Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
některé pustí mýdlem, jiné prolít alkohole,
záleží jaký to byl fix a z čeho je pouzdro
Jaké fixy? Jestli takové té školní barevné tak zkusit vyprat, jestli centrofix tak odlakovačem nebo něčím co obsahuje líh ![]()
@Kriss Tina píše:
Jaké fixy? Jestli takové té školní barevné tak zkusit vyprat, jestli centrofix tak odlakovačem nebo něčím co obsahuje líh
Penál je vystužený kartonem, takže bych ho asi nepral.
@Anonymní píše:
Penál je vystužený kartonem, takže bych ho asi nepral.
mokrým hadříkem to přežije
Já mám cukání ti poradit, ať to nečistíš, protože to stejně za chvíli zase něčím pokreslí
![]()
Jednou sem někde četla, že to pustí i třeba vlhčeným ubrouskem (tím pustí skoro všechno) ![]()
@Mar__tanka1983
,presne, chtěla jsem i dopsat to same co ty, mam osmilety dvojčata, jedna ma pouzdro vyzdobene kytickama nalepenyma a věci srovnane, druha pouzdro popsane a ještě na me při otevreni vse vyskoci ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Já mám cukání ti poradit, ať to nečistíš, protože to stejně za chvíli zase něčím pokreslí![]()
![]()
Jednou sem někde četla, že to pustí i třeba vlhčeným ubrouskem (tím pustí skoro všechno)
No, já ho mam popsanej od kamaráda a ne moc hezky ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejsem si jistý, jestli to sem patří, ale nevím kam jinam to napsat. Nevíte jak vyčistit penál od fixy? Nejsem si jistý, jestli je to textil, spíš mi to připadá ušité z nějakého plastu.
Vyhodit a pořídit si nový. ![]()
@Anonymní píše:
No, já ho mam popsanej od kamaráda a ne moc hezky
Jo takhle 😁
No tak zkus ty vlhčený ubrousky, nebo pak navlhčený kartáček s trochou čističe typu Vanish. Ale moc to nenamacet, vevnitř bývá papír, aby penál držel tvar…nebo si pořídit liháč a přetvořit to v něco pěkného ![]()
Dobrý den, nejsem si jistý, jestli to sem patří, ale nevím kam jinam to napsat. Nevíte jak vyčistit penál od fixy? Nejsem si jistý, jestli je to textil, spíš mi to připadá ušité z nějakého plastu.