Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám titanový hrnec značky pro titanium guss a jsem maximálně spokojená. Mám ten větší, s vysokým okrajem hranatý a dělám v tom úplně všechno- vařím, smažím, peču (i jako forma na dort posloužil…) a navíc jde perfektně umýt, tím, že se na něj nic nepřichytává.
Děkuju všem za tipy. ![]()
Koukám, že vítězí Tescoma nebo Tefal. Mě ještě zaujaly ty hrnce Ikea… Díky a krásný slunný odpoledne všem.
Děkuju všem za tipy. ![]()
Koukám, že vítězí Tescoma nebo Tefal. Mě ještě zaujaly ty hrnce Ikea… Díky a krásný slunný odpoledne všem.
Peo píše:JanaK88 píše:Jano, máš na mysli Tefal Ingenio? Proč nesmí do myčky? Já je mám taky a vybírala jsem speciálně hrnce do myčky. Ještě mám nerezovou sadu taky od Tefalu (myslím Classica nebo tak nějak) se skleněnýma policema a nemůžu si ani na jedny stěžovat. Vaří se s nima výborně, oboje jdou do trouby a u Ingenia mi to jedno madlo bohatě stačí. Jediné co mi vadí, je, že v mojí sadě chybí jedna poklička, myslím na ten nejmenší hrnec (mám tři hrnce). Ty kombinace sad (píšu jen o Ingeniu) mi nevyhovují a radši bych si dokupovala po částech to co potřebuju. Bohužel to takto nejde
Přešli jsme na Tescoma Ingenio a jsou super, jen nesmí do myčky. Dají se používat i do trouby, ale museli jsme dokoupit úchyt navíc, jeden nám nestačil a pořád jsem ho hledala
Jano, tak to je mi fakt záhada, já mám taky ty červený a v mém návodu je, že do myčky můžou. Tak nevím
ale myčka jim zatím nijak nevadí, tak je to ok.
já jsem si koupila kyždý kousek zvlášť - TEfal Expressions a jsou to nádherné kousky
krásně vypadají a moc dobře se s nimi dělá. http://www.zbozi.cz/items?…
Oživuji tohle téma, protože potřebuji sehnat kvalitní a přitom cenově dostupné hrnce do kuchyně - v podstatě celou výbavu hrnců a pánví na indukční vařič. Chtěla bych touhle cestou poprosit o tipy, rady a zkušenosti se značkami a internetovými obchody ![]()
Ahooj, tak co se týče hrnců - já mám dva typy. Mám jednu sadu, klasik, obyč z Tesca, drahá nebyla, vařím v ní 3 roky a nic jí není, ale dno je dost tenké. A pak mám hrnce z Ikey a jsem max spokojená. Bud jsou malé, nebo velké, naposled jsem si koupila za 499,– 12ti litrový a jsem za něj ráda. Když dělám třeba omáčku na víc dní, je ideál.
Moje mamka má hrnce od Zepteru, jsou opravdu luxus, ale ta cena.. už za ně dala cca 30 tisíc a má myslím pět, nebo šest.
Mam nadobi (postupne nahrazuji stare nadobi z vybavy) IKEA 365+ a jsem spokojena, zvlast pomerem cena/vykon. A vsechny kusy jsou vhodne na indukci.
Ahoj, mám Tefal Ingenio a můžu vřele doporučit
Jsou to úžasné hrnce. Sundavací a zastamdací rukojet je perfektní, občas v těch hrncích zapékám v troubě. Jsou nepřilnavé, takže se krásně myjí
Ikea 365+, jsou levne a dobre. Panev mame Tescoma, nejakou drazsi.
Tescoma tulip, spokojenost az na to, ze v usich se drzi voda z mycky - meli by tam vrtnout dirku. Varim na indukci.
Díky za tipy..já už ty hrnce v Ikea obhlížela a cena se mi zamlouvá
A i se mi líbí, tak asi vyhrají
+ k tomu pořídím jeden pořádný hrnec a jednu pánev třeba od Tescomy a bude ![]()
@Pudloslava píše:
Tescoma tulip, spokojenost az na to, ze v usich se drzi voda z mycky - meli by tam vrtnout dirku. Varim na indukci.
Mám jeden Tulip, původně jsem plánovala celou sadu, ale ta voda v uších z myčky mě dokonale odradila. Pak jsem zkusila IKEA a jsem spokojená, takže potřebné kousky od té doby dokupuji tam.
Mám teď od nich i 28 cm pánev a jsem velmi spokojená - má kovové madlo, takže se dá dát do trouby a zapékat. A stojí cca 300 Kč, takže ji s klidem jednou za dva roky obměním za novou.
Pánví jsem totiž vyzkoušela víc, i drahých, a žádná mi víc jak dva roky nevydržela. Tahle má jednak senvičové dno, takže dobře vede teplo, a pak mi na ni sedí poklice z 12 l hrnce, která také může do trouby - pro mě je to ideální. Koupila jsem ji mamce, také si ji pochvaluje. Ale chápu, že nemusí vyhovovat každému.