Myši za kuchyňskou linkou

1079
27.1.19 14:11

Kocka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
27.1.19 14:14
@Kaci89 píše:

Dnešní kočky už jsou na to moc pohodlný .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
27.1.19 14:17

@PeBa12 to nee,mame tri gaucaky ale chodi i ven a rano mame mysaky vyrovnany prede dvermi ;) jeden cas jsme nemeli kocky a mysi si u nas podavali dvere.(nad nami je kravin,potok,sousedi maji slepice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.1.19 14:20
@Kaci89 píše:
@PeBa12 to nee,mame tri gaucaky ale chodi i ven a rano mame mysaky vyrovnany prede dvermi ;) jeden cas jsme nemeli kocky a mysi si u nas podavali dvere.(nad nami je kravin,potok,sousedi maji slepice)

Promiň jako chovatelka koček budeš mit milion argumentů . Ale nepotřebuju mit ještě celý barák od chlupů . Sice by mě možná myši zbavili ,ale zas by byl smrad od kočky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
27.1.19 14:23

Taky jsme teď objevili doma myšku, nikdy dřív předtím tady nebyly - včera jsme koupili pastičku a dvě během hodiny chycený. Je to asi jediný způsob, než se stačí namnožit:-)

• Citovat
  • Upravit
1079
27.1.19 14:24

@PeBa12 jzs tak pardon madam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
27.1.19 14:26

no přesně.Tak si ty myši užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
27.1.19 14:40

pastičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
27.1.19 14:44
@Kaci89 píše:

Přesně! My teda neměly myši doma, ale v kotelně a kulnach jo. Už skoro 2 roky máme kocoura (není doma, pohybuje se venku a má přístup práce do kotelny nebo na verandu) a myši nejsou. A to je už skoro rok vykastrovany. Nosí před dveře vše- myši, potkany, krtky, bohužel i ptáky a jednou dokonce bazanta 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.1.19 14:49

Já bych řešila, jak se k vám dostaly. Někudy se k vám prokousaly a můžeš mít klidně deset koček, myši se ti budou vracet. Pokud je máš jenom v kuchyni, tak i kdybych měla tu linku rozebrat… Mysi v kuchyni neee

• Citovat
  • Upravit
225
27.1.19 14:50

Pastičky :)

Zkuste vykoumat, kudy se tam dostávají, nějaká ventilace, tam musí být pevná mrizka.
Jinak ať nemají přístup k žádným mňamkám, mimo těch v pastičkách.
Mám dobrou zkušenost s pastí, ve tvaru tunelu, kam se myš musí prokousat přes niť. Jakmile to udělá, uvolní sibenici a ta ji udusi nebo zlomí vaz.
Takto jsme vždycky vychytaly myši na chatě. V bytě za linkou bych je tedy nechtěl… Pořiďte pasti. Pokud nebudou přicházet další někdy z v venku, bude brzy pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.1.19 14:50

Pasticku…v práci co chvíli myši a chutna jim rýžový pufovany chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
27.1.19 14:56

Taky se nám stalo,kočku jsme měli taky,ale ta si s ní jen hrála.
Prostě půjčit pastičku,ale byli jsme hotoví z toho,že ani sýr ani salám - nechytačka. Až jsme dali na něčí radu,a dali ořech - a bylo to hned.
Jinak z dosahu vše,co je k jídlu a najít to,kudy se tam dostala (k nám asi oknem,byli jsme v přízemí) a zadělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 14:58

Je třeba přijít na to, kudy se k vám dostaly. Nastražit různé pasti, u nás dobře zabraly " lepky" myš se přilepila( tuším ale, že se to nesmí :think: :oops: ). Nebo taková klícka, kam vlezla a chytla se živá. Do klasických pastí nešly. My měli úplně malinké rejsky. Lezli sem takovým tím „husím krkem“ kterým byla vyvedena elektřina za kuchyní, byli tak lehouncí, že klasická pastička je nezaregistrovala. Kočku máme, ale domů jsem ji kvůli tomu nebrala, nepotřebuju, aby se mi po bytě proháněla myš a ještě kočka. Venku ale funguje dobře. Máme doma psa, ale ten neublíží ani mouše. Potřebovala jsem hlavně vyřešit, aby se sem vůbec nedostaly.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
27.1.19 14:58
@Taciras píše:
Dovol, abych se zasmála… :lol: nezapomenu na 8 koček čumících na myš vyděšeně zírající na 8 koček. Ani jedna se ani nehla. Myš jsem chytila já.

To byly venkovní kočky? 8o naše bez milosti sejmuly úplně všechno, dokonce i kachnu jednou :) ale teda historka to je úsměvná, úplně je vidím, jak na sebe koukají a ty lovis myš :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný