Jak vybrat kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
11.2.20 17:22

Jak vybrat?

Ahoj, ráda bych se poradila s výběrem kočárku, zjistila jsem totiž, ze status ideál zkrátka neexistuje :nevim: ráda bych kočár který hodně houpe, na jeden za dobrou cenu jsme s přítelem narazili, ale zase se nám nelíbí, že přední kolečka nezatáčí, čímž nám prijde manipulace s nim o dost těžší. Zároveň se jedna o mě první dítě a tak bych samozřejmě chtěla, aby kočár vypadal zkratka dokonale a ten na který jsme narazili vypadá se sportovní korbou otřesně 8o máte někdo dobrý tip na hezky houpací kočár? Popřípadě mate s nim někdo špatnou zkusenost? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
11.2.20 17:27

@Mystery-lady Chces spojit nespojitelne. Kocar, co bude hodne houpat, nebude mit zataceci kolecka a kocar, co ma zataceci kolecka, bude houpat malo nebo vubec. Musis si vybrat, co ocenis vic. Ja mam treba Gesslein F4 s prednimi otocnymi koly a houpe relativne hodne oproti jinym konstrukcne stejnym modelum, ale zdaleka ne tolik jako perovaci kocarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
11.2.20 17:33

Já mám bebetto Luca pro a houpe dobře, kola má otočná, ale že by houpal tak, jako bude houpat kočár s pevnými koly s větším odpružením, to ne. Když to chceš takhle, tak kup houpací hlubokou korbu a pak hezký sporťák zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68838
11.2.20 17:41

Máš pravdu, že hledáš něco, co ve své dokonalosti neexistuje, vždycky budeš muset aspoň z něčeho, aspoň trochu ustoupit. Ty nejlíp houpací kočáry jsou prostě pevné čtyřkolky (jejich ohromným plusem je, že lépe zvládají terén). Kočáry s otočnými koly můžou být houpací (ne všechny jsou), ale nikdy to nebude takové jako ty neotočné. Estetika je věc osobního vkusu, já teda u kočáru kladu na první místo funkčnost. Dobrá cena je co, někdo hledá kočár za pět tisíc, někdo do 10, pro někoho není problém 20. Taky bych se oprostila od toho, že musí být dokonalé všecko, i hluboký kočár, i sporťák klidně vybírej dokonalý hluboký, pak ho prodáš a pořídíš sporťák, od kterého už budeš přesně vědět, co chceš (nikoliv myslet si, že to víš, až praxe ukáže, které vlastnosti jsou pro tebe životně nutné a které vlastně ne). Mám Gessleina a miluju ho, ale pro jiné lidi může mít dost nepřekonatelných much.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.2.20 17:51

Mam Baby design starsi Dotty a houpe paradne, jestli chces poslu ti pres messenger video :D
Plus je do terenu a otaceci kola, ale je tezsi, diky tomu prave projede.
 https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
11.2.20 18:22

Já doporučuji koupit hluboký a sporťák zvlášť. Já měla camarelo Granada houpal super a kolečka otáčecí měl také. Měla jsem ho z druhé ruky a velká spokojenost. Také jsem chtěla echt holčičí a to teda byl :D Stejně se s hlubokým jezdí tak půl roku. Zainvestuj pak do sporťáku. Měla jsem to camarelo v trojkombinaci, ale koupila jsem si pak sporťák na inlajny, tak jsem camarelo ve sportovní verzi moc neotestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.2.20 08:19

A co třeba Bebecar stylo class? Ten má,,zatáčecí,, nápravu. Vypadá hezky, má velkou korbu, polohovatelnou rukojeť, houpe. :think:
Nejlepší je si kočárek vyzkoušet.
Já třeba vím, že nechci kočárek typu bugaboo, protože jsem se s ním akorát nadřela - v Irsku jsem dělala au-pair a ti měli tento kočárek - rukojeť se strašně třepala, vadil mi tvar rukojeti, když jsme jeli k moři, kde byl terén trošku nerovný, tak se kočár zapíchl a už nejel - ikdyž měli kupované special kolečka do terénu. Tady jsem vozila kamarádovi zase v bugaboo a ten samý problém, při jízdě v trávě konec. Navíc se mi nelíbí ten tvar sedátka - nedají se polohovat záda, je pořád ve stejné poloze.
Ale tisíc lidí, tisíc názorů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.2.20 10:41

Bebecar stylo je nádherný https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.5.20 18:29

Zkus si přečíst tohle https://www.jaktovybrat.cz/…rat-kocarek/ mně to pomohlo aspoň s přehledem, že vím, co od jakýho typu kočárku asi čekat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 14:39

Holky, jdu se poradit.

Čekáme jarní miminko a já uvažuji nad koupí kočárku.

Autosedačku vajíčko 0-13kg budeme mít MaxiCosi cabriofix.

Koupit jen hlubokou korbu a až dítko začne sedět, koupit jiný sporťák?

Nebo koupit rovnou dvojkombinaci? Jak jste kupovaly Vy? Netuším jestli jarní miminko v zimě bude ještě v hluboké nebo pak už rovnou do sporťáku.

• Citovat
  • Upravit
14376
30.12.20 14:52

Já kupovala dvojkombinaci ja první a na druhé pak porizovala nový a skladnejsi sporťák. Koupila bych korbu z druhé ruky a investovala do kvalitního sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
30.12.20 15:20

Koupila bych klasický hluboký kočárek dvojkombinaci, houpací, s velkýma nafukovacíma kolama a pak sporťák, nebo golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.12.20 15:51

Mně přijde, že ve dvojkombinaci koupíš buď fajn korbu a nebo fajn sporťák. Asi bych se koukla na bazarovou korbičku, a pak řešila dobrý sporťák. Ale nikdy nevíš. My třeba ani ten sporťák moc nevyužili. V roce a půl jsem ho uklízela, protože malá chtěla pořád chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.12.20 15:52

U prvni jsem mela dvojkombinaci. U druheho jsem to vyresila sportakem po prvni a dokoupila jsem korbicku. To bylo lepsi řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.12.20 15:56

@Mystery-lady mám Inglesina Sofia a ten houpe přímo skvěle. Je to velký kočár s neotočnými koly, ale pro zimní miminko, které v něm bude od února přes celé léto až cca do října - listopadu a pro naše dlouhé procházky v terénu, které plánujeme, je ideální.

Sporťák koupíme jiný, asi Valco nebo Britax, stejně jako u staršího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí