Jak vyprat dětský koberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2752
12.11.12 13:04

Jak vyprat dětský koberec

Ahoj holky, manžel koupil bílí koberec s hnědými a oranžovými kytičkami :roll: no chlap. Malej už se pomalu začíná převalovat a plazit se pryč :? doteď si hrál na rozloženém gauči ale začíná to být nebezpečný. A tak chceme gauč složit a dát ho aby si hrál na tom koberci - protože všude je plovoučka. Ale koberec je flekatý - zkoušela jasem ho vykartáčovat a vyprat vanišem a nic. Poradíte??? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
12.11.12 13:09

Já na všechny skvrny používám LOC od Mway nebo tak něco. To vyčistí i motorovej olej z trička chlapa. Tak zkusit kartáč a tohle, udělá to pěnu a ta bývá úplně černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
12.11.12 13:12

Jestli je menší, tak ho hod do pračky, takhle jsem vyprala synovi taky koberec ;) Na větší kousek bych si půjčila od někoho ten lux na koberce, co šamponuje koberce a pak jsou jak nové. Vanish jsem taky zkoušela, ale je to na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.11.12 13:13

Půjč si Karcher (levnější varianta), nebo zavolej firmu s Karcherem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
12.11.12 13:14

No on má 2m*1,5m vysavač jsem právě zkusila / má ho máma / s tím Vanišem :,( pak jsem to brala kartáčem :cert: je to k vzteku. Pak ten koberec skoro týden schne a fleky tam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.11.12 23:27

Máme béžový koberec a Vaniš fleky nevypral .Pak jsem koupila nějaký obyčejný saponát na koberce za 50Kč. Má se to čistit pěnou, co si z toho uděláš. Fakt jsem překvapená, docela koberec prokouk. A není to ani tak mokré, druhý den byl suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
13.11.12 10:07

Zkusím dneska zajít do drogerky a něco tam najdu a pak písnu, jak to dopadlo :lol: pořád samá reklama na vaniš a skutek utek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
15.11.12 16:15

Nejprve jsem koupila nějaký KORALAN a nic :cert:.
Koberec je zase bílý :lol: naštvala jsem se a nalila vařící vodu + ariel active tekutý z německa - vydrhla kartáčem a výsledek - PARÁDA JAKO NOVÝ :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný