Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cenarius když to hodím v PDF na ulož to nebude z toho žáden zisk ne?
A ano, si vědoma, že to nevydělá na uživení, ani žádné velké částky..
@Ajina Kozina a můžu se zeptat zda z toho něco máte? Nečekám nějaké velké částky, ale aspoň pár kaček?
@Anonymní píše:
@Cenarius když to hodím v PDF na ulož to nebude z toho žáden zisk ne?
A ano, si vědoma, že to nevydělá na uživení, ani žádné velké částky..
Máš říct. rovnou že za to chceš peníze. V tom případě můžeš jít klasický do vydavatelství, kde to posoudí a případně vydají a nebo si to vydat na vlastní náklad s tím, že se ti prodejem investice vrátí.
Můžeš jít cestou spolupráce s literárním agentem, napřímo nabídnout nakladatelstvím nebo si to nechat vydat na klíč u nějaké firmy, která se tím zabývá.
Spolupracuješ s nějakým editorem? Jaký píšeš žánr? Feedback máš? Spolusponzorovala jsem vydání jednoho cestopisu a je to celkem náročný proces od dokončení rukopisu po knihu ležící v regálu knihkupectví. Tohle byl tedy malinký náklad a považovali jsme za úspěch, že ten projekt skončil plus mínus na nule. Taky by se ti mohlo stát, že na tom proděláš strašně moc peněz.
Ahoj, už od malá mám zálibu v psaní knih. V PC jich mám asi 10 za posledních 5 let a ráda bych je někde zveřejnila, stačilo by jako ekniha. Máte někdo zkušenosti? Co to obnáší a jak to udělat?