jsme si pořídili HOME PROFI od Tescomy a musím říct, že jsou nejlepší. Kovobý pukovítka, tá se v tom píct i v troubě dobře se umývají prostě 1A :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.2.11 13:43

Přešli jsme na Tescoma Ingenio a jsou super, jen nesmí do myčky. Dají se používat i do trouby, ale museli jsme dokoupit úchyt navíc, jeden nám nestačil a pořád jsem ho hledala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
9.2.11 13:45

Vařím nejradši na celonerezových hrncích se sendvičovým dnem. Mám Tescoma Praktik (nerezové pukličky), HBT Europa s pozlacenými úchyty (skleněné pukličky) a Ideal P&C Ceramic (nerezové puklice) + pánvičky Tefal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.2.11 13:54

Koukam, ze samej nerez a teflon… Ja se tedy vychyluju, mam litinove hrnce a jsem s nima opravdu hodne spokojena! Jedina nevyhoda je jejich vyssi hmotnost, ale uz je mam cca 10 let a porad skvele slouzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.2.11 14:03
madi píše:
Stensa píše:
madi píše:
Stensa píše:
Ahoj, mám smaltové nádobí Tefela ingenio-super skladné,lehce omyvatelné :palec:
Stenso, to je ta sada, kde se oddělávají od hrnce ty ucha?? Nebo si to pletu?
Jj, to je ona…
Já jsme nad ní taky uvažovala, ale nakonec jsme nekoupili. Ty uši tam jsou v té sadě jen jedny, že jo?? Mi přijde, že bych je pořád hledala :lol:

Mám je strčený s ostatním příslušenstvím na jednom místě a při vaření stačí-vařim max ve dvou hrncích a na každý dám jedno,když míchám tak stejně víc nepotřebuju :wink: Fakt jsem spokojená,hlavně to mytí se s nerez vůbec nedá srovnat a jsou i na indukci,se kterou do budoucna počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.2.11 14:08

Stenso, hmm, tak já se toho právě bála. Že budu furt někde honit uši a přicvakávat :mrgreen: Ale asi je to o zvyku, jak píšeš. My jsme nakonec koupili přes vánoce v akci ty Home Profi a super :palec:
Pak jestli jezdíte do makra, tak tam mají taky super hrnce, nevím teď značku, ale má je moje mamka a dá se říct, že jsou srovnatelné s tescomou. Nikde jinde je neprodávají, jen tam. A cena mnohem lepší než tescoma :roll:

• Citovat
  • Upravit
1113
9.2.11 14:08

Tescoma practic a jsem moc spokojená. Pak jeden titanový hrnec ETA, ve kterém vařím jak maso, tak omáčky, i smažím. Je super! Všechno (i hrnce od Tescomy, i titaňák) jde dát do trouby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
9.2.11 14:12
JanaK88 píše:
Přešli jsme na Tescoma Ingenio a jsou super, jen nesmí do myčky. Dají se používat i do trouby, ale museli jsme dokoupit úchyt navíc, jeden nám nestačil a pořád jsem ho hledala :mrgreen:

Jano, máš na mysli Tefal Ingenio? Proč nesmí do myčky? Já je mám taky a vybírala jsem speciálně hrnce do myčky. Ještě mám nerezovou sadu taky od Tefalu (myslím Classica nebo tak nějak) se skleněnýma policema a nemůžu si ani na jedny stěžovat. Vaří se s nima výborně, oboje jdou do trouby a u Ingenia mi to jedno madlo bohatě stačí. Jediné co mi vadí, je, že v mojí sadě chybí jedna poklička, myslím na ten nejmenší hrnec (mám tři hrnce). Ty kombinace sad (píšu jen o Ingeniu) mi nevyhovují a radši bych si dokupovala po částech to co potřebuju. Bohužel to takto nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
9.2.11 14:13

Já mám ty - zn. Kolimax:
http://www.hrnce.cz/…m--80-l.aspx
Používám je už 8 let, moje maminka je používá ještě dýl, možná i 15(?), fakt dlouho, a jsou stále jako nové, v pohodě. Mají silné dno, peču v nich i korpusy na dorty, újma žádná (přežívají i vaření mašinek, šťouchání kovových autíček šťuchadlem a tak…). :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.2.11 14:18
Peo píše:
JanaK88 píše:
Přešli jsme na Tescoma Ingenio a jsou super, jen nesmí do myčky. Dají se používat i do trouby, ale museli jsme dokoupit úchyt navíc, jeden nám nestačil a pořád jsem ho hledala :mrgreen:
Jano, máš na mysli Tefal Ingenio? Proč nesmí do myčky? Já je mám taky a vybírala jsem speciálně hrnce do myčky. Ještě mám nerezovou sadu taky od Tefalu (myslím Classica nebo tak nějak) se skleněnýma policema a nemůžu si ani na jedny stěžovat. Vaří se s nima výborně, oboje jdou do trouby a u Ingenia mi to jedno madlo bohatě stačí. Jediné co mi vadí, je, že v mojí sadě chybí jedna poklička, myslím na ten nejmenší hrnec (mám tři hrnce). Ty kombinace sad (píšu jen o Ingeniu) mi nevyhovují a radši bych si dokupovala po částech to co potřebuju. Bohužel to takto nejde :nevim:

Tefal ingenio smalt do myčky určitě jdou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
9.2.11 14:22
Stensa píše:
Peo píše:
JanaK88 píše:
Jano, máš na mysli Tefal Ingenio? Proč nesmí do myčky? Já je mám taky a vybírala jsem speciálně hrnce do myčky. Ještě mám nerezovou sadu taky od Tefalu (myslím Classica nebo tak nějak) se skleněnýma policema a nemůžu si ani na jedny stěžovat. Vaří se s nima výborně, oboje jdou do trouby a u Ingenia mi to jedno madlo bohatě stačí. Jediné co mi vadí, je, že v mojí sadě chybí jedna poklička, myslím na ten nejmenší hrnec (mám tři hrnce). Ty kombinace sad (píšu jen o Ingeniu) mi nevyhovují a radši bych si dokupovala po částech to co potřebuju. Bohužel to takto nejde :nevim:
Tefal ingenio smalt do myčky určitě jdou :pankac:
Stenso, já to vím, proto mi to přišlo divné a ptala jsem se :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.2.11 14:24

No já si taky myslím, kdo by dneska kupoval hrnce, které nejdou dát do myčky. 8-o To už předpokládám nějak automaticky, že jdou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1666
9.2.11 14:26
madi píše:
No já si taky myslím, kdo by dneska kupoval hrnce, které nejdou dát do myčky. 8-o To už předpokládám nějak automaticky, že jdou. :mrgreen:

No a mě ke štěstí už jenom chybí si koupit tu myčku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.2.11 14:48

reklamovala jsem pečící teflonový plech od Tescomy a paní mi taky říkal, že nic teflonovýho do myčky nesmí. Asi by se ten teflon oloupal..I když já ho tam nedávala a oloupal se taky :zed: Proto už od Tescomy nic nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
9.2.11 15:18

Já myčkuju běžně teflonovou pánev i ty hrnce a jsou v pořádku. Teflon je vcelku dost tvrdý materiál, takže si myslím, že jen voda ho neponičí, leda by byl už někde načnutý.. Kdyby je to ničilo, tak by to v návodu na používání bylo uvedeno. Každopádně to už jsem někde jinde, pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný